Selected:

pH-Viherjauhe 220 g, 16 ainesosaa

59.00

pH-Viherjauhe 220 g, 16 ainesosaa

59.00

pH-Viherjauhe on 100 % luonnon omia hedelmiä, vihanneksia ja oraita sisältävä jauhe, joka maistuu hyvältä! Se antaa energiaa, vahvistaa ja auttaa kehoa luomaan uusia terveitä punasoluja. Elinvoimaiset ainekset sisältävät paljon lehtivihreää ja antioksidantteja. pH-viherjauhe on valmistettu puuterimaiseksi hienojakoiseksi jauheeksi. Lisäksi tämä viherjauhe on ionisoitu, jotta ravintoaineet ovat perammin imeytyvässä muodossa.

Tuotetunnus (SKU): pH-viherjauhe16-220g Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

5 varastossa

Kuvaus

pH-Viherjauhe on 100 % luonnon omia hedelmiä, vihanneksia ja oraita sisältävä jauhe, joka maistuu hyvältä! Se antaa energiaa, vahvistaa ja auttaa kehoa luomaan uusia terveitä punasoluja. Elinvoimaiset ainekset sisältävät paljon lehtivihreää ja antioksidantteja. Tämän viherjauheen ravintoaineet imeytyvät hyvin, koska jauhe on pölymäistä ja se on ionisoitu energiseksi sekä tämä viherjauhe on todella hyvän makuista.

AINESOSAT: Ohranoras, Avokado, parsakaali, juolavehnä, keräkaali, sitruuna, kurkku, sitruunaruoho, vehnänoras, peltokorte, kauranoras, fenkoli, tomaatti, pinaatti, oregano ja persilja,

Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia, soijaa tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

KÄYTTÖ: Aikuisille 1-3 tl jauhetta 1l:teen vettä 4-6 krt/pv. Lapsille 1 tl jauhetta 1 l:teen vettä 1-2 krt/pv. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Ravintosisältö

Annos 1 tl tai mittalusikallinen

Pakkaus sisältää noin 75 annosta

1 annos sisältää prosenttia päivittäisestä ravintosuosituksesta

Hiilihydraatteja / Kolhydrater 1 mg < 1 %

Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

SÄILYTYS: Suljettuna, kuivassa ja viileässä (+15 – +22 °C). Ei lasten ulottuville. Katso parasta ennen päiväys pakkauksen pohjasta.

pH-viherjauhe on valmistettu puuterimaiseksi hienojakoiseksi jauheeksi. Lisäksi tämä viherjauhe on ionisoitu, jotta ravintoaineet ovat perammin imeytyvässä muodossa. 

 

Lisätiedot

Paino 0.4 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart