Detox-saunominen

Tässä on ohjeet miten teet itsellesi ja ystävällesi upeasti rentouttavan ja koko kehoa puhdistavan Detox-saunomisen.

 1. Voit kastella itsesi suihkussa, jos haluat, ja mennä saunaan ottamaan kunnon löylyt.
 2. Saunassa tai suihkussa voit pestä koko vartalosi pesusienellä – tai käytä vartaloharjaa ja harjaa kuivana tai saippuan kanssa. Itse teen joka viikko saunassa luomusaippuapesun harjan kanssa koko keholle.
 3. Huuhdo pesuaineet pois kylmässä tai viileässä suihkussa.
 4. Palaa saunanlauteille hienon himalajansuola-astian kera. Levitä suolaa koko keholle. Muista myös hiukset, niska, jalkapohjat ja selkä.
 5. Anna himalajansuolan sulaa päällesi kevyessä saunan lämmössä ja löylyssä.
 6. Kun suola on sulanut ja haluat palata suihkuun, huuhdo suolat pois.
 7. Harjapesun, suolapesun ja kylmän suihkun jälkeen on aika mennä uudestaan saunaan, mutta nyt ei löylyä vaan koko keholle suihkutetaan pH-magnesiumsuihketta. Levitä magnesiumliuos koko keholle ja nautiskele saunan lauteilla noin 5 minuuttia tai 15 minuuttia, jos ihosi on kunnossa. Jos ihosi on rikki ja heikossa kunnossa, magnesium kirvelee sinua, silloin kestät sitä ensimmäisillä kerroilla vain muutaman minuutin. Magnesium osallistuu kehossasi noin 325 eri entsyymin toimintaan ja lisäksi se alkalisoi kehoasi + tuo kehoosi mineraaleja, joiden avulla kehosi voi torjua happamoitumista.
 8. Seuraavaksi levitä Epsom-suola koko keholle magnesiumöljyn päälle. Epsom suolan voi levittää paljaaltaan suoraan iholle tai mikäli voit hankkia Epsom-suolaa ja luomukookosöljyä, niin sekoita niistä itsellesi tahna, jossa on 1 osa luomukookosöljyä ja 10 osaa Epsom-suolaa. Levitä tahna koko kehollesi. Hiero hyvin etenkin nivelet ja taipeet, joissa on eniten imusolmukkeita. Anna tahnan sulaa päällesi ja nauti.
 9. Mene suihkuun ja suihkuta lämpimällä vedellä pois kaikki magnesiumit, kun siltä alkaa tuntua.
 10. Kuivaa itsesi ja viilentele ihosi ennen pukeutumista rentoon asuun.
 11. Nyt on varmasti olosi rento ja kympin arvoinen 🙂

Muista juoda runsaasti vähintään suodattua vettä ja nauti kehosi pehmeydestä ja mielesi rauhallisuudesta. Olettavasti nukut todella hyvin tämän käsittelyn jälkeen.

Quick Navigation
×
×

Cart