TULEVAT TAPAHTUMAT KESÄ 2021

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Sinulla on aina vähintään kaksi vaihtoehtoa – jatkaa tai tulla myöhemmin tekemään alla olevan kuvan esittämää vasemman puoleista toimintaa tai sitten saada uutta energiaa Elämään elävästä ruuasta ja juomasta. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Tässä seuraavaksi minun omasta kunnosta kertova video, joka on kuvattu elokuussa 2019.

Katso muutoskertomuksia suomeksi tämän linkin kautta.

 
HEINÄKUU 2021
 


1. pe 30.7.2021 Elävän ja kuivan veren analyysejä Espoossa. 

Lähetä viestiä jos olet kiinnostunut tulemaan analyysiin. Analyysi on maksullinen ja aika pitää varata etukäteen.

 
 

SYYSKUU 2021

2. Löydä oppimisen iloa, luottamusta ja tahtoa elää  -kurssi Lohjan saaressa pe 24.9. klo 14 – su 26.9.2021 klo 14. Tapahtuma järjestetään 🙂

Voimme rohkeasti kuvailla tapahtumaa sanoilla; voimaannuttava, rajoja rikkova, peloista ja häpeästä vapauttava, omaa elämää uudeksi luova. 

Yhteyttä omaan voimaan voi parhaiten säädellä ajatuksilla ja tahtotilalla. Tapahtumassa ohjatusti tehtävien käytännön harjoitteiden avulla näet ja koet itse, miten oma tunne- ja tahtotilasi vaikuttavat sinuun itseesi ja toisiin ihmisiin. Kun oma tunne- ja tahtotilasi on hallussasi, voit milloin tahansa päättää mihin ryhdyt ja saavutat tavoitteesi.

Viikonlopun aikana saat mieleesi ja kehoosi tahtoa kirjoista (4 kpl), jotka olet itse valinnut, puhdistavasta tulesta, voimaannuttavasta puusta ja teräksen lujan otteen elämästä muun ryhmän tukiessa matkaasi. Lisäksi lauantai-iltana on mahdollista nauttia rantasaunan kuumista löylyistä ja hellivän kylmästä järvivedestä Lohjanjärvessä Kasvisten paratiisin herkullisten, ravitsevien ja terveellisten ruokien ja juomien kruunatessa kokonaisuuden.

Voimme rohkeasti kuvailla tapahtumaa sanoilla; voimaannuttava, rajoja rikkova, peloista ja häpeästä vapauttava, omaa elämää uudeksi luova.

Aiempien tapahtumien kurssilaisten palautteita kysymykseen
”Miten voit hyödyntää tapahtuman antia omassa elämässäsi?”

=> Kokemukset!! Ehdottomasti. Omien rajojen ylittäminen jatkossakin
=> Oman voiman tiedostaminen

=> Uskon voivani tehdä asioita, jotka tuntuvat alkuun mahdottomalta!

”Sydän auki, kiitollinen ja voimaantunut olo 😊”

”Wauuu mitä muistoja tästä sainkaan. Tunnen syvää kiitollisuutta. ”

Ilmoittaudu mukaan 

 

Tulevat tapahtumat päivittyvät mahdollisimman pian. Yksittäisiä Elävän ja kuivan verianalyysi aikoja, voi kysyä sähköpostitse   

 

 


 

 

Kaikkien Suomen pH-tapahtumien järjestäjänä on Kasvisten paratiisi Oy.

pH-tasapainoiltojen kouluttajana on Rauno Moilanen, jolla on noin 20 vuoden käytännön kokemus pH-tasapainoisesta elämästä. 

Elävän ja kuivan veren analyysejä Rauno Moilanen on tehnyt noin 3900 henkilölle vuodesta 2006 alkaen.

Kaikkien kryptoiltojen ja kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 23 vuoden kokemus kouluttamisesta + 4 vuoden kokemus kryptokaupankäynnistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 12 vuoden ajan.

Ole muutos, jollaiseksi haluat maailman muuttuvan!

Kysy tulevista tapahtumista

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Quick Navigation
×
×

Cart