KERTOMUS NRO 41

Reuma ja oireet lieventyvät pH-tasapainon avulla

”Haluan kertoa teille kokemuksestani emäsjauheesta. Sairastan vaikeaa reumaa, kesällä minulla pääsi emäsjauhe loppumaan ja heti parin päivän päästä tulin kipeämmäksi. Saatuani emäsjauhetta vointini tuli paremmaksi. Käytän myös viherjauhetta ja tietysti alkalista vettä. Suosittelen lämpimästi kaikille, niin terveille kuin sairaillekin käyttämään näitä tuotteita hyvää suolaa ja öljyä unohtamatta.”
Terveisin Tina K, Vaasa  

KERTOMUS NRO 40.

pH-tasapaino ja mieliala

PH-tasapainon parantuminen vaikuttaa mielialaan selkeästi. Ainakin minulla. Voisi mainostaa (mikä tietenkin on kiellettyä) luonnollisena masennushoitona.

Vaikka on syöty vuosikymmeniä terveellisesti, kun otin ph-tuotetta ensi kerran, olo että tietynlainen pitkäaikainen varjo elämästä poistui.
– Ilari –

KERTOMUS NRO 39.

pH-tasapaino ja reuma
Kävin Raunon elävän ja kuivan verianalyysissä 6 vuotta sitten, jolloin olin vähän alle 50 vuotias ja reumainen.
Analyysin ja ohjeiden saamisen jälkeen, muutin ruokavaliotani lisäten viherruokien määrää. Viherjauheet maistuivat ensin todella pahalle, mutta niihin tottui asteittain, kunnes viherjuomatkin maistuivatkin todella hyvälle ja keho alkoi kaivata niitä.

Käytin pH-vesikannua ja pH-mineraaleja sekä seurasin ohjeita noin vuoden verran. Oloni muuttui paljon paremmaksi ja hyvin voivaksi. Voin niin hyvin, että jätin myös mielettömän kalliit biologiset reumalääkepiikit pois elämästäni. En tarvinnut enää lääkitystä. Olin vuoden kokonaan ilman lääkkeitä.

Vuodet kuluivat ja mutta minulla oli vain parempi olo. Kävelinkin päivittäin noin kilometrin luonnossa. Oli hyvä olo, kunnes jossain vaiheessa, aloin lipsua pH-tasapainoisista päivärutiineista ja syömisistä. Jätin pois viherpirtelöt, öljyt ja alkaliset vedet sekä mineraalit.

Seuraukset olivat ne, että jouduin takaisin lääkärin luokse hakemaan reumalääkkeitä ja yleiskuntoni laski todella paljon sekä kivut palasivat elämääni.
Sitten päätin jälleen muuttaa tapojani pH-tasapainoisemmaksi, jonka jälkeen olen jälleen energisempi, aivoni ovat kirkastuneet ja en enää elä jatkuvassa ”sumussa”. Krooninen ummetus on pois ja painoni on jälleen normalisoitumaan päin.

Käyn jälleen myös liikuntakursseilla ja yleiskuntoni on jälleen noussut. Elämä hymyilee jälleen. Nyt olen testannut miten huonoon tai hyvään kuntoon voi itsensä saada omilla valinnoilla.
Suosittelen valitsemaan pH-tasapainoisen ruokavalion ja elämäntavan.”
– Kristiina

KERTOMUS NRO 37. JA 38. 

pH-tasapaino, pH-savi ja himalajansuola toimii –
 
“Savi ja himalajansuola ovat auttaneet raskaudenaikaisiin komplikaatioihin. Minulla oli ennen synnytystä antibioottikuuri kohtutulehdukseen ja sain nämä tuotteet juuri silloin käyttöön. Se auttoi poistamaan antibioottikuurin haittavaikutuksia, koska sillä oli puhdistava vaikutus. Tuotteet ovat auttaneet myös raskaudenjälkeisiin ummetusoireisiin. Olen todella tyytyväinen näihin ravintoaineisiin ja haluan jatkossakin niitä. “
– Peri –
 
”Haluan antaa palautetta saven ja koivuntuhkauutteen käytöstä, eli olen nyt käyttänyt kumpaakin juoman muodossa ja olen huomannut, että suolistoni on rauhoittunut, oloni on keventynyt ja olen kokenut voimaantumista ja energiatasojen nousua. Ensimmäisellä kerralla kun nautin juomaa minulle, tehtiin samalla myös detox -ionikylpy.”
– Meri

KERTOMUS NRO 36.

Muutostarina

Pari vuotta sitten jouduin uupumuksen takia pitkälle sairaslomalle. Sen aikana ja jälkeen kokeilin, jos jonkinmoisia terveyttä ja hyvinvointia buustaavia juttuja. Mikään ei tuonut kunnollista ja pysyvää kohennusta vointiini.
Viime syksynä tutustuin Raunoon ja aloitin hänen puheistaan inspiroituneena alkalisen veden juonnin. Join sitä noin 2 litraa päivässä. Eron energiatasossa huomasi lähes heti! Suurin muutos kuitenkin tapahtui vuodenvaihteen tietämillä, kun innostuin entistä enemmän pH-ruokavaliosta ja aloin juoda vähintään 4 litraa alkalista vettä päivässä ja syödä myös selkeästi enemmän vihreitä kasviksia kuin aiemmin. Työstin myös tunnepuolen asioita. Nyt tuntuu kuin olisin lähdössä lentoon, energiaa riittää päivän aikana, vaikka mihin! En enää ole töiden jälkeen kuin zombie, vaan jaksan touhuta lasten kanssa ja tehdä kotihommia ja sivubisnestäni ihan eri tavalla kuin aiemmin. Tuntuu, kuin kehoni ja mieleni olisivat nuortuneet vuosikausia. Ihanaa todeta, että uupumus on vihdoinkin jäänyt taakse. Iso kiitos, Rauno ❤

  • Maria

 

KERTOMUS NRO 35.

Kun lähdin muuttamaan mun ruokavaliota en edes ajattelut, kuinka paljon se voisi tuoda minulle 🌞

Voin oikeasti sano suoraan, että sain uudelleen elämäni takasin, tai löysin itseni uudelleen.

Olet mitä syöt ja ajattelet. Aloin muuttaa ajatus maailmaani (vaikka olen positiivinen ihminen) siihen että aloin puhua enemmän itselleni kaunisti.
Ilman pH-tasapainoa en olisi nyt tässä.

Elän tosi kiireisen elämää. Teen laulukeikkoja ja samalla töitä ja pH-ruokavaliolla jaksaa😊💪
Ajattelin jopa aloita uudelleen painonnoston. 💪 Halusin todella voida hyvin ja jaksaa ja eniten olla täysin oma itseni. Se onnistui kuin muutin ajatus maailmani ja valitsin pH-tasapainoisen ruokavalion.

Olen taas enemmän oma itseni. Olo virkeä kuin mikä.

Halauksia ihana ihminen🌞🌠🙏

Kiittäen. – Agnes


KERTOMUS NRO 34.

Sairastin reumaa (nivelkivut ja toistuvat iriitit) vuodesta 2005 vuoteen 2007. Reumalääkkeeni piti panna tauolle ja minun olisi pitänyt aloittaa kortisonilääkitys jos nivelkivut palaavat. Ja alkoivathan ne palata. Silloin löysin emäksisöinnin ja aloin käyttämään kuontaistuotekaupasta löytämääni viherjauhetta ja kylpysuolaa. Niistä tulikin yllättävä apu nivelkipuihin ja aloin tutkia mihin vaikutus perustuu. Löysin kehon emäksisöinnin.

Iriitit jatkuivat vielä. Minulla tuli viimeinen iriitti kun minun piti lähteä viikonlopuksi Helsinkiin vyöhyketerapiakurssille. Pyysin silmälääkäriltä lupaa, että aloitettaisiin silmien laajennushoito ja tunnin välein laitettavat kortisonitipat vasta maanantaina, että pystyn käymään kurssin. Kurssilla pyysin, että minun silmiäni hoidettaisiin mahdollisimman paljon koko kurssin ajan. Kun maanantaina menin silmälääkärille olivat tulehdussolut silmistäni häipyneet eikä minulla sen jälkeen ole ollut yhtään iriittiä vaikka sitä ennen tervettä aikaa oli n. Kuukausi aina tulehdusten välissä. Tervehtymiseeni vaikuttaa myös se, että lopetin punaisen lihan käytön kokonaan. Lääkitystä en siis aloittanut enää tauon jälkeen.

T. Kristina

KERTOMUS NRO 33.

Noin 25 – vuotiaana löysin itseni tilanteesta, missä en olisi odottanut vielä olevani tuossa iässä. Olin matkalla junassa Helsingistä, minne olin muuttanut n. puolisen vuotta aiemmin 2008, jouluksi kotiin Joensuuhun ja mukanani kannoin suhteellisen pientä matkalaukkua. Kun yritin nostaa laukkuani junan ylähyllylle, oli se minulle melkein mahdoton tehtävä. Vapisin kauttaaltaan sitä tehdessäni, enkä meinannut saada sitä ylös hyllylle. Se oli minulle jotenkin pysäyttävä hetki, milloin ymmärsin, että jokin on todella pahasti vialla kehossani ja että asialle on tehtävä jotain. Siitä alkoi pitkä, mutta hyvin tuloksellinen taival takaisin terveyden pariin.

Tuon Helsingissä asumani puolen vuoden sisällä olin sairastanut ainakin viisi korkeakuumeista flunssaa ja kärsinyt jatkuvasta väsymyksestä ja unettomuudesta, sekä masennuksesta. Lisäksi kuukautiskiertoni oli ollut jo vuosia äärimmäisen epäsäännöllinen niin, että kiertojen välillä saattoi olla jopa puoli vuotta aikaa ja joskus enemmänkin. Menin ensimmäisenä hakemaan apua ns. perus terveydenhuollon parista, eli terveyskeskuksesta. Siellä minusta ei löydetty mitään vikaa, vaan olin heidän testiensä ja mittaustensa mukaan terve, minkä kuuleminen oli minusta kerrassaan absurdia, koska en ollut eläissäni tuntenut oloani niin heikoksi ja sairaaksi. Siispä päätin etsiä vastauksia muualta.

Tiesin alitajuisesti, että sairauteni syy oli elämäntavoissani, toisin sanoen huonoissa valinnoissa, mitä olin tehnyt ravinnon, liikunnan, päihteiden ja levon suhteen, ja jotenkin hetken päähänpistosta päädyin ratkaisuun, missä otin aikaa itselleni lähtemällä kolmeksi kuukaudeksi Intiaan joogaamaan syksyllä 2009. Tuon reissun ensimmäisen kuukauden nukuin 14-16tuntia päivässä, minkä jälkeen unen tarpeeni väheni pikkuhiljaa n.10 tuntiin. Lopetin tupakan polton, alkoholin käytön ja lopulta kahvinkin juonnin. Aloin kiinnittämään ruokailuuni paljon enemmän huomiota kuin aikaisemmin. Löysin ns. superfoodit, raakaravinnon, aloitin idättämään erilaisia ituja ja aloin liikkumaan päivittäin aikaisemman kerran tai pari viikossa sijaan.

Tuon kolmen kuukauden jälkeen oloni oli jo kovin muuttunut ja kuukautiskierto jokseenkin normalisoitunut, mutta vielä en suinkaan kokenut olevani ns. valmis. Suomeen palatessani jatkoin joogan parissa, sekä etsin koko ajan uusia terveellisempiä ravintoratkaisuja. Luin aiheesta, kävin luennoilla ja sijoitin hyvin suuren osan tuloistani ruokaan. Käytän edellä tarkoituksella sanaa “sijoittaa” puhuessani ruuan ostamisesta/hankkimisesta/kasvattamisesta, koska nykypäivänä koen, että se on yksi arvokkaimmista/tärkeimmistä asioista – sijoitus terveyteen ja hyvinvointiin – olemmehan, mitä syömme.

Suurin muutos terveydessäni tapahtui kuitenkin puolen vuoden aikana, minkä vietin Balilla 2010-2011. Tarkemmin sanottuna 28 päivää kestäneen mehupaaston aikana, minkä tein siellä ollessani. Samaan aikaan tein fyysisesti raskainta joogaharjoitusta, mitä olin koskaan aiemmin tehnyt. Mutta suorastaan ihmeellisesti energiaa riitti ja olo senkun keveni ja harjoitus sen myötä, mitä pidemmälle paasto jatkui. Painoa en menettänyt juuri ollenkaan tuona aikana, n.3kg ainoastaan. Paaston jälkeen tunsin melkeinpä kirjaimellisesti leijailevani ilmassa, energiatasoni oli niin korkea ja en voinut olla hymyilemättä itsekseni, tai tulipa vastaan vieras tai tuttu. En yksinkertaisesti ollut tiennyt, että ihmisen olo voi olla niin kevyt, onnellinen ja hyvä. Se oli suorastaan tajunnanräjäyttävää.

Nykyään pidän mehupaastoja silloin tällöin, erityisesti, jos tunnen olevani tulossa kipeäksi. Pahinkin flunssa on paastolla ja mehuilla kokonaan ohi yleensä 3-4 päivässä. Sairastaminen on yksi ikävimmistä asioista, mitä tiedän ja em. keinolla olen pystynyt välttämään sänkypotilaana olon lähes täysin.

Ylläpidän terveyttäni mehustamalla. Keväällä, kun ensimmäiset villivihreät alkavat kasvaa ja niitä voi siis vapaasti käydä ulkoa poimimassa, aloitan mehustuksen, mitä jatkan läpi kesän. 5-vuotias tyttäreni osallistuu myös mehustukseen ja on tottunut juomaan näitä hyvinkin voimakkaan makuisia juomia kanssani. Sekoitamme erilaisia villivihanneksia ja lisäksi yleensä omenaa, sitruunaa, sellerinvarsia ja inkivääriä, ja teemme niistä mehua, mitä juomme tuoreeltaan aina aamuisin. Kutsumme tätä vihermehua “supernaisjuomaksi”.

– Eija –

KERTOMUS NRO 32.

”Ja tätä Rauno Moilasta voin myös suositella. Olen itse parantunut Raunon “suolalitkulla” ja pH ruokavaliolla. Tota juomaa en lopeta koskaan. Jos en juo sitä niin koko päivän on janon tunne. Ruokavaliota käytän tukemaan muuta, ei oo niin justiinsa tarkkaa, kunhan on terve ja energinen olo. Takana siis homealtistus, hiiva jylläsi kehossa, olin allerginen lähes kaikelle ja karmeita ihottumia koko ajan ja iho rikki. Rauno sanoi: että kaikesta on mahdollista parantua, (jos ei ole jo ehtinyt liian pitkälle, kuten vaikka parantumaton syöpä..vaikka joskus silloinkin ihmeitä tapahtuu) pitää olla pitkämielinen. Ja olin. 2,5 v dieettiä ja uskoin koko ajan, että paranen. Tsemppiä todella kaikille, jotka painii terveyshaasteiden kanssa”

Ja tämän viestin jälkeen kysyin saanko jakaa Ritan kertomaa tarinaa eteenpäin … ja vastaus on

”Joo voi kiitos. Saat totta kai. Tästä voisi kirjoittaa joskus ehtiessään hauskan tarinan. Että miten suolaton elämä voi johtaa huonoon terveyteen ja nyt olen suolasta niin innoissani, että omistan suolahuoneenkiitos sinullekin siitä, että annoit tienviitan ja älysin suunnata sinne.  tuossa postauksessa mainita, että jo tosiaan sen 3-4kk jälkeen näkyi tuloksia ja ihottumat vähenivät. Se loi todellista uskoa. Saan edelleen soijasta ja selleristä silmäluomiin oireita mutta se on pieni paha siitä mitä oli.”

  • Rita –

KERTOMUS NRO 31.

Hei!

Kyllä emäksisöinti todella kannattaa! Olen siskoni kanssa nauttinut vihermehuista 3kk ajan säännöllisesti joka aamu. Siskoni diabetekseen vaikutus on ollut suuri. Insuliiniannos on nyt enää n. 15 % aloitusmäärästä ja virtaa on riittänyt mm. pihan syystöihin ihastuttavan paljon. Minulla ikävä närästys on jäänyt pois ja olo ihanasti ravitumpi pienemmällä ruokamäärällä. Tilasin juuri ph-vesikannun ja siitä se parempi nesteytys alkaa.

Tulokset kannustavat ja antavat valoa arkeen.

terv. Marja

KERTOMUS NRO 30.

Hei. Kävin pari vuotta sitten ph-luennolla Kajaanissa, koska olen kiinnostunut toisten ja omasta hyvinvoinnista. Tuolta luennolta lähtien olen tehnyt vihersmoothtieta päivittäin ja olen ollut virkeä, energinen, aineenvaihduntani on parantunut ja kaiken tämän myötä elämänlaatuni on erittäin hyvä.

Kiitos tästä!
Yst.terv Päivi

P.S. Asiakkailleni ja ystäväpiirille olen myös kertonut
kokemuksistani ja näin saanut asiaa eteenpäin.

KERTOMUS NRO 29.

“Olen Mari Tanninen entinen sokerialkoholisti. Havahduin kiloihini 1996 ja päätin, että nyt on tehtävä jotain. Aloin laihduttaa omin ohjein ja onnistuinkin, mutta kaikki tulivat takaisin. Aloin uudelleen ja olin niin ankara itselleni, että olin isokokoisena säästöliekilläkin.

Opiskelin laihduttamista ja lisäsin liikunnan, sain taas tuloksia, mutta jossain kohtaa taas tuntui, että raja tuli vastaan ja painossa pysyminen oli hankalaa. Ikuista kitkuttelua ruokavalion kanssa. Jos ja kun lipsuin ruokavaliossa, tuli painoa heti takaisin.

Sitten luin itseni Personal Traineriksi. Autoin ihmisiä asiassa, jonka kanssa itsekin taistelin. Tuli onnistumistarinoita, mutta painossa pysyminen oli silti erittäin vaikeaa.

Työpaikan vaihdoksen vuoksi liikunta väheni ja aloin jälleen lihota. Ei tuntunut opit oikealle, ei tuntunut hyvälle neuvoa ihmisiä syömään oikein, kun itse sokerialkoholistina vaan lihoin.

Laihdutuskaruselli lähti uudestaan pyörimään erään asiakkaani ansiosta, joka myös tahtoi laihtua. Kerroin hänelle, että olin jälleen lihonut 10 kiloa. Aloimme yhdessä. Punnitus kerran viikossa.

Aloin googlettaa, etsiä apua ja silloin törmäsin ekaa kertaa pH-ihmeeseen. Ostin kirjan pH-ihme, tasapainota ruokavaliosi ja tervehdy. Aloin heti noudattaa kirjan oppeja. Karkkia ym. sokereita ei enää tehnyt mieli, kun tajusin kirjan avulla mitä se mömmö tekee keholle. Päiväpäivältä aloin olla pirteämpi ja ruoka maistui ihanalle. Avokadoja oikein odotin, että taas saan syödä.

Herkullisia pH-ruokia syötyäni huomasin tapahtuvan ihmeitä. Ihottumani hävisi, jonka vuoksi olen monia vuosia juossut lääkärillä. Paino tippui kuin itsestään se vaan tapahtui. Ikinä laihduttaminen ei ole ollut näin helppoa. Tunsin, kun kehoni puhdistui. Kävin vessassa useammin, kun söin ja ulosteeni haisi tosi pahalle. Nyt voin hyvin ja nyt taas tiedän mistä haluan ihmisille kertoa. ”

-Mari – 

KERTOMUS NRO 28

”Olen ottanut healthylife.fi ravitsemusperiaatteen päivittäiseenruokailuuni jo vuoden ajan ja huomannut hyviä muutoksia kehossani. Mielestäni healthylife.fi -tuotteet ovat luotettavia ja laadukkaita. Aion vähitellen hankkia niitä lisää, kuten seuraavaksi jalkakylpylaite.”

Tarja

KERTOMUS NRO 27

”Olen huomannut, että nesteytyksen myötä olo on virkeämpi ja painoni putosi 6-7 kg, vaikken ollutkaan ylipainoinen. Koen, että tämä on itselle hyvä olotila.”

Minna

KERTOMUS NRO 26

”Kiitos siitä blenderistä (Happy Vitamin Blender), se on osoittautunut käytössä erinomaiseksi. Kiitos myös Rauno sinulle hyvästä työstä jota teet.”

Päivi

KERTOMUS NRO 25 – YHDEN VIIKON PORTUGALIN LOMAMAJOITUKSEN VOITTAJA.

“Muutos alkoi vuonna 2011. Siihen asti olin painoltani jo 72 kg ja tavallinen vaivani oli eri vahvuiset korvennukset ja polttelut vatsassani. Joitakin kertoja polte oli niin voimakas yöllä, että tärisin vääntelehtien ja oli vähällä, jotta tilataan anbulanssi.

Kävin ensi kerran Raunon luennolla elokuussa 2011 ja silloin verenkuvani kertoi siellä olevan sieniä, hiivoja ja mikrobeja ym. massoja. Home vielä puuttui onneksi. Aloitin tarmokkaasti heti raakaravinnolla, tuoremehuilla ja eri tarvikkeilla muuttaa tilaani. Ostin pH-emäsjauhetta, pH-viherjauhetta, himalajansuolaa, ph-tippoja sekä mehu (DA1000) – ja smoothie (Happy Vitamin Blender)-laitteet.
Myös vedensuodatin (pH-vesikannu tai Chanson ionisaattori) oli tärkeä ja ph-mittari.

Juoda tuli monta litraa päivässä noita eri ph-tuotteita siinä käyttäen. Muutamassa kuukaudessa painoni putosi 8 kg ja edelleen, mutta asettui 62 kg seutuville.

Ravitsemukseni on edelleen pääosaltaan raakoja vihanneksia ja monipuolisia salaatteja. Päivän yhdellä aterialla on osa kalaa tai kanaa. Koskaan en ole enää kärsinyt vatsan poltteita ja ihmiset ovat pitäneet minua nuoren näköisenä ikäisekseni. Olen kiitollinen Raunolle hänen suuresta vaivastaan kaikkien hyväksi.”

– Sävy

*(suluissa olevat tekstit ovat Raunon lisäämiä)

KERTOMUS NRO 24

”Tilasin isännälle joululahjaksi teiltä pullon koivuntuhkauutetta. Hänellä on monenlaista vaivaa ja hän on käynyt niihin liittyen monilla lääkäreillä ja erilaisissa tutkimuksissa, mutta mitään
syytä vaivoille ei ole löytynyt. Itse hän on vahvasti epäillyt borrelioosia tai muuta vastaavaa, koska kaikki alkoi jalkaan ilmestyneestä puremajäljestä monta vuotta sitten. Oireina on ollut jalan turvotusta, päänsärkyä, erilaisia vatsavaivoja, ruoka- ja siitepölyallergioiden puhkeamista, väsymystä, pökkyräistä oloa jne. Nyt sain hänet viimein ottamaan kuurina koivuntuhkauutetta ja olo kohentui jo parin viikon käytön jälkeen huomattavasti. Aamulla hän herää ennen herätyskellon soittoa mitä ei ole tapahtunut pitkiin aikoihin ja on koko päivän paljon pirteämpi, päänsärkyä ei ole ollut läheskään yhtä paljon ja yhtä pahana kuin ennen, vatsa on ollut paljon paremmassa kunnossa ja mikä ihmeellisintä, se jalka jossa puremajälki on, on palautunut normaalikokoiseksi ja puremajälki on alkanut haalistua. Vaikka mies oli kovin epäileväinen tuotetta
kohtaan, niin nyt hän pyysi jopa tilaamaan sitä lisää. Ei voi muuta sanoa kuin että toimii, kiitos! Tilasin nyt pullon äidillenikin, kun hänellä myös monenlaista epämääräistä vaivaa ja itselle, jotta voin sen juoda heti kun vauvan imetys päättyy, koska epäilen omaavani happaman elimistön.   :)”

– Piia –

KERTOMUS NRO 23

” Olen toipunut hyvin syöpähoidoista ja elämä näyttää valoisalta. Puhdas vesi ja kasvikset kuuluvat perusruokaan, vehnänoras, tosin kuivattuna nyt, ja marjat, joita syksyllä kerättiin.”

-Kirsti

KERTOMUS NRO 22

“Ilman hyvää vettä en yksinkertaisesti voi hyvin. Ellen juo päivittäin riittävästi, tulee huono olo tai esimerkiksi virtsatietulehduksia tulee useammin.”

– Saara

KERTOMUS NRO 21

pH-tasapaino onkin avain moneen kysymykseen, miksi jokin ravintoaine tai lisäravinne ei imeydy.oli muuten erittäin hyvää viherjauhetta ph-green jota ostin teiltä pikkupurkin minä olen -messuilta, tykkäsin
niistä yrttien mauista jotka vienosti tulivat siitä esiin. En olisi uskonut että pystyn sitä viherjuomaa ottamaan alkaaliseen veteen sekoitettuna sellaisenaan, ilman muita perinteisiä smoothieaineksia. Myöskin TEIDÄN Happy pH magnesium-suihke ylitti odotukseni ja toimii lihaskipuihin, koska joskus aiemmin luotaistuotekaupasta ostamani ei ollut toiminut. SUOSITTELEN

Nina

KERTOMUS NRO 19

“Olen aiemmin käynyt lymfa-hoidossa ja silloin huomasin, että tukkoinen nenäni aukesi. Päätin ostaa jalkakylpylaitteen. Nyt olen käyttänyt sitä kolmen päivän välein 10 kertaa. Sillä näyttää olevan sama vaikutus kuin manuaalisella lymfahieronnalla eli se auttaa tukkoiseen nenääni.”

Lisbet

KERTOMUS NRO 18

”Olen havainnut, että vatsan ja suoliston ongelmat ovat rauhoittuneet. Omaishoitajana toimiessani joudun usein heräämään ja avustamaan äitiäni kaksi, kolmekin kertaa yössä. Olen pannut merkille, että vaikka heräilenkin usein, niin takaisin sänkyyn mennessäni nukahdan rauhallisempaan ja syvempään uneen kuin aiemmin. Unen laadun parannuttua koen oloni herättyäni pirteäksi.”

Kristiina

KERTOMUS NRO 17

”Olen koululääketieteen kouluttama sairaanhoitaja ja vakuuttunut siitä, että ihmiset voivat saada apua oikeasta happoemästasapainosta, koska sillä on todella merkitystä terveyteen ja hyvään oloon. Oma kokemus on se, että mm poikamme sai aiemmin tarhasta ja koulusta herkästi liikkeellä olevat vatsataudit ja flunssat. Käytyämme Moilasen verianalyysissä ja saatuamme sen pohjalta henkilökohtaisia neuvoja joita olemme noudattaneet, edellä mainitut taudit ovat romahdusmaisesti vähentyneet. Lisäksi sisaren perheen lapsen astma on helpottunut. Vaikkei kiireisessä lapsiperheessä aina ehditäkään noudattaa PH-ruokavaliota piirun tarkasti, niin silti voi huomata elämän laadun parantuneen. Itse otan myös lisäksi silloin tällöin puhdistuskuureja jalkakylpylaitteella.”

Kati

KERTOMUS NRO 16

”Heti kyllä huomaa eron olossa, ellei käytä tuotteita. Se vuoksi koetankin säännöllisesti käyttää niitä päivittäin. Esimerkiksi matkoilla ollessa eron huomaa heti kun on paussia tuotteiden käytöstä. Näiden ansiosta jaksan todella hyvin ja saan hyvät unet öisin. Ihmiset ihmettelevätkin jaksamistani, että miten jaksan olla sellainen ”pupu pirteä”, vaikka ikääkin on jo ihan reippaasti.”

Irene

KERTOMUS NRO 15

”Olen noudattanut PH-ruokavaliota useamman vuoden ajan ja havainnut vireystilani kohonneen. Lisäksi koska urheilen paljon, terveellinen ruokavalio auttaa jaksamaan ja yltämään parempiin suorituksiin. Olen kokenut tämän hyvänä asiana.”

Mia

KERTOMUS NRO 14

”Nyt nivelkivut ovat poissa, vaikka niissä on havaittu repeämää. pH-ruokavalio pitää kivut loitolla. Olen tutkinut asiaa ja varsinkin kun olen itse kokeillut, niin olen vakuuttunut sen toimivuudesta”

Asta

KERTOMUS NRO 13

”Vatsan toiminta on parantunut”

Jaana

KERTOMUS NRO 12

”Olen huomannut, että PH-tasapaino auttaa kilpirauhasongelmiini ja oloni on virkeämpi.”

Sirpa

KERTOMUS NRO 11

”Unen laatu on parantunut ja yleinen vireystaso on noussut.”

Erja

KERTOMUS NRO 10

”Ilman hyvää vettä en yksinkertaisesti voi hyvin. Ellen juo päivittäin riittävästi, tulee huono olo tai esimerkiksi virtsatietulehduksia tulee useammin.”

Saara

KERTOMUS NRO 9

”Kiitos Rauno sinulle sydämellisesti PH-tuotteiden maahantuonnista ja tiedon edelleen välittämisestä! Olet tehnyt uraauurtavaa työtä täällä ja pelastanut monen elämän. Hieman haluaisin kertoa omista kuulumisista- juuri sopivasti kesän kynnykselle olen pudottanut painoa 30kg ja päässyt ihannepainooni. Kaikki kehuvat hoikistunutta olemustani ja olo on ihanan keveä ja mahtava! Kiitos sinulle vielä kerran! Olet mahtava!! ”

– Ystävällisesti, Kia

KERTOMUS NRO 8

… No palaute ois että oon ollut tyytyväinen ph-ruokavalioon ja huomannut että flunssat ja kaikki sairaudet pysyvät poissa kun syö ja juo oikein (aina en oo ihan onnistunut syömään täysin ph ruokaa mutta tasapaino aika hyvin säilynyt).

Tv. Mari

KERTOMUS NRO 7

Hei!

Kiitos paljon viestistä ja kuvista. Olo on jaksavampi, mutta askel kerrallaan edetään ja nautitaan kevään valosta.

Työsi on superarvokasta ja terveyshän on avain Onneen.

T: Satu ja Esa

KERTOMUS NRO 6

Hei!

Kiitos viestistäsi. Olen ottanut onkeeni suosituksiasi. Ehkä en ihan
täysillä, mutta suunta on oikea. Juon runsaasti himalajan suolalla ja
pH-tipoilla ryyditettyä vettä. Olen ottanut emäsjauhetta ja
viherjauhetta (nyt on pieni tauko) sekä lisännyt runsaasti vihreiden
syöntiä. Olo on mielestäni kohentunut ja kipuilu alkaa hellittää,
joten nyt alkaa olla aika kuntoilulle ja liikkumiselle. Eli suunta on
oikea kuten sanoin.

Oli valaisevaa käydä testissä ja tulen mielelläni uudestaan jonkun
ajan kuluttua. Haluan nähdä miten kuvat verestä ovat muuttuneet.

Iloista ja aurinkoista kevättä sinullekin!

T. Nina

KERTOMUS NRO 5

Kiitos Raunolle, kun hän aina jaksaa muistuttaa ja tsempata. Nämä uutis kirjeet ovat hyväksi, tulee palattua ruotuun. En tiennyt aikaisemmin, että alkalinen vesi poistaa myrkkyjä kehosta, join sitä ihan vaan siksi, että näin oli ohjeistettu. Nyt taas innolla jatkamaan hyvällä tiellä!

T. Eila

KERTOMUS NRO 4

Taitaa olla palautteen aika: 4 kk:ssa katosi 10 kiloa, vaatekoko vaihtui 50:stä 46:een. Ja se kevyempi olo, vaikkei ikuista nuoruutta tässä tavoiteltukaan. Ei koskaan ole liian myöhäistä korjata tottumuksiaan. Kiitos!

Marja

KERTOMUS NRO 3

Moi Rauno!

Kiitos vielä loistavasta luennosta täällä Porissa ja hyvistä analyyseistä ja palautteesta. Niistä on ollut jo nyt paljon iloa.

T. Ilkka

KERTOMUS NRO 2

Hei,

kiitos kaikista viesteistä, ja hyvistä vinkeistä. Paranemista tapahtunut.

Hyvää Uutta Vuotta!

Kirsti

KERTOMUS NRO 1

Moi!

Olen innoissani ja kiitollinen saamastani pH-tasapainosta mitä se vaikuttaa ihmisen kehoon. Sinä jaksat kannustaa, ohjata ja neuvoa oikeilla sanoilla sekä toiminnalla.

Olen aiemminkin kuullut tuosta ihmisen happamuudesta mutta koska siitä ei ole tullut todistettua näyttöä asia on haudattu.

Ystävällisin kiitoksin ja terveisin

Anneli

++++++++++++++++++++++++++++

This text below is legal text that people must understand that results what they see, is not so every time easy. And needs hard commitment to do the change.

* EMME VOI AINA TAATA, ETTÄ JOKAINEN SAAVUTTAA TÄMÄN SIVUSTON ESIMERKEISSÄ JA PALAUTTEISSA KERROTUT TULOKSET. PARANTUMISEEN VAIKUTTAA AINA USEAT ERI OSATEKIJÄT. VOIMME EDUSTAA JA PUHUA VAIN OMIEN TUOTTEITTEMME JA PALVELUJEMME TOIMIVUUDESTA. SUOSITTELEMME KÄYTTÄMÄÄN MEIDÄN TUOTTEITA JA OSALLISTUMAAN MEIDÄN JÄRJESTÄMIIN TAPAHTUMIIN, LUENTOIHIN JA ELÄVÄN SEKÄ KUIVAN VEREN ANALYYSIIN ENNEN KUIN RYHDYT ISOIHIN ELÄMÄNTAPA MUUTOKSIIN.

Quick Navigation
×
×

Cart