Hoida kehossasi aina kokonaisuutta

Osan parannuskeinoa ei pidä yrittää hoitamatta kokonaisuutta. Ei pitäisi yrittää parantaa kehoa ilman sielua, ja jos pään ja ruumiin on oltava terveitä, sinun täytyy aloittaa parantamalla mieli.  – Plato

 

pH-tasapaino on ohjelma ja elämäntapa, joka keskittyy pääperiaatteeseen, että ihmisen keho on rakenteeltaan emäksinen ja toiminnallisesti happamoituva. Tämä tekee tästä pH-tasapaino-ohjelmasta parhaan mahdollisen ohjelman ikääntymisen, sairauden ja häiriöiden puhkeamisen estämiseksi ja peruuttamiseksi.

pH-tasapaino on elämäntapa ja ruokavalio pidempään, aktiiviseen, toiminnalliseen ja nautinnolliseen elämään; täydelliseen hyvinvointiin.

Muista erittäin tärkeä totuus: mahalaukkusi suolahappo ei ole ruoansulatuksen aiheuttaja, vaan ruuansulatuksen tulos. Aloita alkalisointi tänään ja aloitat samalla elämäsi laadun ja määrän parantamisen lähes saman tien.

Proteiinia markkinoidaan ratkaisuksi monenmoisiin kehon heikkenemisen oireisiin. Mutta pelkkä proteiinimäärän nosto ei riitä, koska proteeiniaineenvaihdunta ei toimi, jos keho on hapan. Ali- tai ylipainoiset kehot ovat happamia.

Voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa siihen, miten kehomme toimii. Jos keho on päässyt happamoitumaan rappeutumisvaiheeseen asti – vielä on mahdollisuus tulla takaisin ja koota kehon aineenvaihdunnan voimat takaisin. Mutta ensimmäisenä on muutettava omia uskomuksia siitä, että millainen ihmiskeho on, joten pelko pois ja hommiin.

Quick Navigation
×
×

Cart