Ketoosi dieetti ja kehosi happamoituminen

Ketoosi dieetti ja kehosi happamoituminen

”Mitä mieltä olet tästä paljon puhutusta ketoosi dieetistä?
Happamoittaako se elimistöä?
Siksi olisinkin kiinnostunut tietämään, onko sinulla tulossa johonkin päin suomen esim kurssi viikonloppua, mistä saisi kunnon tietopaketin ja motivaation tai oletko suunnitellut esim. netti kurssia?”

=> Tosiaan ketoosi dieetti on kuten nimikin viittaa kehon aineenvaihdunnan saamista säästöliekille ja käyttämään nk. Energian varalähteitä, mutta sillä on hintansa. Yksi hinta mikä ketoosista on maksettava, on kehon happamoituminen lisää, jo alun perinkin happamasta kehosta. Yli- tai alipaino on nimittäin jo itsessään merkki kehon happamoitumisesta.

Tässä ketoosia selittäviä tekstejä:
Ketoosi on aineenvaihdunnan tila, jossa muiden muassa rasvahapoista muodostettujen ketoaineiden pitoisuus veressä on koholla. Tämä on seurausta ravinnon alhaisesta hiilihydraattien määrästä, mikä voi johtua paastosta, ravinnon puutteesta tai vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattamisesta. Lähde Wikipedia

Jossa syntyy:
Ketoaine on elimistössä rasvasta, etanolista tai ketogeenisestä aminohaposta muodostuva pienimolekyylinen yhdiste. Ketoaineita muodostuu maksassa ja munuaisissa erityisesti silloin, kun hiilihydraatteja on niukasti saatavilla (kts. ketoosi) ja elimistö joutuu valmistamaan tarvittavan glukoosin itse glukoneogeneesissä. Elimistössä muodostuu kolmea eri ketoainetta: asetoasetaatti, beeta-hydroksibutyraatti ja asetoni.

Ja esim.
Asetoni ärsyttää silmiä, ihoa ja hengitysteitä. Suuret asetonipitoisuudet voivat aiheuttaa nenän, nielun ärsytystä ja silmien kirvelyä ja erittäin suuret pitoisuudet heikkoutta, päänsärkyä, väsymystä, pahoinvointia ja mahdollisesti jopa tajuttomuuden ja kuoleman. Mikäli asetonia menee silmään, se voi aiheuttaa sidekalvontulehduksen tai jopa sarveiskalvon vaurion. Asetonin joutuessa iholle, iho kuivuu. Muutaman desilitran nielemisestä aiheutuu tajuttomuus. On todettu, että päivittäinen asetonihöyryn suurille pitoisuuksille altistuminen aiheuttaa pohjukaissuolen, mahalaukun ja hengitysteiden tulehdusta.
En tiedä mikä into ja tapa on iskostettu ihmisille syvälle mieleen, että ilman valtavaa jokapäiväistä kärsimystä elämä ei ole mitään. Ketoosi dieettikin on kärsimysdieetti.Aloitetaan siis 10 päivän haaste.

Omat ajatukset lähes koko ajan iloisella ja positiivisella mielellä, vaikka kuinka normaalisti ottaisi “päähän”. Pidä kehon asento ryhdikkäänä ja kohenna ryhti heti takaisin, jos pääset lysähtämään.
Hengitä syvään, siten että pallea nousee joka hetki normaalinkin hengityksen aikana. Ryhdy hengittämään jälleen kuin pikkulapsi, josta lähtee ääntä ja voimaa kuin pienestä kylästä. Jos palleahengitys ei heti onnistu, niin ota tavaksi hengittää useita kertoja, muutaman minuutin ajan, päivässä siten, että palleasi nousee – eivät hartiat.
Juo vähintään suodatettua vettä. Ota lisäksi mukaan alkalista- ionisoitua vettä, niin jaksat vielä paremmin muutoksen ja saat parempia tuloksia. Tarvittavan veden määrä per päivä on omat painokilot jaettuna 20. Joten jos painat 60 kg, päivittäin tarvittava veden määrä on 3 litraa huoneenlämpöistä suodatettua vettä. Tutustu uusiin vesilaitteisiimme. Esim. Vetytaskumatti on kätevä. Lisäksi suosittelen veden suodattamista tai lähdeveden käyttämistä.
Onohda mitä mahdollisesti uutiset kertovat vedenjuonnin vaarallisuudesta, koska niissä puhutaan normaalista vesijohtovedestä, joka todellakin on vaarallista kloorin ja muiden aineksien kera.
Kaikkein parasta alkalista, ioinisoitua ja energisoitua vettä tarjoaa Chanson Miracle Max tai Revolution, jonka vettä oli tarjolla Natural High Healing Festareilla heinäkuun ekalla viikolla. Lisäksi Revolutionin kanssa parasta vettä valmistamassa oli Chansonin kolminkertainen suodatin, jonka avulla saimme lähes juomakelvottoman veden maistumaan lähteenraikkaalta ja pehmeältä.

Totuus, ainakin tällä hetkellä, mitä ymmärrän, on että olemme liikkeessä olevia ja tuntevia energiakenttiä. Tunteemme vaikuttavat energiaamme siihen miltä meistä tuntuu kehomme sisällä ja mitä tunnetta lähetämme ulkopuolelle. Kaikki energiakentät vaativat suoloja, vettä valoa (energialähteen). Tunteesi nimittäin näkyvät kirlian kuvissa
Korkeinta energiaa saamme helpoiten suoraan raaoista kasveista. Kaikki maailman proteiinit ovat joka tapauksessa lähtöisin auringosta ja auringon tuottamasta energiasta. Kasvit sisältävät kaikki eläinproteiinien tekemiseen tarvittavat aminohapot. Jos eläimet, linnut ja kalat eivät saisi proteiineja tarpeeksi kasveista ja kasviplanktonista – ei meillä olisi mitään eläinproteiinia. On meidän valinta otetaanko proteiinit vastaan ELÄVISTÄ kasveista vai kuolleista eläinten ruhoista.
Jos syöt elävää ja raakaa kasvisruokaa saat tarvittavat proteiinit helposti uudelleen järjestettävässä muodossa. Mutta jos syöt eläinproteiineja, joudut rikkomaan eläimen tekemän proteiini rakenteen, jotta saisit lihan sisältämät proteiinit käyttöösi. Rikkominen vie elimistöltä valtavasti aikaa ja energiaa.
En tiedä mikä into ja tapa on iskostettu ihmisille syvälle mieleen, että ilman valtavaa jokapäiväistä kärsimystä elämä ei ole mitään. Ketoosi dieettikin on kärsimysdieetti.

Itse tykkään tästä pH ruokavaliosta. pH:n voi tarkoittaa olevan Perfect Health (Eli täydellinen terveys). Pääajatus on, että saat syödä niin paljon kuin haluat runsaita ja yltäkylläisiä kasvisaterioita runsaan nesteytyksen ja mineraalien sekä luomukasviöljyjen kera.

Kilokaloreita tai kilojoulet voi myös unohtaa, koska niitä voit syöt niin palon kuin tykkäät, jos syöt oikeita ruoka-aineita. Mielenkiintoista on myös se, että et syö, kuin sen mitä oikeasti tarvitset, koska opastamistamme raaoista kasvisruuista, mehuista ja pirtelöistä tulet kerralla kylläiseksi pitkäksi aikaa.

Aloita vaikka elämäsi muutoksen tekeminen tuorepuristettujen mehujen ja pirtelöiden tekemisellä joka päivä. Katso meidän viimeisimmät tarjoukset oikeasti toimivista laitteista, jotka ovat pitkäikäisiä ja tehokkaita. Katso ruuanvalmistuslaitteiden tarjoukset tästä.

Tee ruokailustasi juhlaa, nauti väreistä ja mauista sekä runsaasta ravinnosta, josta kehosi ja mielesi saa runsain mitoin uutta voimaa puhdistaa ja rakentaa kehoasi uudelleen.

Lisää perusteluja pH-tasapainoon voi katsoa tekemästäni luennosta

Suola

Tässäpä keskustelun pohjaksi perinteisiä väitteitä siitä miten suola on vaarallista.

Muutamia kommentteja suolasta. Suola on hyväksi Sinulle, koska olet energiakenttä. Ilman suolaa ja vettä Sinua ei ole olemassa. Sähköinen hermoverkkosi ei toimi ilman suoloja ja kosteutta.

