Suola – Voitko syödä suolaa liian paljon?

Tämä on uutiskirje, jonka voit lukea myös tästä linkistä https://mailchi.mp/healthylife.fi/suola-voitko-syd-suolaa-liian-paljon

Lääketieteellisesti voidaan jopa todistaa, että useimmat ihmiset kärsivät suolan puutteesta, vaikkakin heidän kehossaan on liikaa natriumkloridia (pöytäsuolaa).

Minä olen syönyt jo lähes 20 vuotta himalajansuolaa noin 15 – 20 teelusikallista päivittäin ja elämänvoima virtaa suonissani edelleen kuin nuorella aikuisella 🙂

Lue lisää tästä uutiskirjeestä miksi suola ja vesi on elämän eliksiiri yhdessä.

Yllä oleva kuva: terveen ihmisen kehon koostumus
MIKSI ALKALISTA VETTÄ JA HIMALAJANSUOLAA => KOSKA NE OVAT LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN PERUSTAT

Jos painat tällä hetkellä 60 kg, niin kehostasi

  • 42 kg on vettä, eli noin 70 %.
  • 12 kg on rasvaa, eli 20 % ja aivojesi noin 1,5 kg painosta noin 1,2 kg on rasvaa.
  • 4,2 kg on proteiineja, eli 7 %
  • maksimissaan 1,2 g on mineraaleja, eli 1 – 2 %
  • 0,6 kg on sokerita, eli 1 %

Joten jo tästä terveen ihmisen koostumuksesta näet, että vesi ja sen laatu määrittelevät eniten, missä kunnossa olet ja miten voit. Toisena ovat rasvat.

“Kehon sisällä olevalla vedellä on muuan erityinen ominaisuus. Se voi välittää värähtelyjä. Tässä yhteydessä on kysymys resonoivasta vaikutuksesta, jonka saamme vedestä.”

Vedellä on kyky värähdellä meidän kehon mukana. Keho voi värähdellä puhdistaen, harmonisoiden ja rakentaen itseään, mutta värähtelyn tuottamiseen ja ylläpitoon tarvitaan puhdasta ja harmonista vettä.

“Puhtaasti biokemiallisessa mielessä juomme liian vähän, kehomme solut kuivettuvat. Tämän kuivettumisen johdosta myös kehomme solut kuolevat.

Toisaalta on juotava tarpeeksi, ja kun puhun vedestä, tarkoitan myös puhdasta vettä. Emmehän pese pyykkiämmekään kupillisessa kahvia, appelsiinimehussa, vielä vähemmän cola-juomassa tai oluessa. On äärimmäisen tärkeää tajuta kokonaisvaltaisesti, että vesi on liuotin. Olemme jo todenneet, että voimme kuljettaa elämää kehoomme elävän veden avulla – ja kuolleen veden kautta usein kuoleman.”

Tässä uutiskirjeessä on eniten asiaa vedestä ja suolasta, sekä niiden yhteisvaikutuksesta koko kehoon sekä mieleen.

“Vesi ja suola – nämä todelliset elämän ylläpitäjät planeetallamme – ovat viimeisen sadan vuoden aikana tulleet niin jalostetuiksi ja epäluonnollisiksi, että voimme etsiä niistä jopa suurimman osan terveyden tai sairauden alkusyistä.”

Tässä uutiskirjeessä on paljon lainattua tekstiä, joka on lainausmerkkien välissä. Ajatusten lähteenä on yhteenveto useista Peter Ferreiran esitelmistä kesällä 2001 Brechtesgadenissa.
Koonnut: Marion Kuprat
Käännös ja muokkaus: LaineGracia –
Koko artikkelin voit lukea Minä Olen lehdestä, oletettavasti vuodelta 2011. OtsikkoVesi ja suola

MIKSI SUOLAA JA ENNEN KAIKKEA HIMALAJANSUOLAA?

“Suola on ollut aina “valkoinen kulta”. Siitä on tullut “Valkoinen myrkky” vasta viimeisten 100 vuoden aikana. Alkemistit kuvasivat sitä viidentenä elementtinä. Keskiajan ristiretket eivät tapahtuneet vain Jerusalemin vapauttamiseksi pakanoiden vallasta. Tämä on tyypillinen osatotuus. Niitä käytiin myös siksi, että pystyttiin varmistamaan oikeus Mustaan Mereen, vaikkakaan emme voi lukea tätä enää historiankirjoistamme. Roomalaiset sotilaat halusivat saada mieluummin palkkansa valkoisena kuin aitona kultana.

Tarkkaan katsottuna kehomme muodostuu ainoastaan vedestä ja suolasta. Kenties ette ole heti samaa mieltä kanssani, sillä se suola, mitä teillä on kotonanne, ei ole suolaa mitä minä tarkoitan. Nykyään vain harvat tuntevat sen suolan mistä puhumme tutkimuksemme yhteydessä. Esim. Himalajansuolassa on 84 eri alkuainetta. Kaapissamme seisova valkoinen “suola” on valitettavasti vain karsittu versio, joka sisältää ainoastaan natriumia ja kloridia. Sellaisena sitä ei esiinny lainkaan luonnossa.

Jos natriumkloridi on suolamme lähtökohta, niin voimme todeta sen sisältävän vain kaksi alkuperäisestä 84 alkuaineesta.” Natriumkloridi on aktiivinen rakentamaan sähkökemiallisia sidoksia “pystyäkseen saamaan aikaan” harmonisen” kokonaisuuden, koska muussa tapauksessa sen aggressiivinen vaikutus on tuhoava. Kun tuhoamme kokonaisuuden, tuhoamme samalla myös elämän perustan. Inhimillinen organismi tarvitsee ehdottomasti luonnon suolaa. Vasta 84 alkuaineen koosteen sisältävä Himalajan suola on se, mitä ihmiset ja eläimet ovat luonnollisessa muodossaan nauttineet. Hengissä säilymisen herkkyydellään esi-isämme tunnistivat mikä heille oli ravinnollisesti tärkeää. Jopa eläimetkin nuolevat kivisuolaa varman vaistonsa ohjaamina.”

Meiltä saat “oikeaa” suolaa tämän linkin kautta.
Jos haluat, voit tilata myös 25 kg säkeissä hienoa himalajansuolaa hintaan 50 euroa + postimaksu 12 euroa. Lähetä spostia 

“Suola on yksi viidestä platonisesta kappaleesta. Se on rakenteeltaan kuution muotoinen, kuin arpakuutio, jonka täyttävät puhtaimmat valokvantit. Tämä kuutio kuvaa myös sitä, mitä me ymmärrämme materialla. Jos hajotamme materian laatunsa ja muotonsa perusosasiin, jää jäljelle ainoastaan suolaa.

Eikö olekin todella mielenkiintoista, että nämä samat Himalajansuolan 84 perusainetta löytyvät luonnollisessa muodossaan myös elimistöstämme? Meillä ihmisillä ei ole ainoastaan täysin suljettua verenkiertojärjestelmää, vaan myös täysin suljettu suolankiertojärjestelmä. Nykyään vain harvat tuntevat tämän, mutta se on kuitenkin tosiasia. Suolan kaikkein tärkein luonteenominaisuus on se, että sen atomirakenne ei ole molekulaarinen vain sähköinen.

Sen kideverkon sähköinen rakenne huolehtii siitä, että suola liukenee kun laitamme sen veteen. Näin olemme saaneet suolaliuoksen. Jos nyt haihduttaisimme veden liuoksesta, saisimme suolan takaisin. Tämän muutoskyvyn aikaansaa suolan sähköinen rakenne, sama mikä pitää meidät hengissä, nimittäin sähköinen johtamiskyky.

Tämä johdatuskyky saa aikaan myös sen – kutsukaamme tätä nimellä elektrolyyttitalous – että mitattavissa oleva sähkövirta kulkee suonissamme, ja että solunesteemme kulkevat vain ja ainoastaan tämän sähkövirran avulla. Emme pystyisi saamaan aikaan yhtä ainoaa ajatusta, meidän hormonitaloutemme ei toimisi, eikä meillä olisi lainkaan seksuaalista voimaa, jollei suola pitäisi yllä sähkövirran kulkua kehossamme.

Lääketieteellisesti voidaan jopa todistaa, että useimmat ihmiset kärsivät suolan puutteesta, vaikkakin heidän kehossaan on liikaa natriumkloridia (pöytäsuolaa). Tämä johtaa katkeilevaan yhteyteen, jolloin sähkövirta toimii huonosti.

Jokainen lääkintähenkilö tietää mitä vaikeissa onnettomuustapauksissa on tehtävä välittömästi. Suolaliuos suoneen, jotta sähköinen johtokyky pystytään varmistamaan matkalla sairaalaan ja uhri pysymään hengissä. Veremme ei ole mitään muuta kuin meriveden kaltainen sähköinen suolaliuos.”

Normaalilla ruualla ja vedellä tai vielä vähemmän energiajuomalla keho ei pysyisi hengissä sairaalaan asti.

Nykyisin ravinnon, veden ja suolan laatu ei tee elämänvoiman voimistamista, “kuten elintarvikkeiden (sananmukaisesti saksan sana Lebensmittel = elämänvälittäjä) tarkoitus on välittää elämää. Ja kun elintarvike ei enää ole elävä tarvike, vaan valmistustapansa perusteella “kuolintarvike”, voi se ainoastaan välittää kuolemaa.”

“Vielä 100 vuotta sitten suolaa käytettiin yleislääkkeenä. Mutta teollistumisen myötä olemme etääntyneet kokonaisvaltaisuudesta.

Koska teollistamisen yhteydessä keksittiin valkoinen suola, alettiin muita 82 alkuainetta pitää jäänteinä. Ilman alkuaineita suola toimi aggressiivisemmin, ja sitä pystyttiin käyttämään teollisuudessa puhtautta vaativissa prosesseissa. 93% suolateollisuuden tuotteista menee muun teollisuuden käyttöön. Sitä käytetään transformaationkykynsä takia useissa teollisissa prosesseissa. Meillä ei olisi esimerkiksi mineraaliöljyä, ei muoveja, eikä myöskään pehmennysaineita ilman teollisuussuolaa.

Ruokasuolamme on näin ollen jätetuote. Osa suolasta käytetään elintarvikkeiden säilytysaineena ja loput, 0,3 % ajautuu puhtaana natrium-kloridina keittiöihimme.

Munuaisemme voivat erotella noin 5-7 gr natriumkloridia päivittäin. Kuitenkin pelkästään elintarvikkeittemme teollistumisen kautta saamme päivittäin 12–20 g tätä myrkkyä itseemme. Vielä jogurtissakin on natriumkloridia säilytysaineena. Toisin sanoen, määrällisesti saamme automaattisesti enemmän natriumkloridia itseemme kuin kehomme ylipäänsä pystyy erittämään.

Siispä, vaikkakin useimmat ihmiset kärsivät elävän suolan puutteesta, heillä on liikaa natriumkloridia. Kehomme yrittää nyt suojautua tätä ylijäämää vastaan kuivettumisen avulle. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista natriumkloridigrammaa kohti, mitä keho ei pysty poistamaan, tarvitaan 23 g vettä. Toisin sanoen tarvitaan 23 kertainen määrä saavuttamaan neutraalin tilan. Kehon sisäisen veden ollessa kyseessä, keho ottaa käyttöön kaikkein arvokkaimman vetemme – solunesteen.

Keho uhraa siis solunesteen, jottei natriumkloridi vaikuttaisi kielteisesti siihen. Tässä yhteydessä solut kuolevat. Seuraavaksi syntyy myös kehon happovarastot – joka on täydellinen roskasäiliö kaikille niille jätteille ja myrkyille, jotka olemme nauttineet ravintomme yhteydessä. Ja lopulta keho ei pysty uhraamaan riittävästi solunestettä ja mineraaleja luustosta.”

Kehon happamuus varastoidaan sidekudokseen, niveliin ja rasvakudokseen.

Happojen kerääntymisestä kehoon on “toinen muunnelma: kiteytyminen. Sillä 35 g natriumkloridia on kuolettava määrä. Kehomme kiteyttää nyt tämän ylimääräisen suolan luihin. Eläinperäiset aminohapot yhtyvät nyt natrium-kloridiin ja näin muodostuu virtsahappokiteitä ja sairauksia, joita kuvaamme reumana, kulumina ja reumaattisina sairauksina. Nämä ovat kerrostumia aineista, jotka eivät kuulu kehoomme. Tämän lisäksi tapahtuu vielä sellaistakin, että keittosuola peitataan alumiinihydroksilla, raskasmetallilla, jotta suola olisi juoksevaa. Tai suolaan lisätään jodia ja fluoria biokemiallisesti, mikä taas biofysikaalisesti tarkkailtuna johtaa mielenkiintoisiin uusiin sairauksiin.”

Yleensä pysyy solakkana ja energisenä,
kun syö ravintoa, jossa on elämänvoima tallella.
Syö etenkin lehtivihreää sisältävää ravintoa.
MIKÄ NOSTAA KEHOSI ENERGIATILAA JA HYVINVOINTIA?

“Mistä tässä nyt oikeastaan onkaan kysymys? Tarvitsenko tämän vitamiinin vai tarvitsenko vitamiinin sisältämän informaation? Tarvitset energian, ja niinpä vastaus edelliseen kysymykseen onkin “informaatio”, ts. sähkömagneettinen värähtely, jonka otat vitamiinista vastaan.

Tässä yhteydessä kysymyksessä on ainoastaan samojen, tosin erilaista alkuperää olevien aaltopituuksien varastoiminen, jotta niillä olisi resonanssivaikutus kehoomme pystyäksemme nostamaan sen energiatasoa.”

Kehon sisään tulevien ravintoaineiden harmonisointi ja jätteiden poisto tarvitsee runsaasti huippulaatuista vettä ja luonnonsuolaa.

“Onkin siis kysymys siitä, että annamme itsellemme sellaisia elintarvikkeita (elämän välittäjiä), joilla on samat ominaisuudet kuin meillä itsellämme. Ainoastaan näin pystyy kehossamme syntymään resonanssivaikutus. Jollei tätä resonanssia ole, seuraus elintarvikkeen nauttimisesta on täysin vastakkainen, resonanssin asemasta nautimme dissonanssin, eli rappeutumisen.

Seurauksena silloin se, että ravinnosta jää kuona-aineita. Keholtamme vaaditaan suunnatonta energiamäärää, jotta se pystyy työstämään nämä elintarvikkeet, jotka itse asiassa ovat “kuolintarvikkeita”. Meiltä kuluu arvokasta energiaa, sen sijaan että olisimme saaneet sitä elävien elintarvikkeiden välityksellä.

Meidän on myös otettava huomioon ne yhteydet, jotka ovat johtaneet siihen, että energia materialisoituu. Materia on riippuvainen sitä muodostaneesta energiasta.

Materia on värähtelevää energiaa. Tämän värähtelyn yhteydessä syntyy värähtelytaajuus, niin sanottu aaltopituus. Tämä aaltopituus, energia, sähkövirta on tärkeää, koska tunnemme sen myös sähkön yhteydessä. Sähköstä tunnemme edelleenkin vain sen vaikutuksen. Valo palaa – mutta sähköä itseään emme pysty näkemään. Emme voi laittaa sitä pussiin – ja siitä huolimatta tiedämme, että sitä pystytään mittaamaan. Tämä sähkö, elämä, virtaa myös kohomme läpi.”

ELÄVÄ JA KUOLLUT VESI

“Sen, mitä nyt kerron vedestä, on tieteellisesti ja objektiivisesti todistanut japanilainen vesitutkija Masaru Emoto. Hänen elektronimikroskoopilla ottamansa kymmenet tuhannet valokuvat todistavat, että vedellä on geometrinen rakenne.

Vesi kadottaa tämän rakenteensa silloin kun tapamme sen. Veden kiderakenne hajoaa. Näin vesi joutuu dissonanttiin, kaoottiseen olotilaan, mikä vaikuttaa meihin erittäin häiritsevästi. Biofysikaaliselta alueelta tiedämme jo, että kun vesi virtaa vesijohdoissa useita kilometrejä, ollen samanaikaisesti johdoissa vallitsevan paineen alainen, niin veden oma liike tuhoutuu.

Samalla veden kiderakenne hajoaa. Jo pelkästään tästä syystä tavallisella vesijohtovedellä ei ole lainkaan biofysikaalista laatua. Tämä lisäksi tulevat kemialliset saasteet.

Hyvin harvat tietävät sen, että maataloutemme käyttää yli 300 erilaista peittaus- ja homeensuoja-ainetta. Näistä 280:lla on syövän syntymistä edistäviä ominaisuuksia. Tämän lisäksi tulee nitraatti – jota vesijohtovedessä on lisääntyvä määrä. Vuoteen 1992 mennessä lainsäätäjä on määrännyt, että näistä myrkyistä tutkitaan 63. Ainoastaan 63 näistä 300 myrkystä tutkittiin siitä huolimatta, että niillä tiedettiin olevan syöpää synnyttävä vaikutus. Asetusta muutettiin vuonna 1992, mistä lähtien tutkitaan ainoastaan 18 ainetta. Vaikka myrkkyjen kokonaismäärä nousee, tutkitaan niistä entistä harvempia. Voitteko tajuta tämän?

Mitä meitä hyödyttää laisinkaan terveellinen ravinto ja kalliit lisäravinteet kun samanaikaisesti säästämme tärkeimmässä elintarvikkeessamme, vedessä? Vesi, jota eniten tarvitsemme, tekee meistä sairaita! Ei ole lainkaan turhaa puhua pyhistä lähteistä, jotka satoja, joissain tapauksissa tuhansia vuosia ovat palauttaneet ihmisille terveyden. Mitä tämä pyhä vesi on antanut ihmisille? Se on palauttanut heidän elämänvoimansa, riippumatta siitä, mikä heitä on vaivannut. Tähän pystyy vain terve vesi. Siksi toistan ja sanon, että kun nautimme elävää vettä, se antaa meille elämän. Mutta kun juomme kuollutta vettä, se antaa meille mahdollisesti kuoleman.”

MITEN SAAT ELÄMÄN PERUSASIAT KUNTOON?

Vesilaitteeksi ja samalla kodin hyvinvoinnin ykkössijoitukseksi suosittelen  Chanson vesi-ionisaattoria, jolla saat lähteen raikasta ja energisoivaa sekä puhdasta vettä kotiisi.

Chansonin tekemästä vedestä on tehty jäädytyskokeita ja saatu samanlaisia vesikiteitä, kuin yllä olevassa kuvassa. Kristallit ovat kauniita ja vesi on energisoitu, jotta sillä on kehosi elintoimintoja aktivoiva ja puhdistava vaikutus.

Pyydä tarjous Chanson-ionisaattorista. Meillä on tilaus juuri jätetty tehtaalle, ja vielä ehtii tämän viikonlopun aikana tehdä tilauksen. Lähetä spostia

Himalajansuolasta olikin tarjous jo aimmin tässä uutiskirjeessä.

UUSI pH-TASAPAINOTAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SALOSSA

Mikäli et pääse paikalle, voit tilata 9 eurolla edellisen pH-tasapainoluentoni klikkaamalla yllä olevaa kuvaa tai tästä linkistä.
Kaupan päälle saat:
1. noin 100-sivuisen pH-esityksen esitysmateriaalit pdf-muodossa spostiisi.
2. lisäksi saat Kiimingin, Saarijärven ja Salon pH-luennon tallenteen ja luentomateriaalit pdf-muodossa.

Lehtivihreä ja nesteytys auttavat varmasti, kuten alla Sanna kertoo.

Katso kuinka yksinkertaisella, luonnollisella ja pysyvällä tavalla saat veriarvot kuntoon, jos teet ohjeidemme mukaisesti ilman ravintolisiä. Kysy lisätietoja meiltä www.kasvistenparatiisi.fi
pH-vesikannut ja vaihtosuodattimet

Nyt olen löytänyt uuden tuottajan ja toimittajan pH-vesikannuille ja suodattimille, joten nyt niitä jälleen saa. Suodattimien tilaajat saivatkin jo vaihtosuodattimet. pH-vesikannut ovat laivassa tulossa ja ovat täällä noin 30 päivän kuluttua.
Lennot olivat ruuhkaiset ja kolme kertaa kalliimmat kuin aiemmin, joten kannuja tulee laivalla.

pH-vesikannut ovat aina meidän tuotevalikoimassa, niitä on myyty jo noin 9 vuoden ajan ja käyttäjät ovat niistä tykänneet. Saat hyvää ja maistuvaa vettä helposti ja edullisesti.  Alla kuva siitä miten pH-vesikannu toimii.

