Selected:

pH-Tippa 60 ml

59.00

Ale!

pH-Tippa 60 ml

59.00

Laadukas vesi – suodatettu ja ionisoitu – voi saada ihmeitä aikaan. Jos kuitenkin kaipaat todellista pH-ihmettä, sinun täytyy lisätä veteen pH-tippoja. pH-tipat on valmistettu tislatusta vedestä, kaliumkarbonaatista, natriumbikarbonaattia ja kaliumhydroksidista. Nämä aineet reagoivat ja vapauttavat veteen happea ja lisäävät veden energiapotentiaalia. Sekoittamalla pH-tippaa veteen lisäät et ainoastaan veden emäksisyyttä, vaan nostat veden happi- ja elektronipitoisuutta, jonka kautta myös Sinä saat enemmän happea ja “virtaa” kehoosi.

Tuotetunnus (SKU): pH-Tippa60ml Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

9 varastossa

Kuvaus

Laadukas vesi – suodatettu ja ionisoitu – voi saada ihmeitä aikaan. Jos kuitenkin kaipaat todellista pH-ihmettä, sinun täytyy lisätä veteen pH-tippoja. pH-tipat on valmistettu tislatusta vedestä, kaliumkarbonaatista, natriumbikarbonaattia ja kaliumhydroksidista. Nämä aineet reagoivat ja vapauttavat veteen happea ja lisäävät veden energiapotentiaalia. Sekoittamalla pH-tippaa veteen lisäät et ainoastaan veden emäksisyyttä, vaan nostat happi- ja elektronipitoisuutta.

Kaikista veden aikaansaamista ihmeistä huolimatta vääränlainen vesi voi saada sinut sairastumaan ja tuntemaan itsesi sairaaksi, väsyneeksi ja lihavaksi. Veden, kuten lähes kaiken, mitä laitat suuhusi, on oltava elektronipitoista ja emäksistä. Valitettavasti lähes kaikki saatavilla oleva vesi on happopitoista, mikä happamoittaa elimistöä pakottaen sen rasvoja varastoivaan itsesuojelutilaan.

Juuri tällöin elimistösi pitäisi voida käyttää juomaasi vettä happojen neutralointiin ja huuhtomiseen! Happopitoista vettä juomalla et voi koskaan saavuttaa ihannepainoasi tai optimaalista terveyttä. Mutta jos kosteutat kehoasi oikein elektronipitoisella emäksisellä vedellä, tarjoat sille mitä se tarvitsee pitääkseen solut ja happo-emästasapainon kunnossa. Tällöin elimistön ei tarvitse ottaa neutraloivia aineita muualta kehosta, jossa niillä on muita tehtäviä.

Kehon solut ovat juuri niin terveitä kuin niitä ympäröivät nesteet. pH-tipalla saat esim. tavallisesta pullolähdevedestä nopsaa alkaalista ja elektronipitoista.

Aineosat: Tislattu vesi, kaliumkarbonaatti, natriumbikarbonaatti ja kaliumhydroksidi

Annostus: Lisätään 3 tippaa litraan juomavettä, juodaan 1 – 2 litraa päivässä
Lähes mauton ja hajuton käyttösuositusta noudatettaessa.

Pullo sisältää 60 ml eli noin 1040 tippaa, josta saa noin 350 litraa alkalista juomaa (3 tippaa/litra)

Käyttösuositus: Ravista valmista juomaa ennen käyttöä. Suositeltua annostusta
ei saa ylittää. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Kysy lääkäriltä
tai terveydenhoitoalan ammattilaiselta ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää,
erityisesti jos olet raskaana tai imetät. Älä käytä mikäli sinetti rikkoutunut! Katso
parasta ennen päiväys pullon pohjasta tai etiketin alalaidasta.

Varoitus: pH-tippa on hyvin emäksinen. Vältä kosketusta silmien, ihon tai minkä
tahansa kehon osan kanssa. Laimenna aina veteen.

Säilytys: Huoneenlämmössä suojassa auringonvalolta, +15 – 30 °C. Ei saa jäätyä tai kuumentaa.

AINESOSAT: Tislattu vesi, kaliumkarbonaatti, natriumbikarbonaatti ja kaliumhydroksidi.

Ravintoainemäärä annosta kohden ja prosenttia päivittäisestä saannista:

Kerta-annos 3 tippaa
Päiväannos maksimi 2 x 3 tippaa
Kaliumkarbonaatti* 18,11 % 36,22 %
Natriumbikarbonaatti* 3,62 % 7,25 %
Kaliumhydroksidi* 2,06 % 4,13 %

* päivittäistä saantisuositusta ei määritetty.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Älä käytä tuotetta, mikäli pakkauksen sinetti on rikkoontunut.

Tämä tuote on kehitetty auttaamaan kehon normaalien toimitojen palautuksessa yhdessä ruokavalion, liikunnan ja elämäntapojen muutoksen kanssa.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

Quick Navigation
×
×

Cart