Selected:

Tallennettu- Ravinto ja pH-tasapainoluento Kiimingissä, Saarijärvellä ja Salossa

27.00

Tallennettu- Ravinto ja pH-tasapainoluento Kiimingissä, Saarijärvellä ja Salossa

27.00

pH-tasapainoluennosta saat käytännön vinkkejä, kokemusta, tiedostoja, ruokaohjeita, uusia tuttuja ja ehkä myös ystäviä sekä innostusta tehdä parempia valintoja omaan elämääsi.

Tuotetunnus (SKU): 3xpH-tasapainoluentoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Saat kolmen pH-luennon tallenteet samalla kertaa. Luennot on tallennettu heinä-, loka- ja joulukuussa 2021. 

Nämä luennot ovat tallenteita. Saat kuulla ja osallistua kurssiin kuten olisit itse paikalla. Voit katsoa ja kuunnella niin paljon kuin haluat. Saat linkit luentoihin ja voit katsoa niitä Youtubesta ilman mainoksia.  Saat lisäksi erillisenä tiedostona 114 sivua sisältävän luentomonisteen, jossa on kaikki esityksessä käytetyt kuvat ja hiukan lisääkin.

Oikeiden ravintoaineiden sivuvaikutus on kaikkinainen terveys ja hyvinvointi! – Rauno Moilanen

Rauno Moilanen kertoo tällä pH-tasapainoluennolla käytännön vinkkejä, kokemuksia, ruokaohjeita sekä innostaa tekemään parempia valintoja omaan elämääsi. Luennon jälkeen ymmärrät, miten voit kääntää tehdyt kompromissit edukseksi, valita paremmin, tietää mitä vaihtoehtoja on saatavissa lähiluonnosta, kaupasta ja omalta kasvimaaltasi. Miten onnistut helposti ja edullisesti parantamaan omaa hyvinvointiasi.

pH-tasapainoluennosta saat käytännön vinkkejä, kokemusta, tiedostoja, ruokaohjeita, uusia tuttuja ja ehkä myös ystäviä sekä innostusta tehdä parempia valintoja omaan elämääsi.

”Ja tätä Rauno Moilasta voin myös suositella. Olen itse parantunut Raunon “suolalitkulla”🤭😁 ja pH ruokavaliolla. Tota juomaa en lopeta koskaan. Jos en juo sitä niin koko päivän on janon tunne. Ruokavaliota käytän tukemaan muuta, ei oo niin justiinsa tarkkaa, kunhan on terve ja energinen olo. Takana siis homealtistus, hiiva jylläsi kehossa, olin allerginen lähes kaikelle ja karmeita ihottumia koko ajan ja iho rikki. Rauno sanoi: että kaikesta on mahdollista parantua, (jos ei ole jo ehtinyt liian pitkälle, kuten vaikka parantumaton syöpä..vaikka joskus silloinkin ihmeitä tapahtuu) pitää olla pitkämielinen. Ja olin. 2,5 v dieettiä ja uskoin koko ajan, että paranen. Tsemppiä todella kaikille, jotka painii terveyshaasteiden kanssa🙂”

pH-tasapainoluennosta opit ja koet miten meidän kehomme, mieli ja henki toimii kokonaisuutena parantaen tai tuhoten meitä riippuen omista ajatuksistamme, tunteistamme ja teoistamme.

Uudelleen katselu ja kuuntelu: Voit kuunnella ja katsoa tämän  esityksen uudelleen ja uudelleen internetin kautta.

 

HUOM! Saat tämän tuotteen ilman postimaksua käyttämällä ostoskorissa kuponkikoodia: e-kirja

 

.—————————–

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tämän luentotallenteen ja sivuston www.healthylife.fi tai www.kasvistenparatiisi.fi tai uutiskirjeittemme tai mitkään meidän materiaalimme tiedot, neuvot, videot tai tuotteet eivät korvaa lääkärin hoitoa tai lääkärin määräämää lääkitystä. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti raskaus-tai imetysaikana. Tuotetta tai tuot-teita ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tämän kirjan ja kotisivuston mahdollisesti esittämät terveysväittämät eivät ole hyväksytetty Suomen terveysviranomaisilla. Tässä sivustossa esitettyjen palve-luiden, koulutusten tai tuotteiden tarkoitus ei ole diagnosoida, hoitaa tai estää mitään sairauksia. Mikäli olet sairas, lääkityksessä, raskaana tai imetät: suosit-telemme ottamaan yhteyttä viralliseen lääkäriin tai terveysviranomaiseen en-nen uuden tavan, ruoka-aineen tai kuntoiluvälineen käyttöä. Tässä luennossa ja sivustossa ja tuotteiden mukana tulevissa ohjeissa on esitelty raaka kasvisruuan ja pH-tasapainon turvallinen käyttö. Mikäli raakaravintoa, pH-tasapainoa kokonaisuutena tai siihen kuuluvia osia erikseen käytetään toisin kuin tällä sivustolla, tapahtumissa, koulutuksissa tai käyttöohjeissa on esitelty – emme ota vastuuta väärinkäytöksistä tai niistä mahdollisesti aiheutuvista aineellisista tai aineettomista vahingoista.

 

Quick Navigation
×
×

Cart