Selected:

Luonnonkuminen Detox-suolihuuhtelupussi, punainen

38.90

Luonnonkuminen Detox-suolihuuhtelupussi, punainen

38.90

Koko kehon “siivouksen” ja Detox-paastojen ehdoton apulainen 🙂

Tilaa lääkintälaitelaatuinen luonnonkuminen Detox-suolihuuhtelupussi, jonka avulla voi tehdä suolihuuhteluja useita vuosia ja niin monta kertaa kuin tarvitset. Valmistusaineina on sairaalalaatuinen luonnonkumi ja muovi.

Tämä tuote on punainen suolihuuhtelupussi. Toinen värivaihtoehto on sininen.

Tuotetunnus (SKU): PunainenSuolihuuhtelupussi Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

44 varastossa

Kuvaus

Koko kehon “siivouksen” ja Detox-paastojen ehdoton apulainen 🙂

Tämä tuote on punainen suolihuuhtelupussi. Toinen värivaihtoehto on sininen.

Tilaa lääkintälaitelaatuinen luonnonkuminen Detox-suolihuuhtelupussi, jonka avulla voi tehdä suolihuuhteluja useita vuosia ja niin monta kertaa kuin tarvitset. Valmistusaineina on sairaalalaatuinen luonnonkumi ja muovi.

Detox-suolihuuhtelupussin käyttötarkoitus

• Omatoiminen kuonanpoisto peräsuolesta ja paksusuolesta sekä tarvittaessa emättimestä, nopeuttaa kehon normaalien toimintojen palautumista.

• Parhaat tulokset saadaan kun päivittäisiin rutiineihin lisätään koko kehoa aktivoivia mukavia ajatuksia, mielikuvia, liikuntaa, tuoreita kasviksia salaatteina, mehuina ja pirtelöinä sekä runsasta alkalisen veden juontia.

• Muista myös riittävän levon ja piristävän musiikin merkitys kehon uudistumisessa.

Kenelle ja kuinka usein suolihuuhtelua voi tehdä?

• Suolihuuhtelua voi tehdä esim. joka toinen päivä tai akuutissa tilanteessa joka päivä.

• Muutoin suolihuuhtelun voi tehdä aina kun keho tuntuu raskaalta ja tunkkaiselta.

Varoitukset

• Mikäli suolisto on heikossa kunnossa, kannattaa tehdä ensimmäiset huuhtelut todella varovasti.

• Suolihuuhtelupussi on henkilökohtainen hygienia syistä.

• Älä tee suolihuuhtelua, jos on todettu esim. vuotava paksusuoli.

• On hyvä nauttia esim. maitohappobakteereja ruuan mukana, jotta suolistokin saa uusia bakteereja.

• Kuuntele kehoasi, jos tuntuu kipua ja tuskaa älä tee suolistohuuhtelua, vaan teen ensin kehosi puhdistamiseksi muita kehoa vahvistavia toimia ja opiskele uutta tapaa toimia toisin kuin aiemmin.

Viisi hyötyä siitä miksi suolihuuhtelu on tärkeää

Suolihuuhtelusta on monen moisia mielipiteitä, mutta me kannatamme ja teemme suolihuutelua vähintään kerran kuukaudessa.

Suolihuuhtelun edut ovat:

1. Puhdistaa perä- ja paksusuolen sinne jääneistä myrkyistä ja mahdollisista ulostejäämistä => vapauttaa suolen toimimaan niin kuin alun perin on tarkoitettu.

2. Kehittää perä- ja paksusuolen lihaksistoa. Suolen sisään jääneet ulostejäämät ja myrkyt heikentävät suoliston lihaksia ja rakennetta. Alkalinen, kehonlämpöine vesi irrottaa hellästi happaman myrkyt ja jäämät pois suoliston lihasten pinnalta. Puhtaat suolilihakset pystyvät toimimaan paremmin, kun lihakset on aktivoitu, voimistettu ja ravittu uudelleen.

3Palauttaa suoliston jälleen normaaliin asentoon. Jos suoliston seinät ovat täynnä kuivunutta ja pysähtynyttä likaa, suoliston asento ja toiminta muuttuu. Suoliston mutkiin on voinut jäädä niin paljon likaa että suolisto tukkiutuu kokonaan tai osittain.

4. Kosteuttaa kehoa. Aikuisen kehosta noin 70% on vettä. Kun käytät puhdasta alkalista vettä suolihuuhtelun tekemiseen, keho saa kosteutta, jota etenkin sairastunut keho kaipaa. Veden avulla keho pystyy toimimaan paremmin ja poistamaan vanhaa sekä rakentamaan uutta.

5. Estää kehosta vapautuvien myrkkyjen palautumisen verenkiertoon paaston tai puhdistautumisen aikana. Vapautuvat myrkyt eivät ainoastaan saa meitä voimaan pahoin, ne myös alentavat paaston ja puhdistautumisen tehoa.

Kätevä tapa tehdä suolihuuhtelu on tehdä se kotona.

Pakkauksessa mukana: punainen luonnonkumista valmistettu 1,89 litran vesisäiliö, ripustinkoukku, letkun sulkija, valkoinen vesiletku, muotoillut muoviset letkun päät suolihuuhteluun ja emättimen huuhteluun.

Vesiletku on notkeaa valkoista sairaalatarvikelaatuista muoviputkea. Letkussa on suljin jolla veden virtauksen voi avata tai sulkea kätevästi.

Valmistuttaja ja maahantuoja: Perfect Wealth Living Oü

Takuu: 1 vuosi

Mukana tulee suomenkielinen noin 15 sivuinen käyttöohje.

Käyttöohjeen mahdollisesti esittämät terveysväittämät eivät ole hyväksytetty Suomen terveysviranomaisilla. Käyttöohjeessa esitellyn tuotteen tarkoitus ei ole diagnosoida, hoitaa tai estää mitään sairauksia. Mikäli olet sairas, lääkityksessä, raskaana tai imetät: suosittelemme ottamaan yhteyttä viralliseen lääkäriin tai terveysviranomaiseen ennen laitteen/tuotteen käyttöä.

Käyttöohjeessa on esitelty laitteen turvallinen käyttö. Mikäli Detox suolihuuhtelupussia kokonaisuutena tai siihen kuuluvia osia erikseen käytetään toisin kuin tässä käyttöohjeessa on esitelty – emme ota vastuuta väärin käytöksistä tai niistä mahdollisesti aiheutuvista aineellisista tai aineettomista vahingoista.

Lisätiedot

Paino 0.8 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart