TULEVAT TAPAHTUMAT KESÄ 2020

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Sinulla on aina vähintään kaksi vaihtoehtoa – jatkaa tai tulla myöhemmin tekemään alla olevan kuvan esittämää vasemman puoleista toimintaa tai sitten saada uutta energiaa Elämään elävästä ruuasta ja juomasta. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Tässä seuraavaksi minun omasta kunnosta kertova video, joka on kuvattu elokuussa 2019.

Katso muutoskertomuksia suomeksi tämän linkin kautta.

HEINÄKUU 2020

1. Pihtiputaalla 22.7.2020 pH-tasapaino käytännössä kurssi 

pH-päivän käytyäsi voit tuntea ja tiedät, miten pH-tasapaino vaikuttaa kehoosi käytännössä. Saat kehon toiminnan tutkimuksillesi lisää syvyyttä ja ymmärrystä sekä osaat paremmin neuvoa, mikä oikeasti toimii. Voit kertoa tai kirjoittaa asiakkaille ohjeita, joilla mahdollistaa toimivampia elintapoja pitkäikäisen kestävän terveyden tukemiseen.  

Tämä kurssipäivä soveltuu myös muille kuin verikuvaajiksi opiskeleville.  

Kurssipäivän käytyäsi voit hyödyntää oppimaasi pH-asiaa vastaanotollasi, tarjota palvelua yhteistyöverkoston kautta tai toimia yhteistyössä toisten alan yrittäjien kanssa, mahdollisesti myös kansainvälisesti. Kurssilla opit konkreettisesti käytännössä, mitä on pH-tasasapainoinen elämäntapa, sekä ohjeistamaan asiakkaita onnistuneesti elämäntapamuutosten tekemisessä. Illallisen yhteydessä kuulet asiakkaille suunnatun luennon, josta voit ottaa vinkit vapaasti käyttöösi.   

Kouluttajana pH-päivässä on:  

Terveen elämän puolestapuhuja, pH-tasapainoasiantuntija, mikroskopisti Rauno Moilanen. Moilasella on kokemusta yli 3800 elävän ja kuivan veren mikroskopoinnista/analyysistä alkaen vuodesta 2005. Moilanen on kouluttanut pH-tasapainoa eri puolilla maailmaa ja julkaissut aiheesta myös kirjoja.  

22.7.2020 pH-päivän ohjelma 

Klo 8:00 Aamujumppa luonnossa, järvessä ja kurssikeskuksessa. Lopuksi lempeitä, kehoa aktivoivia ja kehon energiakeskuksia avaavia liikkeitä. Suihku ja/tai uinti.  

Klo 9:30 Aamupirtelöt ja mehut. Energisoiva ja ravitseva aamiainen, jotta päivä lähtee vireästi käyntiin.  

Tervetuloa pH-kurssille -luento ja kurssilaisten esittäytyminen. Kurssin sisältö, materiaalit ja säännöt. 

Klo 10:00 Luento ja käytännön harjoitus: Kuinka aloitat aamun ja miksi oikea asenne ja happi ovat tärkeitä. Mielenhallintaa ja hengitysharjoituksia sekä hyvää vettä. 
Klo 11:30 Tauko 
Klo 12 – 13:30 Millaista on kehon pH-tasapainoon vaikuttava ravinto ja vesi.
Klo 14:00 Lounas ja taukojumppa 
Klo 15:00 – 17 Käytännön tekemistä ja opiskelua, miten pH-tasapaino toimii sekä millaisia tuloksia on maailmalla saatu aikaan. 
Klo 17 – 18 Tauko 
Klo 18 – 19:30 pH-päivällisen valmistaminen ja nauttiminen. Opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaattinoutopöytä, spelttitortilloja, falafeleja, tuorepuristettua mehua ja viherpirtelöä. Reseptit saat samaan hintaan sähköpostilla tai voit halutessasi ostaa tulostetut versiot 5 eurolla. 

Klo 20-21 Kaikille avoin luento pH:n merkityksestä hyvinvoinnille, terveydelle ja jaksamiselle.  Yleistasoinen luento pH:stä, johon voivat osallistua kaikki pH:sta kiinnostuneet, niin kurssilaiset kuin pH-päivälliselle osallistujat.   

Luennolla opit, miten voit helposti vaikuttaa oman kehosi toimintaan ja hyvinvointiin kokonaisuutena. Opit lyhyesti esimerkiksi ruuansulatuksen toiminnan, verenkierron, sopivan liikunnan ja mielenhallinnan merkityksen. Lisäksi saat maistiaisia mehuista ja pirtelöistä sekä saat omakohtaista kokemusta myös siitä, miten liike ja musiikki vaikuttavat kehoosi ja mielialaasi. 

Klo 21 – 22  Vain kurssilaisille tarkoitettu osio: terveellinen ja ravitseva kehon pH:ta tasapainottava iltapala (viherpirtelöä, tuorepuristettua mehua, siemenleipää, salaattia ja yrttitee). Vapaata yhdessäoloa, ajatustenvaihtoa ja tutustumista. 

Klo 22 Kurssipäivän päätös.  

PIHTIPUTAAN PH-PÄIVÄN KURSSIHINTA SISÄLTÄÄ:  

Opetus, ohjelman mukaiset ruokailut/välipalat, oppimateriaalit, pH-tasapainokirja pdf-versioina, ruokaohjeita pdf-versioina sekä linkit lisäopetusmateriaaleihin.  
Lisäksi on vain kurssilaisille tarkoitettu Facebook-ryhmä, jossa oppimista ja tiedon jakamista voidaan jatkaa kurssilaisten kesken. 
Kurssipäivästä saa osallistumistodistuksen.  

KURSSIPAIKKA: Pihtiputaalla järven rannalla, osoite ilmoitetaan osallistujille erikseen tervetuloa kurssille-kirjeen mukana.  
Kurssipäivän hinta 99 eur+alv sis. edellä mainitun ohjelman kaikkineen. Paikkamäärä rajoitettu.  
Ilmoittautumiset:     – puh. 0440201231  
Kurssin ulkopuolisille klo 18 alkaville pH-päivälliselle muutamia paikkoja vapaana hintaan 20 eur/hlö.  
Edullisia majoituspaikkoja saatavilla.  

Ps. Tervetuloa oppimaan ja kokemaan 🙂 Voin luvata, ettei tällä kurssilla kukaan nukahda, on niin kokenut ja asiansa osaava innostava opettaja. Varaa paikkasi heti, jotta varmistat mukaan pääsyn itsellesi.  
Terveisin Irene K 

———————–

2.  pH-päivällinen ja ilta Lammilla pe 24.7.2020 klo 16 – 22.

pH-päivällisellä opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopsaa sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaatti noutopöytä, spelt tortilloja, falafeleja, quinoa salaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä. Reseptit saat mukaasi spostiisi. Tulostetun version hinta on 5 euroa.

Tapahtuma toteutuu, jos ilmoittaudut ajoissa. Kannattaa tulla syömään ja juomaan energisoivia ruokia, niin jaksat taas reippaana ja hyvin ravittuna.

Päivällisen ja tilaisuuden järjestäjä: Rauno Moilanen, jolla on yli 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämästä ja yli 3900 elävän ja kuivan veren analyysiasiakkaan tapaamisesta.

Hinta: päivällisen hinta käteisellä 20 eur/hlö. Hintaan sisältyy tuorepuristettua vihannesmehua, pirtelöä ja salaattia tortillojen kera, niin paljon kuin jaksaa syödä, sekä ruokaohjeet s-postiin mukaan. Ruokaa voi ostaa myös mukaan, jos jää ylimääräistä. Ruoka on aina ollut niin hyvää, että kaikki (myös miehet) ovat kehuneet, että vatsa tulee todella täyteen ja ruoka on niin hyvää, että mistään ei saa vastaavaa.

Paikka: Liesontie 300, Lammi.

Aika: pe 24.7.2020 päivällinen klo 18  – 22
Lisäksi on mahdollisuus osallistua ohjattuun joogaan klo 16 – 17:30. Ohjaajalle maksu suoraan oman tuntemuksen mukaan, vähintää 5 eur/hlö.   

Lisätietoja ja ilmoittautuminen. tai tekstarina 045 20 20 280.

Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 20 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta.


 

Kaikkien kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämäntavasta ja sen kouluttamisesta eri puolilla maapalloa. Kasvisten paratiisien luomista on tehty vuodesta 2011 alkaen.

Lisäksi Raunolla on 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 25 vuoden kokemus kouluttamisesta + 6 vuoden kokemus kryptokaupankäynnistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia ja nyt viimeiset lähes 20 vuotta testannut, kouluttanut ja kirjoittanut pH-tasapainosta ja luonnollisesta terveydestä käytännössä.

Ole muutos, jollaiseksi haluat maailman muuttuvan!

Kysy tulevista tapahtumista

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Quick Navigation
×
×

Cart