Selected:

Himalajan suolaa 25 kg, Lohkareina

Alkuperäinen hinta oli: 155.00€.Nykyinen hinta on: 138.00€.

Ale!

Himalajan suolaa 25 kg, Lohkareina

Alkuperäinen hinta oli: 155.00€.Nykyinen hinta on: 138.00€.

Tuotetunnus (SKU): HimaSuola25kg_Lohkare_Ei etikettiä Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

4 varastossa

Kuvaus

Hieno Himalajansuola käy kaikkeen ruuan valmistukseen ja juomiin. Himalajansuola on erityisen maukas ja terveellinen suola.

Himalajansuola on puhdasta hivenaine- ja mineraalirikasta suolaa, jonka puhdas luonto on muovannut yli 250 miljoonaa vuotta sitten. Himalajansuola on maailman puhtainta luonnonsuolaa, joka valmistetaan käsin suolakivestä louhimalla.

Katso tarkempi himalajansuolan koostumus tuotekuvista, joissa on esitelty tämän suolan kemiallinen koostumus saksalaisella tarkkuudella. Etpä taida saada kolmisivuista listausta kaikista hivenaineista, jotka normaalista valkoisesta ruokasuolasta puuttuvat. Tavallinen ruokasuola sisältää vain natriumkloridia ja yleensä lisäksi paakkuuntumisen estoainetta.

Himalajansuola sisältää noin 84 eri alkuainetta ja mineraalit ovat täydellisesti imeytyvässä muodossa. Suolan koostumus huolehtii useista kehomme toiminnoista mm. neste-, pH- ja sokeritasapainosta.

Tämä tuote sisältää 25 kg himalajansuolalohkareita valkoisessa säkissä.

Sisältö: 100 % luomu himalajansuolaa 25 kg,

Vaaleanpunainen väri tulee suolan sisältämistä kivennäisaineista (rautaa, kaliumia ja magnesiumia), joita kristallisuolassa on moninkertaisesti tavanomaiseen suolaan verrattuna. Tällä suolalla maustat ruuat terveellisesti erittäin maukkaiksi.

Säilytys: kuivassa ja viileässä.

Tämä tarjous on voimassa, vain niin kauan kuin tätä tavaraerää riittää.

Lisätiedot

Paino 26 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart