Miksi magnesiumia ihon kautta?

Onko Sinulla kramppeja, lihakouristuksia, iho-oireita, univaikeuksia, vaikea palautua urheilun tai liikunnan jälkeen? On arvioitu, että noin 90% ihmisistä ei saa tarpeeksi magnesiumia, joka on elintärkeä mineraali solujen aineenvaihdunnalle ja kehon pH-tasapainolle.

Meidän luonnollinen pH-Magnesium suihke voi auttaa edellä mainittuihin vaivoihin ja moneen muuhunkin magnesiumin puutteesta kärsivälle keholle. Annostelu tapahtuu kätevästi suihkepullosta suoraan iholle.

pH-Magnesiumsuihkeen sisältämä magnesium imeytyy ihon kautta elimistön käyttöön tehokkaammin kuin sisäisesti käytettävät magnesiumvalmisteet. Magnesium osallistuu elimistössämme yli 325 eri entsyymitoiminnan säätelyyn päivittäin. Magnesium vaikuttaa kehossa esim. energian tuotantoon ja varastointiin, kuljetukseen, aineenvaihduntaan ja pH-tasapainoon.

Magnesiumia tarvitaan kehossasi lähes kaikissa toiminnoissa, koska magnesium on alkalisoiva ja mineralisoiva esimerkiksi:

 • kehon parantumiseen
 • kalsiumin imeytymiseen
 • energiatuotantoon
 • sydämen ja verisuonien terveyteen
 • rauhoittamaan hermostoa
 • parantamaan unta
 • ehkäisemään ja poistamaan lihaskramppeja
 • suonenvetoa
 • vanhuuden vapinaa ja
 • ikääntymis­sairauksia
 • auttaa erilaisissa iho-ongelmissa, kuten psoriasis ja akne
 • vahvistamaan hiuksia ja kynsiä
 • poistamaan myrkkyjä kehosta

Lisää esimerkkejä magnesium tärkeydestä:

 • Leikkausten jälkeisten komplikaatioiden on todettu vähentyneen huomattavasti, kun elimistön magnesiumtasoista on huolehdittu operaatiota ennen ja sen jälkeen.
 • Magnesiumista on apua diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän hoidossa, ja se myös ehkäisee niiden syntyä alentamalla insuliiniresistenssiä. Il­man magnesiumia haima ei pysty tuottamaan riit­tävästi insuliinia kontrolloimaan verensokeria.
 • Magnesium toimii sydänlihaksen voitelu- ja ravinto öljynä. Moni sydänkohtaus saa alkunsa magnesiumin puutteesta, eli kehon happamoitumisesta.
 • Magnesium tasapainottaa kolesterolia ja on vält­tämätön umpieritysrauhasten toiminnalle.
 • Magnesiumlisä auttaa stressiin ja depressioon, sekä ehkäisee niiden syntyä.
 • Kalsiumin imeytyy kehosi käyttöön magnesiumin avulla.

 

Tietoa pH-Magnesiumsuihkeesta 

Takaamme, että huippulaatuinen pH-Magnesium tulee suoraan Tiibetin ylängöltä. Tiibetin ylänkö sijaitsee yli 3200 m meren pinnan yläpuolella kaukana kaikesta asutuksesta. pH-Magnesium suihkeen valmistus raaka-aineena on miljoonia vuosia vanhaa, vuoriston sisällä olevaa suolajärven mineraalirikasta vettä. Veden mineraalirikkautta vahvistetaan luonnollisen haihtumisen avulla korkealla vuoristossa. pH-Magnesium on hyvin alkalinen mineraali, jonka vuoksi tuote tuntuu paljaalla iholla liukkaalta, öljyiseltä, vaikka ei öljyä sisälläkään.

Elintarvikelaatuisen pH-Magnesiumsuihkeen sisältö.
100 ml valmistetta sisältää: Himalajan vuoriston lähdevettä, Magnesiumkloridia 32,1 %, Natriumsulfaattia (SO42-) 0,0046 %, Natrium (Na+) 0,11 %, Kalium (K+) 0,10 %, Kalsium (Ca2+) 0,002 %, Ammonium (NH4+) 0,0022 % ja Sinkki (Zn2+) 0,0002 %

Pakkaus sisältää: 200 ml magnesiumöljyä elintarvikelaatuisessa muovisessa suihkepullossa. HUOM! Suihkepullo kestää todella hyvin useita täyttökäyttökertoja, joten kannattaa ostaa saman tien edullinen magnesiumin täyttöpullo 500 tai 1000 ml pullossa.

Käyttöohjeitaneljä eri tapaa käyttää magnesiumsuihketta:

 1. Suihkauta ja sivele puhtaalle iholle magnesium suihketta koko keholle kuutena (6) päivänä viikossa, 3 – 4 viikkoa peräkkäin, jolloin kehon magnesium arvot nousevat merkittävästi. Anna magnesiumin imeytyä vähintään 5 minuuttia tai mieluimmin 20 minuuttia. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä imeytymätön magnesium pois ihon pinnalta. Tehokuurin jälkeen voit suihkauttaa magnesiumia iholle, kun tunnet tarvetta lisämagnesiumille tai urheilet.
 2. Urheilun jälkeen kipeille ja jäykille lihaksille – Suihkauta ja sivele reilusti magnesium öljyä lihaksiin. Anna imeytyä vähintään 5 minuuttia tai mieluimmin 20 minuuttia. Huuhtele lämpimällä suihkulla lopuksi imeytymätön magnesium pois ihon pinnalta. Toista käsittely joka päivä vähintään kerran päivässä, ja muista lisäksi venytellä, jolloin lihakset palautuvat ja päästävät kuona-aineet pois kipeältä alueelta.
 3. Voit myös nauttia magnesiumsuihketta sisäisesti, siten että laimennat sen veteen seuraavalla tavalla: Suihkauta magnesiumsuihketta 2 – 5 kertaa juomalasilliseen (2dl) huoneenlämpöistä vettä ja juo koko lasillinen. Juo tätä laimennettua magnesium vettä 1 tai 2 kertaa päivässä.
 4. Voit tehdä magnesiumin levittämisen myös saunassa. Pese koko keho ensin. Ota kunnon hiki saunassa. Huutele hiki pois. Kuivaa kevyesti koko keho. Levitä magnesiumsuihketta koko keholle paitsi silmiin, avohaavaiselle iholle, suuhun tai intiimialueille. Mene lämpimään saunaan ja anna magnesiumin vaikuttaa noin 5 – 15 minuuttia. Älä heitä löylyä. Makoile lämpimillä lauteilla ja anna lihastesi rentoutua. Lopuksi ota raikas suihku ja huuhtele imeytymätön magnesium pois iholtasi.

=> Tilaa nyt todella edullisesti magnesiumia vaikka koko vuodeksi. Katso tarjoukset ja pakkausvaihtoehdot klikkaamalla tästä 

Quick Navigation
×
×

Cart