TULEVAT TAPAHTUMAT KESÄ 2020

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Sinulla on aina vähintään kaksi vaihtoehtoa – jatkaa tai tulla myöhemmin tekemään alla olevan kuvan esittämää vasemman puoleista toimintaa tai sitten saada uutta energiaa Elämään elävästä ruuasta ja juomasta. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Tässä seuraavaksi minun omasta kunnosta kertova video, joka on kuvattu elokuussa 2019.

Katso muutoskertomuksia suomeksi tämän linkin kautta.

TOUKOKUU 2020

 1. LUO KASVISTEN PARATIISI PUUTARHAAN KURSSI FACEBOOKISSA / SKYPESSÄ TO 28.5.2020 KLO 18-21
  Tällä etäkurssilla opit muutamassa tunnissa sen, miten voit mahdollisesti luoda sellaisen puutarhan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.
  Opit säännöt miten maan pH-tasapaino vaikuttaa kasvisten viihtyvyyteen, maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet, ajoituksen merkityksen, vuoroviljelyn, lomittain viljelyn, kitkemisen, sadon korjuun sekä säilytyksen.
  Tämän kurssin jälkeen voit säästää aikaa, vaivaa ja runsaasti rahaa, koska tiedät, mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi saat mahtavan sadon puutarhastasi, jos seuraat annettuja ohjeita soveltaen omaan kasvimaahasi.
  Hinta on 80 euroa.
  Hinta sisältää: Kasvisten paratiisioppaan pdf-version (arvo 14,95 eur), koulutuksen 3 h, jokaiselle osallistujalle oman kasvimaan suunnitteluun ja käytännön toteutukseen tarvittavat tiedot. Jos et mielestäsi saanut kurssilta haluamiasi tietoja, saat kurssimaksun takaisin. Kurssi on mahdollista kuunnella uudelleen kurssitallenteen kautta. Omia äänitteitä ei saa tehdä, muuta kuin omaan käyttöön.
  Luennoija: Rauno Moilanen
  Paikka: Oma kotitoimistosi tai olohuone internetin välityksellä. Varaa lähellesi valkoista paperia, koko A4 tai A3. Hyvä tai hyvät värikynät jos löytyy. Kurssin aikana pääset piirtämään.
  Lisätietoja ja ilmoittautuminen. tai tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280.
  Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain kahdeksalle osallistujalle. Kurssimaksu pitää olla maksettu, ennen kurssin alkua.

KESÄKUU 2020

2. Elävän- ja kuivan veren analyysipäivä Espoossa pe 12.6.2020 klo 9 – 16

Elävän ja kuivan veren pika-analyysi osoittaa, kuinka päivittäinen elämätapa ja ruokavalio vaikuttavat vereen ja kudoksiin. Omat ajatukset, teot ja nauttimamme ravinnon laatu määrää mitkä olosuhteet kehossamme vallitsevat – terveet solut vai bakteerit, loiset, hiivat. On olemassa vain yksi sairaus: veren ja kudosten jatkuva ylihappamoituminen, joka johtuu vääristyneestä tavasta elää, liikkua, syödä, juoda ja ajatella.
Lisätiedot, ilmoittautuminen ja ajanvaraus sähköpostitse
Analyysin tekijä ja tilaisuuden järjestäjä: Rauno Moilanen, jolla on yli 18 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämästä ja yli 3900 elävän ja kuivan veren analyysiasiakkaan tapaamisesta.

3. VEGEJUHANNUS JUHLAT UUDELLAMAALLA PE 19.6.2020 KLO 16  – 24

Ennakkotietona, että on tulossa upea juhannusjuhla, jossa on kaikilla tavoilla hyvää oloa, ruokaa ja seuraa. Lisätietoja mahdollisimman pian. Mutta juhlapäivä on pe 19.6.2020. 

 

HEINÄKUU 2020

4. – 22.7.2020 pH-tasapaino käytännössä kurssi Pihtiputaalla

 pH-päivän käytyäsi, voit tuntea ja tietää miten pH-tasapaino vaikuttaa kehoosi käytännössä.  Kiitos mahdollistaa toimivampia elintapoja pitkäikäisen ja kestävän terveyden tukemiseen omassa ja asiakkaan elämässä.

Kurssilla opit konkreettisesti käytännössä mitä on pH-tasasapainoinen elämäntapa, sekä ohjeistamaan asiakkaita onnistuneesti elämänmuutosten tekemisessä.

 Kurssin pääkouluttaja:
Luonnollisen terveen elämän puolestapuhuja, pH-tasapainoasiantuntija, mikroskopisti Rauno Moilanen. Moilasella on kokemusta yli 3800 elävän ja kuivan veren analyysistä vuodesta 2005 lähtien. Moilanen on kouluttanut pH-tasapainoa eri puolilla maailmaa ja julkaissut aiheesta myös kirjoja.

ohjelma

klo 8:00 Aamujumppa luonnossa, järvessä ja kurssikeskuksessa. Lopuksi lempeitä, kehoa aktivoivia ja kehon energiakeskuksia avaavia liikkeitä. Suihku ja/tai uinti.
klo 9:30 Aamupirtelöt sekä mehut. Energisoiva ja ravitseva aamiainen, jotta päivä lähtee käyntiin heti. Tervetuloa kurssille ja kurssilaisten esittäytyminen sekä kurssin järjestäytyminen. Tervetuloa pH-kurssille luento. Kurssin sisältö, materiaalit ja säännöt.
klo 10:00 Luento ja käytännön harjoitus: Kuinka aloitat aamun ja miksi oikea asenne ja happi on tärkeää. Mielenhallintaa ja hengitysharjoituksia sekä hyvää vettä.

klo 11:30 Tauko
klo 12 – 13:30 Millaista on kehon pH-tasapainoon vaikuttava ravinto ja vesi.
klo 14:00 Lounas ja taukojumppa
klo 15:00 – 17. Käytännön tekemistä ja opiskelua miten pH-tasapaino toimii ja millaisia tuloksia on maailmalla saatu aikaan.
klo 17 – 18 tauko
klo 18 – 19:30 pH-päivällisen valmistaminen ja nauttiminen. pH-päivällisellä opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopsaa sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaatti noutopöytä, spelt tortilloja, falafeleja, quinoa salaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä. Reseptit saat mukaasi spostiisi. Tulostetun version hinta on 5 euroa.
klo 20-21 Kaikille avoin luento pH:n merkityksestä hyvinvoinnille, terveydelle ja jaksamiselle.  

Yleistasoinen luento pH:stä, johon voivat osallistua kaikki pH:stä kiinnostuneet, myös kurssin ulkopuolisia tulee luennolle.
Luennolla opit: Miten voit helposti voit vaikuttaa oman kehosi toimintaan ja hyvinvointiin kokonaisuutena? Opit esimerkiksi ruuansulatuksen toiminnan, verenkierron, sopivan liikunnan ja mielenhallinnan merkityksen. Luennon hyödyt: Saat edullisen vaihtoehdon olla kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva. Lisäksi saat maistiasia mehuista ja pirtelöistä sekä saat omakohtaista kokemusta siitä, miten liike ja musiikki vaikuttaa kehoosi ja mielialaasi.

Klo 21 – 22 Vain kurssilaisille tarkoitettu – terveellinen ja ravitseva kehon pH:ta tasapainottava iltapala: viherpirtelöä, tuorepuristettua mehua, siemenleipää, salaattia ja yrttitee. Vapaata yhdessäoloa, ajatustenvaihtoa ja tutustumista.
klo 22 Kurssipäivän päätös –

KURSSIHINTA SISÄLTÄÄ: Opetus, välipalat ja ruokailut, oppimateriaalit, pH-tasapainokirja pdf-versio ja ruokaohjeita pdf-versioina. Linkkejä lisäopetusmateriaaleihin.
Lisäksi on vain kurssilaisille tarkoitettu Facebook ryhmä, jossa oppimista ja tiedon jakamista voidaan jatkaa kurssilaisten kesken.
HINTA EI SISÄLLÄ: Majoitusta ja kurssin ulkopuolisia aterioita.

KURSSIPAIKKA: Pihtipudas…. Irene tietää, missä.

KURSSIPÄIVÄN: Kysy hinta tai – niin saat tietää hinnan euroa/hlö.
Kurssin ulkopuolisilta pH-päivälliselle osallistujilta hinta on 20 eur/hlö.  Sis. Alv. maksu heti paikan päällä käteisellä.  Kurssilaisille pH-päivällinen sisältyy kurssin hintaan.

 

5.  pH-päivällinen ja ilta Lammilla pe 24.7.2020 klo 16 – 22.

pH-päivällisellä opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopsaa sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaatti noutopöytä, spelt tortilloja, falafeleja, quinoa salaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä. Reseptit saat mukaasi spostiisi. Tulostetun version hinta on 5 euroa.

Tapahtuma toteutuu, jos ilmoittaudut ajoissa. Kannattaa tulla syömään ja juomaan energisoivia ruokia, niin jaksat taas reippaana ja hyvin ravittuna.

Päivällisen ja tilaisuuden järjestäjä: Rauno Moilanen, jolla on yli 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämästä ja yli 3900 elävän ja kuivan veren analyysiasiakkaan tapaamisesta.

Hinta: päivällisen hinta käteisellä 20 eur/hlö. Hintaan sisältyy tuorepuristettua vihannesmehua, pirtelöä ja salaattia tortillojen kera, niin paljon kuin jaksaa syödä, sekä ruokaohjeet s-postiin mukaan. Ruokaa voi ostaa myös mukaan, jos jää ylimääräistä. Ruoka on aina ollut niin hyvää, että kaikki (myös miehet) ovat kehuneet, että vatsa tulee todella täyteen ja ruoka on niin hyvää, että mistään ei saa vastaavaa.

Paikka: Liesontie 300, Lammi.

Aika: pe 24.7.2020 päivällinen klo 18  – 22
Lisäksi on mahdollisuus osallistua ohjattuun joogaan klo 16 – 17:30. Ohjaajalle maksu suoraan oman tuntemuksen mukaan, vähintää 5 eur/hlö.   

Lisätietoja ja ilmoittautuminen. tai tekstarina 045 20 20 280.

Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 20 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta.


 

Kaikkien kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämäntavasta ja sen kouluttamisesta eri puolilla maapalloa. Kasvisten paratiisien luomista on tehty vuodesta 2011 alkaen.

Lisäksi Raunolla on 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 25 vuoden kokemus kouluttamisesta + 6 vuoden kokemus kryptokaupankäynnistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia ja nyt viimeiset lähes 20 vuotta testannut, kouluttanut ja kirjoittanut pH-tasapainosta ja luonnollisesta terveydestä käytännössä.

Ole muutos, jollaiseksi haluat maailman muuttuvan!

Kysy tulevista tapahtumista

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Quick Navigation
×
×

Cart