Uudet pH-tasapaino kirjat

Nyt on uudet pH-tasapainokirjat valmiina oman kehon ja puutarhan hoitoon.

 1. pH-tasapaino – Olet sitä mitä ajatelet, hengität, juot ja syöt. pH-tasapaino kirjaKuolleilla ruuilla ja eläinproteiinilla on erittäin hapan vaikutus kehoosi ja se aiheuttaa tulehdusta. Tieteelliset ja lääketieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet pH-teorian olevan mahdollisuus esim. syövän, diabeteksen, sydänsairauksien, lupuksen, arpeutuvan sidekudoksen ja terveellisen painon pudotuksen onnistumiselle ja kehon sekä mielen hyvinvoinnin palautukselle. pH-tasapainoinen ruokavalio lisää terveellisiä ruokailutottumuksia. Tässä ruokavaliossa on runsaasti tilaa kokeiluille -ja vielä enemmän virheille.Jos haluan mennä ulos ja syödä ravintolassa tai juhlissa, jossa on herkullista ruokaa, tee se. Pian tiedät mikä tuntuu Sinun kehossasi toimivalta. Iloitse elämästä, kehostasi ja mielestäsi 🙂

  Mielesi sinun tekevi, aivosi ajattelevi…

 2. Luo kasvisten paratiisi puutarhaasi, osa 1 – Maan muokkaus ja parantaminen Luo Kasvisten paratiisi kirjan kansiVoit luoda kasvimaan, joka tuottaa Sinulle mahtavat sadot. Tässä oppaassa on esitelty perusperiaatteet, joiden avulla on mahdollisuus saada mahtavia satoja kasvimaaltasi. Kasvimaan perustaminen ja maanparantaminen käydään vaiheittain läpi kuvien ja tekstien avulla.

  Esimerkiksi maan kalkitsemisesta ja lannoituksesta on selkeät ohjeet ja laskukaavat. Hyvä maa on kaiken perusta. Jos seuraat osaksikin tämän oppaan ohjeita soveltaen omaan kasvimaahasi, voit saada mahtavia tuloksia.

  Tämän oppaan avulla opit tietämään sen, miten voit luoda mahdollisesti sellaisen kasvimaan, joka voi tuottaa

  todistetusti 7 vuoden ajan yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.

  Oppaan avulla opit säännöt, miten maan pH-tasapaino vaikuttaa kasvisten viihtyvyyteen, maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet, ajoituksen merkityksen, vuoroviljelyn, lomittain viljelyn, kitkemisen ja sadonkorjuun.

  Voit valita runsaat ja terveet kasvimaasadot …. tai jatkat perinteiseen malliin, jolloin taistelet esim. etanoiden kanssa sadostasi – Valinta on Sinun. Suosittelen Sinua hankimaan tämän oppaan, jonka avulla päivität kasvimaasi tuottamaan satoa Sinulle.

 

Quick Navigation
×
×

Cart