Selected:

Udon omega 3-6-9 luomukasviöljysekoitus 500ml

46.70 44.90

Ale!

Udon omega 3-6-9 luomukasviöljysekoitus 500ml

46.70 44.90

Välttämättömät rasvahapot vahvistavat immuunisoluja, voitelevat niveliä, eristävät vartaloa lämmönhukalta, antavat energiaa, valmistavat hormoneja kuten prostaglandiineja. Nämä prostaglandiinit ehkäisevät sydänsairauksia, sydänkohtauksia, korkeaa verenpainetta, ateroskleroosia ja verihyytymiä. Ne voivat helpottaa myös niveltulehduksen, astman, PMS-taudin (masennustilat ennen kuukautisia), allergia- ja iho-oireita sekä joitakin käyttäytymishäiriöitä. Lisäksi ne voivat vilkastuttaa aivojen toimintaa.

Tuotetunnus (SKU): UdonOmega3-6-9Luomukasviöljysekoitus500ml Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

6 varastossa

Kuvaus

Välttämättömät rasvahapot vahvistavat immuunisoluja, voitelevat niveliä, eristävät vartaloa lämmönhukalta, antavat energiaa, valmistavat hormoneja kuten prostaglandiineja. Nämä prostaglandiinit ehkäisevät sydänsairauksia, sydänkohtauksia, korkeaa verenpainetta, ateroskleroosia ja verihyytymiä. Ne voivat helpottaa myös niveltulehduksen, astman, PMS-taudin (masennustilat ennen kuukautisia), allergia- ja iho-oireita sekä joitakin käyttäytymishäiriöitä. Lisäksi ne voivat vilkastuttaa aivojen toimintaa.

Udon Omega 3-6-9 luomukasviöjyn kehittäjä on Udo Erasmus

Udo Erasmus on käyttänyt elämästään lähes kolme vuosikymmentä selvittääkseen rasvojen ja öljyjen merkitystä terveydelle. Udo Erasmus on kansainvälistä tunnustusta saanut rasva-, öljy-, kolesteroli- ja terveysasiantuntija. Udo valmistui British Columbian yliopistosta kasvitieteen kandidaatiksi korkeimmilla arvosanoilla ja keskittyi jatko-opinnoissaan biokemiaan ja genetiikkaan.

Vuonna 1980 Udon elämässä tapahtui äkkiä dramaattinen käänne, kun hän sai torjunta-ainemyrkytyksen. Perinteisen lääketieteen ollessa kykenemätön auttamaan Udon oli turvauduttava omaan apuun. Hän keskitti huomionsa ravitsemukseen. Vastaus ja parannuskeino löytyivät ja samalla perusteellisen tutkimuksen ohella syntyi ravitsemustieteen tohtorinväitöskirja 1986.

Aloittaessaan 1980-luvun alussa hän aloitti uraa uurtavat kokeilut syötäväksi tarkoitetetuilla kylmäpuristetuilla kasvisöljyillä keskittäen kaiken tarmonsa öljyn terveellisyyteen. Siihen asti öljyt olivat yleisesti ottaen pitkälle käsiteltyjä. Terveysseikoille oli viitattu kintaalla, koska tärkein asia oli öljyn pitkä säilyvyysaika kaupan hyllyssä.

Udo Erasmus on esiintynyt useissa maissa kansallisilla radio- ja tv-kanavilla useissa eri ohjelmissa sekä useissa muissa tilaisuuksissa. Udo on antanut tuhansia haastatteluja ja luennoinut sekä kouluttanut yleisöä Kanadassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa. Udo jatkaa työtään kehittääkseen ja löytääkseen tekijöitä, jotka ovat ihanteelliselle terveydelle välttämättömiä.

Sen pohjalta syntyi Kanadan myydyin kirja Fats that Heal fats that Kill. Udo oivalsi, kuinka hankalaa tavallisen kuluttajan on saada hoitavia öljyjä. Hän toimi uudisraivaajana ja kehitti menetelmän tuottaa kylmäpuristettuja öjlyjä huomioiden valon, hapen ja lämpötilan vaikutukset sekä pullotuksessa, kuljetuksessa että säilytyksessä. Myöhemmin hän lisäsi kehittämäänsä öljyyn auringonkukan, seesamin ja muita öljyjä, jolloin muodostui terveellinen sekoitus, jossa omega 3- ja 6-rasvahapot ovat tasapainoisessa suhteessa.

Udon omega 3-6-9 luomukasviöljysekoitus on kylmäpuristettu jalostamaton luomukasviöljysekoitus, joka sisältää

omega-rasvahappoja 3, 6 ja 9 suhteessa 2:1:1.

Ainesosat: kylmäpuristettu pellavaöljy*, auringonkukkaöljy*,

seesaminsiemenöljy*, kookosöljy*, helokkiöljy*, soijalesitiini** , riisin alkio- ja

kuoriöljy*, kauran alkio- ja kuoriöljy*, hapettumisenestoaine

geenimuuntelematon tokoferoli (E-vitamiini).

* luomusertifioitu – QIA. FI-EKO-B

** luomusertifioitu, valkaisematon, geenimanipuloimaton soijalesitiini

GLA (gammalinoleenihappo) pitoisuus 12 mg/1 rkl.

Annostus: 2 rkl (30 ml) vuorokaudessa ruoan yhteydessä.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravistettava kevyesti.

Säilytys: Jääkaapissa korkeintaan +7°C, myös avaamattomana.

Käytettävä 8 viikon aikana avaamisesta. Tuotteen käyttöaikaa

voidaan pidentää pakastamalla avaamaton pullo enintään

kahdeksi vuodeksi.

Ei kestä kuumentamista. Ei tule käyttää

monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytys lasten ulottumattomissa.

Parasta ennen päiväys ja tuote-erän numero pakkauksen kannessa.

Sisältö 500 ml.

Ravintosisältö vuorokausiannoksessa

2 rkl (15 ml/rkl * 2 rkl = 30 ml)

Energiaa . . . . . . . . . . . . 243 kcal/1017 kJ

Proteiinia . . . . . . . . . . . . . . 0,4 g (1,3 %)

Hiilihydraatteja . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 g

Rasvaa . . . . . . . . . . . . . . . . 27,9 g, josta:

– Omega 3 . . . . . . . . . . . . 13,0 g (43,3 %)

– Omega 6 . . . . . . . . . . . . . 5,9 g (19,7 %)

– Omega 9 . . . . . . . . . . . . . 5,9 g (19,7 %)

– tyydyttyneitä rasvahappoja . . 3 g (10,0 %)

Kolestrolia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 mg

Natriumia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 mg

Kaliumia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 mg

15 ml:n annoksia pullossa noin 33 kpl.

* Arvo perustuu päivittäiseen 2000 kcal ruokavalioon. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Älä käytä tuotetta, mikäli pakkauksen sinetti on rikkoontunut.

HUOM! Toimitettavan pullon etiketti voi olla hiukan muuttunut siitä mitä tällä esittelysivulla näkyy, mutta sisältö on herkullista Udon öljyä kuten aina ennenkin.

Tuotetta on heti saatavissa.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot

Paino 0.85 kg
Quick Navigation
×
×

Cart