KUMPAAN TUTUSTUT MIELUIMMIN – ELÄMÄN VOIMAAN VAI SAIRAUTEEN?

“Ihmisakun, kehomme, on oltava fysikaalisessa mielessä ladattu. Jollei se ole ladattu, kuvaamme vajausta yleensä jonkin sairauden nimellä.

Koululääketieteellisesti tunnemme jo enemmän kuin 40.000 erilaista sairautta. Itse asiassa kysymyksessä on kuitenkin vain terveys tai sairaus, yksikössä ilmaistuna. Emmehän puhu useammista terveyksistäkään.

Ja niinpä sairaus ei ole mitään muuta kuin häiriö energiassa, häiriö elämässä. Tämä häiriö ilmenee oireen muodossa. Mutta kun taistelemme jatkuvasti tätä oiretta vastaan, emme itse asiassa ole tunnistaneet sairauttamme lainkaan.

Joten meiltä puuttuu energiaa, meiltä puuttuu, elämänenergiaa. Oireen käsittely ei auta paljoakaan. Meidän on päästävä käsiksi todelliseen syyhyn.

Vuonna 1984 sveitsiläinen atomifyysikko, tohtori Carlos Rubbia, sai Nobelin palkinnon siksi, että hän oli löytänyt laskettavissa olevan luonnollisen vakion, jonka avulla voidaan esittää matemaattisesti suhteenmittaus materian ja sen muodostaneen energian välillä. Tämä suhde on noin 1:1 miljardiin. Tämä taasen merkitsee myös sitä, että me ihmiset yhä edelleen tajuamme vain yhden miljardiosan todellisuudesta. Sähkö on myös energiaa, näemme vain sen vaikutuksen – ja siitä huolimatta hyväksymme tässä yhteydessä mitattavan sähkön.”

Kehosi rakentaa, uudistuu ja päivittyy jatkuvasti. Elämänvoima sisälläsi tahtoo elää hyvinvoivassa kehossa, ja se kertoo oireilla milloin Elämänvoimalla sisälläsi ei ole hyvä olla. Näistä useat kivut on luokiteltu sairauksiksi.

Voit myös keskittyä Elämään ja Elämänvoiman lisäämiseen 🙂

Himalajan suolan ja suodatetun alkalisen veden avulla voimme aktivoida uudelleen kehon virheellisen värähtelyn. Voimme palauttaa nestetasapainon, joka palauttaa koko kehon pH-tasapaino eli happo-emästasapainon.

Kiitos kun luit tämän viestin loppuun. Vastaus on: Et voi syödä liikaa luonnollista himalajansuolaa, merisuolaa (luomu), ruususuolaa tai puhdistamatonta luonnon suolaa.

“Yhteenveto: Meillä on liikaa natriumkloridia – ja siitä huolimatta kärsimme suolanpuutteesta. Tämä johtuu siitä, että useimmat ihmiset ovat kuivettuneita.

Meille tarjotaan tosin kaikkialla vettä – jopa supermarkettien hyllyillä. Tämä vesi ei valitettavasti ole elävää vettä. Mikäli emme voi noutaa vettä luonnonlähteestä, voimme palauttaa vedessä jäljellä olevan kiteisen vaiheen elämän aktivoimalla sen uudelleen. Jos läpiviette tässä yhteydessä vielä suolaliuos kuurin, vahvistatte elimistöänne ja pystytte tuntemaan tämän lisäenergian erittäin selvästi.”

Veden voi aktivoida ja saada elämään jälleen meidän pH-vesikannulla tai etenkin Chanson ionisaattorilla saat parhaan mahdollisen tuloksen. Meidän kolminkertainsen esisuodatuksen ja Chanson Revolution ionisaattorin kautta kulkeneelle vedelle on mitattu noin yhden metrin energiakenttä.

Valinta on aina Sinun 🙂

pH-kauppaan
Syksyn iloja sinulle toivottaa

Rauno Moilanen
pH-tasapainoasiantuntija vuodesta 2002
Elävän ja kuivan veren analysoija vuodesta 2006
Kasvisten paratiisi -opas vuodesta 2011

 

Quick Navigation
×
×

Cart