Selected:

Montmorilloniitti pH-savi 500 g

31.00

Ale!

Montmorilloniitti pH-savi 500 g

31.00

Montmorillonitesavi on negatiivisesti erittäin latautunutta – täynnä elektroneja suoraan kehosi käytettäväksi Lisäksi se voi vangita ja imeä happoja moninkertaisesti painoonsa nähden, kunnes keho on valmis eliminoimaan hapot turvallisesti. Samalla savi estää happoja varastoitumasta rasvakerrokseen.

17 varastossa

Kuvaus

Savi sisältää paljon alkalisia mineraaleja, kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia, mangaania, natriumia, rikkiä, ja piitä. Savessa näiden keskinäisten pitoisuuksien suhde on luonnon sanelema ja ne imeytyvät tehokkaasti kehoon. Savi kykenee sitomaan painoonsa nähden moninkertaisesti happoja, pidättäen ne kunnes kehosi kykenee poistamaan ne turvallisesti. pH-tasapainosavi on luonnollinen, niin sisäisten (ruuansulatuskanava) kuin ulkoistenkin happojen neutraloija (iho). Savi poistaa kuona-aineita tehokkaasti.

Oikeanlainen savi antaa kehollesi vakuuttavan emäksisten mineraalien valikoiman, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia, mangaania, natriumia, rikkiä ja piitä oikeassa suhteessa.

Savi on negatiivisesti erittäin latautunutta – täynnä elektroneja suoraan kehosi käytettäväksi Lisäksi se voi vangita ja imeä happoja moninkertaisesti painoonsa nähden, kunnes keho on valmis eliminoimaan hapot turvallisesti. Samalla savi estää happoja varastoitumasta rasvakerrokseen.

Itse asiassa negatiivisesti latautunut montmorilloniittisavi vetää puoleensa ja imee monia positiivisesti latautuneita kehon saasteita kuten myrkkyjä ja mikrobeja sekä myös edesauttaa kehoa pääsemään niistä eroon turvallisesti. Savi parantaa ruoansulatusta, verenkiertoa, unta, energiatasoa, hyvinvointia ja vastustuskykyä. Sen lisäksi savi auttaa painonpudotuksessa ja ihannepainon ylläpidossa. Montmorilloniittisavi ja bentoniittisavi ovat yleisimmät ja syötäväksi sopivat savet.

Voit lisätä saveen aloe veraa ja rypälekivisiemenöljyä. Älä anna ajatuksen saven syömisestä säikäyttää sinua. Savi maistuu miedolta ja neutraalilta (kuten tofu) ja se maistuu siltä, mitä sen kanssa syöt.

HUOM! Meidän tarjoamat savet voit syödä / juoda kokonaan.

KÄYTTÖ:

1. Sisäisesti nautittuna: sekoita 1 tl litraan vettä 3-4 kertaa päivässä.

2. Ulkoisesti nautittuna: Kasvonaamiota varten tee seos savesta ja vedestä. Levitä savea ohut kerros kasvoille ja kaulalle. Annan naamion miltei kuivua ja poista se sitten märällä pyyhkeellä. Loput naamiosta huuhdotaan pois lämpimällä vedellä. Hyönteisten pistot ja puremat peitetään pH-savitahnalla. Palovammoja, ärsyyntynyttä, kutiavaa ihoa, mustelmia ja ruhjeita vilvoittaaksesi ja rauhoittaaksesi peitä ne pH-savitahnalla.

AINESOSAT

100 % Ranskalainen Montmorillonitesavi, pH 7-8

Annostus ja käyttö:

1.) Sisäisesti : Sekoita 1 teelusikallinen 1-3 kertaa vuorokaudessa yhteen litraan (tai 2 dl) puhdasta vettä tai pH-tehojuomaan. Anna veden imeytyä saveen noin 10 minuuttia. Sekoita hyvin ja juo koko annos savineen.

2.) Ulkoisesti: Kasvonaamiota varten tee seos savesta ja vedestä. Levitä savikasvonaamiota ohut kerros peittämään kasvot ja kaulalta. Huuhtele pois saven kuivuttua.

Suositeltua annosta sisäisesti nautittuna ei saa ylittää. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti raskaus- tai imetysaikana. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta, mikäli pakkauksen sulkemisteippi on rikkoontunut. Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

Ravintosisältö

Montmorillonitesavi sisältää seuravia mineraaleja:

Piioksidi SiO2 – 55,47 %, Alumiinioksidi Al2O3 – 18,64 %, Rautaoksidi Fe2O3 – 6.35%, Magnesiumoksidi MgO – 4.01%, Kaliumoksidi K2O – 3.66%,  Kalsiumoksidi CaO-1,93%, Natriumoksidi Na2O – 1,10%, Mangaanioksidi Mn2O3 – 0.15% ,

Annos – 1 teelusikallinen eli noin 3 g  / % *

Kaloreita/ kcal 0,0 0 %

Kolesterol –

Natrium 3,9 mg > 0 %

Hiilihydraatti 0,0 g 0 %

Ravintokuitu 0,0 g 0 %

Sokeri 0,0 g 0 %

Proteiini 0,0 g 0 %

* Arvon perustana on 2000 kcal./vrk ruokavalio. Annostus sovitetaan yksilölliseen tarpeeseen.

Pakkaus sisältää:  500 g Montmorilloniittisavea eli noin 160 annosta

Tästä tuotteesta on saatavissa myös 250 g pakkaus.

 

Lisätiedot

Paino 0.55 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

Quick Navigation
×
×

Cart