Yllä olevassa jutussa oli maininta siitä, että jos pissasi tuoksuu pahalta ja on sameaa – väite: Olet syönyt suolaa liikkaa. Väite ei pidä paikkaansa. Olet yksinkertaisesti juonut liian vähän VETTÄ. Jos pissasi on haisevaa ja tunkkaisen näköistä, kehosi, etenkin munuaiset yrittävät puristaa jätteitä ulos pieneenkin vesitilkkaan.
Ja kun tarpeeksi kauan pidättäydyt juomasta, niin pissa on niin polttavaa, että saat helposti virtsaputken tulehduksen.

Ota aina huomioon tosiasia näissä suolajutuissa, että jos joudut ensiapuun esim. pyörtymisen vuoksi, saat vesisuolaliuosta suoraan suoneen. Juo siis vetesi ja syö suolasi ajoissa, niin riskisi ensiapuklinikalle joutumiseen on jo paljon pienempi, ellei lähes olematon.

Itse olen syönyt Himalajan suolaa noin 20 teelusikallista päivässä noin 16 vuotta ja toimintakykyni vaan paranee. Nautin suolan kanssa päivittäin noin 3 – 5 litraa alkalista vettä mineraalien kera. Lisäksi juon noin 2 litraa kasvispirtelöitä ja 1 litran kasvismehuja.
HUOM! Jos et ole syönyt suolaa aiemmin juuri ollenkaan aloita varovasti, koska munuaiset pitää saada käyntiin uudelleen. Etenkin jos Sinulla on pussit silmien alla, silloin munuaisesi ovat jo väsähtäneet jatkuvan happokuorman alla työskentelyyn.

Ihmettelen oikeasti, tahdotaanko meidät irti perusterveydestä, koska meitä kielletään syömästä aineita, jotka ovat kaikelle elämälle tärkeitä perusaineita. Me kaikki ollaan kemiallisia reaktioita täynnä, kuten tämän uutiskirjeen ketoosi. Ketoosikin on kemiaan viimeisen päälle. Ilman suolaa valtamerien eliöitten runsautta ei olisi. Korallit, simpukat ja kilpikonnat eivät voisi elää ja tehdä kovaa kuorta ilman meriveden sisältämiä suoloja.

VESI
Vedestäkin kirjoitetaan, että sitäkään ei saa juoda. Katso iltalehden juttu tästä. On totta, että suomalaistakaan putkivettä ei kannata juoda kuin vain silloin tällöin, kun suodatettua tai lähdevettä ei ole tarjolla. Munuaiset tosiaan rasittuvat likaisesta vedestä, mutta jos vesi puhdistetaan ja alkalisoidaan kunnolla, niin kehosi tykkää vedestä erittäin paljon.

Me vissiin saadaan syödä vain niitä lääkkeitä. Ja nekin ilman vettä, jotta ei vaan vahingossakaan parannuta.
Ilman vettä ei ole elämää se on tosiasia. Jos olet katsonut tänä kesänä kuivuudesta kärsiviä kasveja ja eläimiä, niin ymmärrät, että ilman vettä ei ole elämää. Vesi on omien ajatusten ja hengittämisen jälkeen kaikkein tärkeintä eliksiiriä kehollesi ja mielellesi.

Jos et ole vielä hankkinut minkäänlaista vedensuodatus ja alkalisointi järjestelmää, niin sellainen kannattaa hankkia. Veden laatu on menossa koko ajan huonompaan suuntaan, koska vesien laatu huononee ja vesiputket vanhenevat. Vedensuodatin poistaa jätteet ja vieraat ainesosat pois vedestä. Nykyisin jätevesissä on hormoneja ja huumausaineita. Katso vesilaitteet

Masennus- ja mielialalääkkeet
Otamme mielellämme nopeita ratkaisuja mielialamme parantamiseen. Nopea ratkaisu on myös se, että katsoo ylös taivasta kohti ja hengittää syvään sisään, pidättää hetken hengitystä ja vapauttaa hengityksen virtaamana ulos. Uloshengityksen aikana voi vaikka antaa ilmavirran tuottaa ääniä. Voi vaikka huutaa, jos siltä tuntuu. Sitten otetaan kierroksia niin paljon kuin jaksaa ja ääntä riittää, niin johan on paineet poissa. Ja tämä on ilmaista tekemistä. Lisäksi kun muistaa ottaa suolaa ja juoda suodattua alkalisoitua vettä, niin eiköhän se siitä lähde elämä maistumaan jälleen.

