Selected:

Video-opas: Kuinka kasvatan maailman parasta vehnänorasta

7.95

Video-opas: Kuinka kasvatan maailman parasta vehnänorasta

7.95

Tämä on huippu maukkaan, lähes makealta maistuvan vehnänoraan kasvattamisen VIDEO-OPAS.

Tämän video-oppaan avulla opit helposti ja tarkasti kuinka huippulaadukasta vehnänorasta kasvatetaan kotioloissa omaksi, perheen tai yrityksen tarpeisiin.

Kuvaus

Tämä on huippu maukkaan, lähes makealta maistuvan vehnänoraan kasvattamisen VIDEO-OPAS.

Tämän video-oppaan avulla opit helposti ja tarkasti kuinka huippulaadukasta vehnänorasta kasvatetaan kotioloissa omaksi, perheen tai yrityksen tarpeisiin.

Tämä luomuvehnän oraskasvatuksen video-opas sisältää seuraavat vaiheet: 

Vaihe 1. Tarvittavat välineet ja jyvien valmistelu idätystä varten

Vaihe 2. Jyvien kylväminen kasvualustalle

Vaihe 3.1. Kasvualustan ensimmäinen kastelu

Vaihe 3.2. Kasvualustan toinen kastelu

Vaihe 3.3. Kasvualustan kolmas kastelu

Vaihe 3.4. Kasvualustan neljäs kastelu

Vaihe 4. Sadon korjaaminen

Vaihe 5. Oraiden käyttö

Vaihe 6. Kasvualustan uusi elämä

Vaihe 7. Lisätietoja

Miksi kannattaa kasvattaa vehnänorasta

Vehnänoraan kuiva-aineessa on proteiineja 23 %, hiilihydraatteja 37 %, raakakuitua 17 %, rasvaa n. 6,5 % ja suhteellisen runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä (0,04 %). Niissä on runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

Vehnänoraassa on runsaasti A-, B-, C- ja E-vitamiineja ja niissä on huomattavia määriä myös beeta-karoteenia, lykopeenia, kseaksantiinia, tiamiinia (B1), riboflaviinia (B2), niasiinia (B3), pyridoksiinia (B6 ), B12-vitamiinia, K-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa ja pantoteenihappoa.

Vehnänoraissa on tutkittu olevan yli 90 mineraalia. Näistä huomattavimpina määrinä ovat kalium, magnesium ja rauta, jota voi olla jopa 34 mg/100 g:ssa. Näiden lisäksi runsaina esiintyvät mangaani, seleeni, natrium, sinkki, jodi, kupari ja rikki.

Vehnänoras sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Runsaimpina glutamiinihappo, alaniini, arginiini, leusiini, proliini ja valiini. Jonkinverran myös kystiiniä, metioniinia, seriiniä ja tryptofaania.

Tuoreessa oraassa ja siitä puristetussa mehussa on runsaasti entsyymejä, mm. proteaasia, sytokromioksidaasia, amylaasia, lipaasia, transhydrogenaasia sekä superoksididismutaasia (SOD).

  • Mistä voisit saada saman määrän tervehdyttäviä ainesosia, kuin omasta ja maukkaasta vehnänoraasta?

Video-oppaan kirjoittajana, kuvaajana, editoijana ja vinkkien antajana Rauno Moilanen

Raunolla on lähes joka viikkoinen kokemus vehnään oraan kasvattamisesta vuodelta 2006 tähän päivään asti.

Oppaan voi katsoa ja sen voi pysäyttää silloin kun Sinulle sopii. 

Oppaan pituus: Oppaan pituus on noin seitsemän (7) minuuttia. Kuvien ja videoiden lisäksi kuvissa on tarkat ohjeet siitä mitä pitää tehdä, jotta saat parasta mahdollista vehnänorasta.

Rahat takaisin takuu: Tällä video-oppaalla on 30 päivän rahat takaisin takuu, että jos et onnistu kasvattamaan ohjeiden mukaisesti maistuvaa vehnänorasta, saat rahasi takaisin. Palautettavasta summasta vähennetään maksuliikenne kulut.

Jyvien itämistä emme voi taata mallikuvien mukaisesti, muutoin kuin että tilaat meiltä lisäksi itäviä luomuvehnän jyviä. Katso alla olevista oheistuotteista luomuvehnän jyvät.

HUOM! Tämä ei ole fyysinen tuote, joka tulee perinteisen postin mukana, tämä on ladattava tuote, jonka voi katsoa aina kun haluat internet yhteyden kautta. 

Pääset katsomaan tämän oppaan heti kun olet maksanut tilauksen.

Jos mietit, miksi pitäisi maksaa oppaasta, niin voit vain kysyä itseltäsi paljonko maksaa, kun melko helposti satosi homehtuu tai maku on huono. Tämän oppaan neuvojen avulla voit välttää homehtumiset ja mauttomuudet ainiaaksi. Onnistut aina 🙂

 

Quick Navigation
×
×

Cart