Onko kahvi terveellistä tai virkistävää?

Suosikki kahvisi tulee nyt syöpävaroituksella kuorrutettuna

Yksi noin 2 dl kupillinen kahvia on tutkimuksissa todettu vähentävän verenkiertoa aivoissasi 24 tunnin ajan noin 52%. Samalla kupillinen kahvia aktivoi alemman tietoisuuden ja sulkee korkeamman älykkyyden aivoalueesi noin 3 viikoksi.

Jos Sinulla olisi historiallinen mahdollisuus säädellä ja johtaa tietämättömiä ja alemmuuden tuntoisia massoja, niin mitä tarjoaisit joka kadun kulmassa helposti saatavasti ja edulliseen hintaan?

Alla ja tässä viestissä on kuvia, joissa on NASA:n tekemiä hämähäkkikokeita. Kokeissa käytettiin eläviä hämähäkkejä erilaisten huumeiden vaikutuksen alaisena. Kuinka hyvät tulokset Sinä saisit, jos Sinulla olisi vain puolet aivojen tarvitsemasta hapesta käytössäsi?

Lisää ajatuksia kahvista löydät tästä kirjasta – ja kirjan voit tilata tämän linkin kautta. https://amzn.to/2S9ZxdG

Selvitä itsellesi miksi mahdollisesti olet helpommin manipuloitavissa, kontrolloitavissa, käskytettävissä ja ryöstettävissä, kun olet kahvin kofeiinihöyryissä.

Tässä on seuraavaksi 13 ensimmäistä syytä, miksi Sinun ei pitäisi juoda enää yhtään lisää kahvia. Loput 10 hyvää syytä olla juomatta kahvia tulee seuraavassa uutiskirjeessä.

1. Metyyliparationi

Tämä on kaikkien myrkyllisimpien torjunta-aineita. Se on erittäin myrkyllistä ihmisille, linnuille, kaloille ja nisäkkäille. Sitä käytetään taistelemaan lehtikaivurien tuhoja vastaan. Lehtikaivurit ovat hyönteisiä, jotka syövät kasvien lehdet. Huolimatta siitä, kuinka vaarallista metyyliparationi on, sitä käytetään joissakin maissa edelleen.

2. Endosulfaani

Tätä torjunta-ainetta käytetään kahvikuoriaista vastaan, joka on yleinen kahvin tuholainen. Endosulfaani ei liukene helposti ja hajoaminen maaperään kestää vuosikausi ja se on myrkyllinen useimmille eläimille. Endosulfaani vaikuttaa keskushermostoon, lisääntymiselimiin, munuaisiin ja maksaan, ja sitä pidetään pahampana kuin tuholaista itse; endosulfaani on jopa aiheuttanut ihmisen kuoleman.

3. Klorpyrifossi

Sitä käytetään myös tavallisia kahvin tuholaisia vastaan, ja se on kielletty Yhdysvalloissa kotitalouskäyttössä, koska se on aiheuttanut ihmisen kuoleman ja syntymävikoja. On varmaan tarpeetonta kertoa kuinka vaarallista se on koko ekosyysteemia kohtaan. Otetaanpa kulaus forforihappoa 🙂

4. Triadimefoni

Kuparipohjaista fungisidiä käytettiin kahvin ruostetta vastaan. Triadimefoni on vain vähän myrkyllistä linnuille, mutta tiedetään vähän sen vaikutuksista ihmisiin, mutta epäillään, että kroonisen altistuksen aiheuttamia lisääntymisongelmia on todettu. Kuten ihmiset, jotka juovat kahvia joka päivä. Triadimefonin on havaittu aiheuttavan hyperaktiivisuutta rotilla. Suurin huolenaihe on, että tämän ja muiden kuparipohjaisten sienimyrkkyjen pitkäaikainen käyttö lisää kuparin kertymistä maaperään, kuten Keniassa ja Costa Ricassa. Näissä maissa maaperissä kasvatetuissa viljelykasveissa on todettu kuparia myrkyllisiä määriä. Lisäksi kupari vaikuttaa muihin maaperän biokemiallisiin ja biologisiin prosesseihin, jotka myrkyttävät ihmisiä, etenkin niitä, jotka juovat kahvia.

5. Kofeiini

Yksi noin 2 delisiltran kuppi kahvia sisältää 95 milligrammaa kofeiinia ja 1 x 28 ml espresson laitteen patruuna sisältää 64 milligrammaa kofeiinia. Liian paljon kofeiinia veressä voi tehdä Sinusta levottoman, ahdistuneen, ärsyyntyneen ja sitten lopuksi kuolleen. Kofeiini on hapan tai paremminkin hapettava myrkky, jonka pH on 5,5 ja oksidatiivinen pH:n pelkistys kyky on yli +250 mV. Kun juot kupin kahvia, keho reagoi kahvin myrkkyihin ja tunnet sen adrenaliinina, kun keho alkaa vapauttamaan alkalisia puskureita myrkkyjen ja kofeiinihapon neutraloimiseksi. Kofeiinimyrkytykseen riittää vain kolme kupillista kahvia tai 300 mg kofeiinia, mikä voi aiheuttaa sydämen pysähtymisen. Yksi tippa puhdasta kofeiinia tai 2 grammaa kofeiinijauhetta tappaa sinut välittömästi.

6. pH

Kahvissa on täydellinen pH syöpäsoluille, 5.5. Brigham Youngin yliopiston tutkimus osoitti, että voit pitää syöpäsolut elossa loputtomasti kahvikupissa.

7. ORP – Redoksipotenttiaali

Kahvi ei ole hapettumisenestoaine, vaan hapetin, joka aktivoi kehosi emäksistä puskurointijärjestelmää ja tyhjentää kehosi emäksisistä mineraaleista, kuten natriumbikarbonaatista ja kaliumbikarbonaatista.

8. Mahalaukku

Koska kahvin ja happaman juoman ansiosta vatsa tuottaa natriumbikarbonaattia, joka lisää vatsan suolahappoa, joka johtaa hapon refluksointiin, GERD: iin, haavaumiin ja mahalaukun syöpään.

9. Mahalaukun sisäpinta ja limakalvot

Kahvi on kuuma juoma ja kaikki kuumat juomat vahingoittavat mahalaukun sisäpinnan soluja, jotka tuottavat natriumbikarbonaattia ylläpitääkseen kaikkien kehon nesteiden emäksisen perusrakenteen.

10. Stimuloi kehoasi kemiallisesti

Kahvi on kyllästetty vetyioneilla tai protoneilla ja siten se varastaa kehostasi energiaa, mikä tekee sinusta enemmän väsyneen stimuloivien vaikutusten jälkeen. Tämä luo riippuvuuden siihen että Sinun pitää saada enemmän kahvia energian lisäyksen tai buustin saavuttamiseksi. Kahvin jatkuva käyttö johtaa kehosi asteittaiseen heikkenemiseen, ärsytykseen, tulehdukseen, haavaumiin ja lopulta rappeutumiseen tai syöpään.

11. Kafestoli

Kahvi lisää kolesterolin määrää. Miksi? Koska kahvi sisältää happoainetta nimeltä kafestoli, joka laukaisee kolesterolitason nousun. Kafestoli estää kolesterolin säätelyn reseptorin toiminnan välttämättömässä suolikanavassa ja on tehokkain elintarvikekemikaali. Tämän hapon lisääntyneet määrät lisäävät kolesterolia kehon emäksisen rakenteen puskuroimiseksi ja ylläpitämiseksi.

12. Suoliston suolinukan vauriot

Kahvi vaarantaa ohutsuolen emäksisyyden pH 8,4. Tämä saa suoliston suolinukan lakoontumaan, mikä estää ruoan tai ruokasulan biologisen transformoinnin kantasoluiksi, jotka tapahtuvat suolen suolinukan sopukoissa. Tämä johtaa veren punasolujen vähenemiseen, epämuodostuneitten verisolujen muodostumiseen ja oireisiin, kuten anemiaan ja punasolujen rikkoutumiseen. Kahvi vahingoittaa myös suoliston suolinukkaa, mikä johtaa vakavampiin ongelmiin kuten luun, lihasten ja elinten uudistumisen hidastumiseen.

13. Syöpä

Kahvi sisältää yli 1000 kemikaalia, joista vain 22 on tutkittu, joten 978 jätettiin tutkimaan. Kaikki tähän mennessä tutkitut kemikaalit on todettu olevan syöpää aiheuttavia. Joten seuraavan kerran kun otat kupin kahvia, voit ajatella sitä kuin kupillisena syöpää.

 

Toivottavasti nyt ymmärrät, miksi monet asiat terveydessämme ja hyvin voinnissamme ei ole kunnossa.

14. Sokeri, kerma ja maito

Lisää sokeria, maitoa tai kermaa kahviisi ja loit juuri myrkyllisen ja riippuvuutta aiheuttavan sekä kehoa happamoittavan juoman.

15. Sydänsairaudet

Kahvinkulutuksen ja sydänsairauksien välillä on ristiriitaisia tieteellisiä todisteita. Joissakin tutkimuksissa todetaan jopa, että ”kahvin kulutus liittyy merkittävästi lisääntyneeseen sydän- ja verisuonitautien riskiin”. Nämä samat tutkimukset ovat osoittaneet kolesterolia lisäävän vaikutuksen joissakin kahvin kemiallisissa yhdisteissä, kuten määrittelee, kafestoli, kahveoli ja veren plasman homokysteiini Jotkut antioksidantit saattavat poistaa tämän, mutta yleinen ymmärrys on, että kahvi voi vaikuttaa haitallisesti sydämeen.

16. Verisuonet

Kahvi häiritsee verisuonten toimintaa nesteenkeräytymisen ja kiinteyden menettämisen kautta.

17. sydän- ja verisuonijärjestelmä

Kahvi vaikuttaa hermostoon, sydämen rytmeihin ja on johdonmukaisesti liittynyt epäsäännöllisiin sydämen sykkeisiin. Se voi myös vaikuttaa haitallisesti verenpaineeseen.

18. Osteoporoosi

Kahvin juomista on vältettävä voimakkaasti vaarassa olevien tai osteoporoosia sairastavien ihmisten. Tutkimukset osoittavat, että kahvin juominen lisää kalsiumin erittymistä virtsaan. Eli pissaat luusi viemäriin ☹

19. Närästys

Monet ihmiset kertovat, että kahvi lisää närästystä.

20. Unihäiriöt

Kahvi, erityisesti illalla tai yöllä, voi aiheuttaa unihäiriöitä.

21. Nestehukka

Kahvin juominen tyhjentää elimistösi vesivaroja.

22. Riippuvuus

Vaikka suomenkin Elintarviketurvallisuusvirasto luokittelee kofeiinia “turvalliseksi”, se on edelleen huume, koska se muuttaa merkittävästi hermostoa ja johtaa ajan kuluessa riippuvuuteen.

23. Äärimmäiset vieroitusoireet

Saatat kokea vieroitusoireita, kun yrität luopua kahvista. Luopuminen voi aiheuttaa päänsärkyä, ärtyneisyyttä, särkyjä eri puolilla kehoa ja muita äärimmäisiä oireita.

Kahvipavut ovat puussa vihreitä ja emäksisiä, kunnes ne käytetään ja kahvipavuista tulee mädäksi pilaantunutta happaman ruskeaa.

Viittaukset ja tutkimuslähteet yllä olevalle listaukselle

NASAN testit

More reading
https://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_psychoactive_drugs_on_animals

Noever, R., J. Cronise, and R. A. Relwani. 1995. Using spider-web patterns to determine toxicity. NASA Tech Briefs 19(4):82. Published in New Scientist magazine, 29 April 1995
Rainer F. Foelix (2010). Biology of spiders. Oxford University Press. p. 179. ISBN 978-0199813247.

Peter Witt and Jerome Rovner (1982). Spider Communication: Mechanisms and Ecological Significance. Princeton University Press. ISBN 978-0-691-08291-2.

Nathanson, J. A. (1984). “Caffeine and related methylxanthines: possible naturally occurring pesticides”. Science. 226 (4671): 184–7. doi:10.1126/science.6207592. PMID 6207592.

Bennett Alan Weinberg, Bonnie K. Bealer (2001). The world of caffeine: the science and culture of the world’s most popular drug. Routledge. pp. 237–239. ISBN 978-0-415-92723-9.

“The Complexity Based Analysis of the Correlation between Spider’s Brain Signal and Web”. ARC Journal of Neuroscience. 2 (3). 2017. doi:10.20431/2456-057x.0203006.
Frischknecht, P. M.; Urmer-Dufek J.; Baumann T.W. (1986).

“Purine formation in buds and developing leaflets of Coffea arabica: expression of an optimal defence strategy?”. Phytochemistry. 25 (3): 613–6. doi:10.1016/0031-9422(86)88009-8.

Baumann, T. W.; Gabriel H. (1984). “Metabolism and excretion of caffeine during germination of Coffea arabica L”. Plant and Cell Physiology. 25 (8): 1431–6.
doi:10.1093/oxfordjournals.pcp.a076854.

Guerreiro Filho, Oliveiro; Mazzafera, P (2003). “Caffeine and Resistance of Coffee to the Berry Borer Hypothenemus hampei (Coleoptera: Scolytidae)”. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 51 (24): 6987–91. doi:10.1021/jf0347968. PMID 14611159.

Araque, Pedronel; Casanova, H; Ortiz, C; Henao, B; Pelaez, C (2007). “Insecticidal Activity of Caffeine Aqueous Solutions and Caffeine Oleate Emulsions against Drosophila melanogaster and Hypothenemus hampei”. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 55 (17): 6918–22.
doi:10.1021/jf071052b. PMID 17658827.

Hollingsworth, Robert G.; Armstrong, JW; Campbell, E (2002). “Pest Control: Caffeine as a repellent for slugs and snails”. Nature. 417 (6892): 915–6. doi:10.1038/417915a. PMID 12087394.

JI Glendinning, NM Nelson and EA Bernays (2000). “How do inositol and glucose modulate feeding in Manduca sexta caterpillars?”. Journal of Experimental Biology. 203 (8): 1299–315. PMID 10729279.

Ronald K. Siegel (2005). Intoxication: the universal drive for mind-altering substances. Inner Traditions / Bear & Company. pp. 61–63. ISBN 978-1-59477-069-2.

“The Influence of Chronic Exposure to Antipsychotic Medications” Published 9 March 2005.

Dorph-Petersen, KA; Pierri, JN; Perel, JM; Sun, Z; Sampson, AR; Lewis, DA (September 2005). “The influence of chronic exposure to antipsychotic medications on brain size before and after tissue fixation: a comparison of haloperidol and olanzapine in macaque monkeys”.

Neuropsychopharmacology. 30 (9): 1649–61. doi:10.1038/sj.npp.1300710. PMID 15756305.

 

Quick Navigation
×
×

Cart