Tässä muutamia perusteluja, tutkimuksia siitä miksi alkalinen ja pH-tasapainoinen ruokavalio toimii.

Tässä muutamia perusteluja, tutkimuksia siitä miksi alkalinen ja pH-tasapainoinen ruokavalio toimii.

Tässä seuraavaksi muutamia esimerkkejä englanninkielisistä tutkimuksista: Harvard, The British Journal of Nutrition, the American Journal of Clinical Nutrition, John Hopkins, UCLA ja European Nutrition Journal jne.

Kaikki edellä mainitut hyvämaineiset ja laadukkaista julkaisuista tunnetut yhteisöt ovat julkaisseet materiaalia siitä miksi ja miten alkalinen kasvisruokavalio toimii.

– On tieteellisesti todettu ja tunnustettu, että alkalinen kasvisruokavalio toimii ja pH-tasapainolla on merkitystä kehossamme, niin kuin on luonnossa.

Ilman pH-tasapainoa ei voi olla elämää. Tai jos on elämää, niin se on erilaista. Erilaista kuin mitä ehkä haluamme.

Alkalinen elämäntapa toimii kokonaisvaltaisena, luonnollisena ja täysipainoisena tapana saavuttaa haluamasi terveys – olipa tilanteesi tällä hetkellä mikä tahansa.

Seuraavaksi muutama esimerkki tutkimustuloksista:

The ROOT CAUSE of CANCER-Nobel Prize Winner Dr.Otto H Warburg
=> Syövän alkusyy Tohtori Otto H Warburgin (1886-1970) mukaan:

Syöpäkudokset ovat happamia, kun taas terveet kudokset ovat alkalisia. Vesi jakaantuu vety (H+) ja happivety (OH-) ioneihin. Jos liuoksessa on enemmän vety H+ ioneja – liuos on hapan. Jos liuoksessa on enemmän OH- ioneja – liuos on alkalinen.

Otto Warburg esittää tutkimuksessaan nimeltä: Kasvaimen aineenvaihdunta (The Metabolism of Tumours), että kaikille syöpä muodoille on ominaista kaksi perus tosiasiaa. 1. Happamuus ja 2.hapen niukkuus. Hapen puute ja happamuus ovat kolikon kaksi puolta. Kun on toinen on läsnä, silloin on myös toinen. Kaikilla terveillä soluilla on saatava happea, mutta syöpäsolut voivat elää ilman happea. Tämä sääntö toimii aina, ilman poikkeuksia. Estä terveitä soluja saamasta 35% vähemmän happea 48 tunnin ajan ja soluista tulee vaarallisia.

Tohtori Warburg teki selväksi että syövän alkusyy on hapen vähyys, mikä johtaa happamaan kehoon. Tohtori Warburg havaitsi myös että syöpäsolut ovat anaerobisia (eivät tarvitse happea) ja eivät voi selvitä hengissä hapekkaassa alkalisessa ympäristössä.

Study: Alkaline Diet Prevents Chronic, Degenerative Disease
=> Tutkimus: Alkalinen ruokavalio estää krooniset, rappeuttavat sairaudet

  • “The evidence appears to be strong that an alkaline diet high in antioxidants (fruits and vegetables) would help prevent chronic degenerative disease and cancer, and lead to a better quality of life”
  • “Todistusaineisto vahvasti näyttää sen että alkalisen ruokavalion (hedelmät ja kasvikset) voivat estää krooniset rappeuttavat sairaudet ja syövän. Ruokavalion noudattaminen johtaa parempaan elämän laatuun.”

Title: The Role of Mitochondria in Cancer and Other Chronic Diseases

Tutkimuksen otsikko: Mitokontrian merkitys syövässä ja muissa kroonisissa sairauksissa.
Julkaisun nimi: Journal of Orthomolecular Medicine, 2014
Study: Alkaline Diet Prevents Gout & Hyperuricemia

Tutkimus: Alkalinen ruokavalio estää kihdin ja veren normaalia korkeampi virtsahappopitoisuuden

  • “We conclude that alkalization of urine by eating nutritionally well-designed alkaline -prone food is effective for removing uric acid from the body”
  • “Yhteenvetona voimme sanoa että virtsan alkalisointi ravitsemuksellisesti hyvin suunnitellun alkalisen ruokavalion avulla poistaa tehokkaasti virtsahappoa kehosta.

Title: Effect of urine pH changed by dietary intervention on uric acid clearance mechanism of pH-dependent excretion of urinary uric acid

Otsikko vapaasti suomentaen: Virstahapon eritys ja poisto sekä virtsan pH:n muutos ruokavalion avulla.
Julkaisu: Nutrition Journal, January 2012
Study: Eating Alkaline Preserves Muscle Mass

Tutkimus: Alkalinen ruokailu suojelee lihasmassaa

  • “Alkaline diets favor lean tissue mass in older adults. Metabolic acidosis promotes muscle wasting, and the net acid load from diets that are rich in net acid–producing protein and cereal grains relative to their content of net alkali–producing fruit and vegetables may therefore contribute to a reduction in lean tissue mass in older adults”
  • ”Alkalinen ruokavalio suosii salskeaa lihasmassaa iäkkäillä aikuisilla. Aineenvaihdunnallinen asidoosi (happomyrkytys) edistää lihasten surkastumista. Proteiini ja jyväviljoja sisältävä ruokavalio on happo voittoinen. Hedelmiä ja vihanneksia sisältävä alkalinen ruokavalio myötävaikuttaa salskeaan lihasmassaan aikuisiällä.

Title: Alkaline diets favor lean tissue mass in older adults

Otsikko: Alalinen ruokavalio suosii salskeaa lihasmassaa iäkkäillä aikuisilla.
Julkaisu: American Journal of Clinical Nutrition, May 2008
Study: Alkaline Diet Creates Better Sports Performance

Alkalinen ruokavalio luo paremmat urheilutulokset

  • “An alkaline promoting (low-PRAL) diet increases anaerobic exercise performance, as evidenced by greater time-to-exhaustion during high-intensity treadmill running.”
  • ”Alkalinen ruokavalio nostaa anaerobista harjoituskestävyyttä, kuten todistettu juoksumaton avulla tehdyn pitkäkestoisen ylirasitus testin avulla.” Title: Effects of Dietary Acid Load on Exercise Metabolism and Anaerobic Exercise Performance

=> Journal: Journal of Sports Science & Medicine, June 2015
=> Julkaisu: Journal of Sports Science & Medicine, June 2015
=> Study: Eating Alkaline Reduces Risk of Diabetes and Coronary Disease

Tutkimus: Alkalinen ruokavalio vähentää diabeteksen ja sepelvaltimotaudin riskiä

  • “This thesis appears to be consistent with previous epidemiological reports correlating high potassium consumption, or a high intake of alkaline fruits and vegetables, with reduced risk for diabetes and coronary disease. ”
  • “Näiden tutkimusten tulokset ovat yhtenevät aikaisempien epidemiologisten tutkimusraporttien kanssa, joissa kaliumin tai alkalisten hedelmien ja kasvisten nauttiminen vähentää diabeteksen ja sepelvaltimotaudin riskiä.”

Title: Acid–base balance may influence risk for insulin resistance syndrome by modulating cortisol output (Maksullinen, jos haluat nähdä itse tutkimuksen)

Otsikko: Hapan ruokavalio voi johtaa sairastumiseen insuliini insuliiniherkkyyteen muodostuneen kortisolin vaikutuksesta.
Julkaisu: Medical Hypothesis, 2005
Tiede ja ihmiset sekä luonto ovat todistaneet, että pH-tasapainolla on merkitystä.

Milloin Sinä haluat aloittaa alkalisten ja uutta luovien ajatusten luomisen. Alkalinen luo ja nauttii elämästä – Hapan tuhoaa ja syö elämää.

Quick Navigation
×
×

Cart