Muista että tunteet tekevät liikkeen ja liike tee tunteet.

Tulevat kurssit ja tapahtumat
Uusia kurssejakin on tulossa liittyen tähän pH-tasapainoon jossain vaiheessa, mutta nyt olen keskittynyt enemmän kryptoihin, koska kryptoissa on tulevaisuus selkeästi näkyvillä. Maailmassa on tapahtumassa maailman suurin tulonjako ja vain kerran ihmiselämässä tapahtuva tilaisuus saada olla mukana muutoksen tekemisessä. Maksuvälineet muuttuvat biteiksi.

pH-tasapainon käyttöönotossa on selvästi nähtävissä hankaluus siinä, että emme luota oman kehon kykyyn parantaa ja antaa kuona-aineiden tulla pois kehosta. Lisäksi jotenkin on tullut huomattua, että ihmiset tarvitsevat aika paljon tukea, jotta muutos onnistuisi ja olisi pysyvä. Jos olet kiinnostunut pitkäaikaisesta kuukausimaksuisesta valmennuksesta, niin lähetä viestiä . Katsotaan millaisia ryhmiä tulisi ja mitkä ovat tarpeet.

Yhteeveto
pH-tasapainoisen elämän tarkoitus on nauttia Elämästä täysin siemauksin terveenä ja hyvinvoivana. Kaikki toiminta, myös ajatukset tuottavat kehoosi happoja, jotka pitää poistaa kehosta virtsaamisen, hikoilun, hengityksen tai ulostamisen kautta. Kaikki kuona-aineiden poistot tarvitsevat runsaasti vettä toimiakseen.
Huomaa, että omat ajatuksesi ovat vähintään kolmekertaa voimakkaampia happojen tuottajia verrattuna nauttimaasi ravintoon tai nesteisiin.

Mikäli happokuorma on suurempi kuin mitä elimistö pystyy poistamaan, kehosi alkaa varastoida happoja kehoosi rasvakudokseen tai mihin vain mahtuu. Pääasia on, että hapot saadaan pois verenkierrosta, jotta ne eivät aiheuta isompaa vahinkoa.
Jossain vaiheessa happokuorma on niin suuri, että varastot täyttyvät ja resursseja happojen neutralointiin tai poistoon ei enää ole, jolloin kehosi kertoo sairauksien kautta, että nyt tarvitsee tehdä radikaaleja muutoksia elämäntapoihin. Muutokset täytyy kuitenkin tehdä omien kykyjen ja voinnin mukaan. Kuuntele kehoasi.

Minä itse olen yrittänyt kuunnella kehoni tarpeita ja huomannut että oppimisvaikeudetkin ovat olleet peruskoulussa ylihappoisuuden ansioita. En esim. osannut edes puhua kunnolla ilman änkyttämistä. Lisäksi kirjoittaminen oli täyttä tuskaa.

Aina voi nousta ylös ja lähteä tekemään parempia päätöksiä oman mielen, kehon ja hengen puolesta.
Sinä päätät, kukaan ei voi tehdä päätöksiä Sinun puolestasi tai voittaa Sinun henkesi tahtoa. Jos olet päättänyt syödä itsesi hautaan, sekin on Sinun valintasi. Luonto ei anna Sinulle armoa, se vain toteuttaa tahtosi muodostaen verenkiertoosi pienelijöitä, hiivaa ja homeita. – Katso elävän veren video

Mutta voit päättää toisin – omat valintasi kohti terveyttä ovat omia valintojasi. Tee ne omaan tahtiisi ja anna elämän virrata kehossasi ja mielessäsi jälleen. Muista nauttia ajatuksistasi, hengityksestäsi, alkalisesta vedestä, suolasta, ravintoöljyistä, mehuista, pirtelöistä, salaateista, levosta, liikunnasta, laulusta, musiikista, saunasta jne.

Kivoja syyspäiviä toivottaa

Rauno Moilanen

Quick Navigation
×
×

Cart