Miten saat mustat silmän aluset kuntoon ja mittaat pH-tasapainosi kotikonstein?

hmisen kehon ja luonnon pH-tasapaino on elinehto
Jos seuraat alla olevia ohjeita – etenkin käytännön toimia – saat mustat pussit silmien alta pois lopullisesti. 

Voit helposti mitata oman elimistösi happamuustason tämän ohjeen mukaisesti. Tällä testituloksella ei mitata veren pH:ta vaan kudoksiesi happamuutta tai emäksisyyttä. Veresi pH on aina sama, niin kauan kuin olet elossa. Jos veren pH muuttuisi pH-luvun 7,36 lähettyviltä, niin kehosi ei toimisi.

TARVEAINEET
1 tl pH-emäsjauhetta
2 dl vettä (mieluiten suodatettua)
2 cm pH-paperia asteikolla 5,5 – 8 tai lakmuspaperia, josta näet kehosi nesteiden pH:n arvon.

Alkutilanne: Mittaa virtsan pH-taso aamuvirtsasta pH-paperin avulla. Jos virtsasi happamuus on aamulla lähellä 5,5 – se ei ole epänormaalia. Se vain osoittaa, että erität happoa ruoka-aineista, joita olet syönyt edellisenä päivänä.
Juo saman päivän iltana lasillinen (2 dl) huoneenlämpöistä pH-emäsjauhevettä ennen nukkumaanmenoa. Mittaa virtsan pH-taso seuraavana aamuna. Mikäli virtsan pH-taso on edelleen lähellä 5,5 – elimistösi on happamoitunut ja normaaliksi palauttaminen kestää usein aika kauan. Normaalisti noin 1 – 2 vuotta.
Jos kehosi happamuusaste on lähellä arvoa 7, elimistösi ei ole happamoitunut.
Jos virtsastasi tulee emäksinen, kun olet juonut lasillisen pH-emäsjauhevettä, elimistösi ei ole happamoitunut. Jos sen sijaan juot monena iltana pH-emäsjauhevettä ennen kuin virtsastasi tulee emäksistä, kehosi on ollut tai on happamoitunut.
Elimistö voi tulla niin happamaksi, että munuaiset eivät enää kykene erittämään elimistöön kertynyttä ylimääräistä happoa virtsaan. Jos mittaat pH-tason virtsasta, kun munuaiset ovat heikentyneet, voit saada tuloksen, joka kuvaa sitä, että virtsasi on emäksistä. Totuus on kuitenkin se, että kehosi on voimakkaasti happamoitunut.
Mikäli haluat tietää tarkemmin, miltä punasolusi näyttävät tällä hetkellä, voit tulla elävän ja kuivan veren analyysiin, jolloin näet elävänä ja kuivana millä tavalla olet huolehtinut itsestäsi oikeasti. Solut eivät selittele tai valehtele, näet totuuden.
Munuaisten kunnon näet nopeimmin, kun katsot omia kasvojasi peilistä – jos on mustat tai pussit silmän alla, niin munuaiset tarvitsevat raikasta alkalista suodatettua huoneenlämpöistä vettä, himalajansuolaa, liikuntaa – niin ja kaikkea edellä mainittua tietysti kohtuullisissa määrissä oman kehon vastaanottokyvyn mukaisina päiväannoksina.

Aloita hitaasti. Hitaasti ja huomaamatta ovat ne pussitkin silmien alle tulleet. Munuaisten väsymisen oireet lähtevät nopeasti, jos muistat juoda runsaasti alkalista vettä ja nauttia mineraaleja pienistä annoksista aloittaen.  Jos yrität nauttia liikaa mineraaleja kerralla, pääset vessaan isommallekin tarpeelle aika usein.

Quick Navigation
×
×

Cart