Selected:

pH-tasapainokurssi suljetussa Facebook ryhmässä ja Skypessä

54.00

pH-tasapainokurssi suljetussa Facebook ryhmässä ja Skypessä

54.00

Kurssin aikana on tarjolla runsaasti käytännön tietoa pH-tasapainosta ja opastusta siihen mitä voisit tehdä omien resurssien mukaisesti. Tiesitkö että happaman elimistön yleisimpiä oireita ovat väsymys, haluttomuus, närästys, huono keskittymiskyky, päänsärky, lihaskivut, yli- tai alipaino jne? Luento antaa käytännön oivalluksia 20 vuoden kokemuksella.

60 varastossa

Kuvaus

Kurssin eka osuus on torstaina 14.11.2019. Osa 1/10 – Miksi pH-tasapaino on tärkeää ja mikä on Sinun lähtötilanteesi.

Tästä toisesta osasta alkaen kurssilla on hinta, joka on 6 euroa/kerta. Voit maksaa koko kurssin edullisella 5 euroa per kerta tällä ilmoittautumiskaavakkeella viimeistään 1.10.2019. 

Onko unelmasi terveellisestä elämästä? Olisit terve ja hyvännäköinen helpolla ja yksinkertaisella tavalla? Mutta oletko terve? Vai onko se vain toivomus eikä tosiasia? Nykyään suurin osa Suomenkin väestöstä on sairas tai kroonisesti sairas.

Jokaisella on erilainen tarina. Joillakin on masentuneisuus, joka tekee yksinkertaisten tehtävien suorittamisen vaikeaksi. Toisille on väsymys, jonka vuoksi on vaikea päästä ylös sängystä. Heikkoja elämäntapoja ja elämäntapa sairauksia on enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja uusia nimiä keksitään lähes joka päivä uusia. Minkä nimen Sinä valitset tai olet valinnut?

Nyt on tärkeintä valita uusi suunta ja ottaa oma vastuu hyvinvoinnistasi, jotta Sinullakin ei ole tai tulossa:

 • Masentuneisuus ja väsymys.
 • Keskittymiskyvyn puutuminen ja huono muisti.
 • Painon vaihtelut, yli- tai alipaino
 • Heikko vastustuskyky ja palautuminen.
 • Seksuaalisuuden ja aistillisuuden katoaminen.
 • Kärttyisyys ja pahantuulisuus.
 • Iho, kynnet ja hiukset heikossa kunnossa.
 • Silmät sameat ja kuivat
 • Kielen päällä valkoista hiivakasvustoa.
 • Pissa tuoksuu ja ei ole kirkasta.
 • Lihakset, jänteet ja nivelet kipeät.

Totuus on, että ilman terveyttä sinulla ei ole mitään!

Luento on vain internetissä ja katsottavissa sekä kuultavissa uudelleen aina kun haluat, vähintään 2 vuotta.

Kurssin aikana on tarjolla runsaasti käytännön tietoa pH-tasapainosta ja opastusta siihen mitä voisit tehdä omien resurssien mukaisesti. Tiesitkö että happaman elimistön yleisimpiä oireita ovat väsymys, haluttomuus, närästys, huono keskittymiskyky, päänsärky, lihaskivut, yli- tai alipaino jne? Luento antaa käytännön oivalluksia 20 vuoden kokemuksella.

Tämä pH-tasapainokurssi sisältää yhteensä 10 x noin 1 h – 1,5 h luentoja, jotka kaikki liittyvät pH-tasapainoon ja ennen kaikkea sen käytännön toteutukseen ja Sinun opastukseesi. Ensimmäinen ryhmätapaaminen on ilmainen ja sen jälkeen vuorovaikutteiselle luennolle pääsee vain kk-maksun maksaneet. Katso kk-maksun tiedot tuotesivulta.

Nettitapaamisia on noin kaksi (2) kertaa kuukaudessa, joka toinen viikko. Mahdolliset muut tapaamiset, henkilökohtaiset valmennukset ja analyysit eivät kuulu tähän kurssiin.

Ilmoittaudu ensimmäiseen ilmaiseen tapaamiseen tästä linkistä tai ilmoittaudu saman tien koko kurssille klikkaamalla tästä.

Seuraavat nettitapaamiskerrat ovat:

Nettitapaaminen nro 2. to 21.11. klo 19 – noin klo 20.

– ensimmäisellä kerralla esille tulleiden terveyshaasteiden ratkaiseminen käytännössä, henkilökohtaiset ohjeet jokaiselle osallistujalle jaettu jo sähköpostitse. Kurssin, omassa salaisessa Facebook ryhmässä voi kysyä lisää vinkkejä kurssin vetäjältä ja muilta kurssilaisilta.

Nettitapaaminen nro 3. to 28.11. klo 19 – noin klo 20.

– Kolmannella kerralla päästään mielen ja kehon virkistysharjoitteisiin käytännössä.

Nettitapaaminen nro 4. to 12.12. klo 19 – noin klo 20.

– Neljännellä kerralla kerrataan ja syvennetään hengittämisen ja nesteytyksen tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 5. to 2.1.2020 klo 19 – noin klo 20.

– Viidennellä kerralla kerrataan ja syvennetään ravinnonlaadun, mehujen ja pirtelöiden tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 6. to 9.1.2020 klo 19 – noin klo 20.

– Kuudennella kerralla kerrataan ja syvennetään lihashuollon, hieronnan, rentoutuksen ja levon tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 7. to 16.1.2020 klo 19 – noin klo 20.

– Seitsemännellä kerralla kerrataan ja syvennetään detoxin, saunan ja muiden luonnollisten tapojen mahdollisuutta poistaa kehosta sinne kertyneitä myrkkyjä.

Nettitapaaminen nro 8. to 23.1.2020 klo 19 – noin klo 20.

– Kahdeksannella kerralla kerrataan ja syvennetään mielenhallinnan, hengittämisen, liikunnan ja ravinnon sekä levon tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 9. to 30.1.2020 klo 19 – noin klo 20.

– Yhdeksännellä kerralla kerrataan ja syvennetään oman tilanteen ymmärrystä ja miten on päästy eteenpäin kurssinaikana.

Nettitapaaminen nro 10. to 6.10.2020 klo 19 – noin klo 20.

– Kymmeneskerta toden sanoo, eli mitä sait kurssista ja mitä teet tämän jälkeen.

Kurssin kouluttaja: Rauno Moilanen, jolla on noin 20 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämäntavasta ja yli 3800 elävän ja kuivan veren analyysin kokemus vuodesta 2005 alkaen.

Tämä eka kerta on ilmainen. Ilmoittaudu mukaan. Seuraavat kerrat ovat 6 euroa per kerta. Tapahtumalla on laatutakuu, jos et ole tyytyväinen kurssin hintaan, saat maksullisista osioista rahat takaisin.

Quick Navigation
×
×

Cart