Selected:

Kirja, Öljynvaihto -Kuinka valita oikea rasva

10.00

Kirja, Öljynvaihto -Kuinka valita oikea rasva

10.00

Öljynvaihto -kirja kertoo sinulle yhden, elämän ja hyvän terveyden salaisuuden: Kuinka valita oikea rasva?

Tuotetunnus (SKU): KirjaOljynvaihto Osasto: Avainsana tuotteelle

21 varastossa

Kuvaus

Öljynvaihto -kirja kertoo sinulle yhden, elämän ja hyvän terveyden salaisuuden: Kuinka valita oikea rasva?

Tohtori Udo Erasmus kumoaa monia uskomuksia rasvasta, esimerkiksi sen, että rasva lihottaa. Hän antaa ohjeita, mitä öljyjä on vältettävä ja mitkä öljyt auttavat saavuttamaan ihannepainosi. Hän opastaa urheilijaa, joka haluaa parantaa kestävyyttään ja suorituskykyään.

Erasmuksella on yli 20 vuoden kokemus öljyn parissa työskentelystä. Hän on kehittänyt välttämättömien omega-3- ja -6 -rasvahappojen suhteen, joka toimii käytännössä. Lisäksi kirja tarjoaa hyviä neuvoja niille, jotka haluavat parantaa lemmikki eläintensä terveyttä.

Tämä kirja kertoo sinulle yhden, elämän ja hyvän terveyden salaisuuden. Hoitavat öljyt sisältävät välttämättömiä rasvahappoja, joilla on elämää ylläpitäviä ominaisuuksia. Näitä saadaan muun muassa vastapuristetuista tuoreista pähkinöistä, manteleista, hasselpähkinöistä, pistaasipähkinöistä, oliiveista sekä auringonkukan-, seesamin-, kurpitsan- ja pellavansiemenistä. Ne ruokkivat kehon jokaista solua, kudosta, rauhasta ja elintä.

Udo Erasmus kumoaa monia uskomuksia rasvasta, esimerkiksi sen, että rasva lihottaisi. Hän antaa ohjeita mitä öljyjä on vältettävä ja mitkä öljyt auttavat saavuttamaan ihannepainosi. Lisäksi kirja tarjoaa hyviä neuvoja niille, jotka haluavat parantaa lemmikkieläintensä terveyttä. Kun eläimiä ruokitaan hoitavien öljyjen sekoituksella ja öljysiementuotteilla, tulee niiden nahasta, turkista, höyhenistä, kynsistä ja kavioista terveempiä.

Kirjan loppuosassa on herkullisia ruokaohjeita, jotka osoittavat sinulle, miten yhdistät hoitavat öljyt ja rasvat luontevasti päivittäisiin aterioihin.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart