Selected:

pH-koivuntuhkauute 500 ml

17.60

pH-koivuntuhkauute 500 ml

17.60

Koivuntuhka on jo pitkään tunnettu Suomessa kansanlääkkeenä. Myös Mikael Agricola mainitsee vuonna 1544 ilmestyneessä Rucouskirjassaan esimerkiksi maksan pitävän tuhkasta.

“Koivuntuhkaa on käytetty mm närästykseen, liikahappoisuuteen, ihottumaan, reumaan ja kihtiin, maha- ja pohjukaissuolen vaivoihin sekä tulehdus- ja virusalttiuteen. MYÖS ENERGISYYTTÄ lisäävä vaikutus.”

Tuotetunnus (SKU): pH-koivuntuhkauute-500ml Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

14 varastossa

Kuvaus

pH-koivuntuhkauute nostaa perinteisellä suomalaisella tavalla juomaveden ja kehon pH:ta, eli alkalisuutta. 

pH-koivuntuhkauutteen valmistuksesta

Uutteen sisältämä tuhka on saatu polttamalla Kainuun puhtaassa maaperässä kasvanutta ja hyvin kuivattua, kuoretonta koivua puhdistetussa uunissa. pH-koivuntuhka uutetaan kiehuvaan lähdeveteen ja suodatetaan kirkkaaksi uutteeksi. pH-koivuntuhkauute sisältää runsaasti keholle tarpeellisia kivennäis- ja hivenaineita – mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä.

Aineosat: Kainuulainen lähdevesi ja koivuntuhka.

Pullo sisältää: 500 ml.

Pullon riittävyys käytössä: 33 x 15 ml  tai 50 x 10 ml annoksia

Annostus ja käyttösuositus:

1.     kuuriluontoisena käyttönä suositellaan lisäämään pH-koivuntuhkauutetta 15 ml (iso ruokalusikallinen täynnä) 2 dl huoneenlämpöistä juomavettä. Nautitaan vähintään 2 kertaa päivässä.

a.       Nauti 0,5 tuntia ennen ruokailua tai 2 tuntia ruokailun jälkeen.

b.      Kahden viikon kuurin jälkeen pidä 2-6 viikon tauko tai jatka päivittäistä käyttöä ja kehon alkalisointia seuraavaksi kuvatulla tavalla.

2.     päivittäisessä käytössä suositellaan lisäämään 10 ml (normaali ruokalusikallinen) litraan huoneenlämpöistä juomavettä. Nautitaan vähintään 1 – 2 litraa päivässä.

Lähes mauton ja hajuton käyttösuositusta noudatettaessa. Ravista valmista juomaa ennen käyttöä.

Varoitukset:

Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Kysy lääkäriltä tai terveydenhoitoalan

ammattilaiselta ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti jos olet raskaana tai imetät. Älä käytä mikäli korkin sinetti on rikkoutunut ennen ensimmäistä käyttöä! Katso parasta ennen päiväys pullon pohjasta. Päivämäärä on muodossa PP/KK/VVVV.

Koivuntuhkauute on hyvin emäksinen. Vältä kosketusta silmien, ihon tai minkä tahansakehon osan kanssa. Laimenna aina veteen tai mehuun.

*VOIMAKKAASTI EMÄKSINEN, pH 11
*EHDOTTOMASTI LAIMENNETTAVA VETEEN TAI MEHUUN ENNEN NAUTTIMISTA
*SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA

Säilytys: Avaamattoman ja avatun pH-koivuntuhkauutteen voi säilyttää huoneenlämmössä suojassa auringonvalolta, +15 – +30 °C.

Lopuksi vielä kommentti tämän tuotteen valmistajalta:
“Koivuntuhkaa on käytetty mm närästykseen, liikahappoisuuteen, ihottumaan, reumaan ja kihtiin, maha- ja pohjukaissuolen vaivoihin sekä tulehdus- ja virusalttiuteen. MYÖS ENERGISYYTTÄ lisäävä vaikutus.
Koivuntuhka on jo pitkään tunnettu Suomessa kansanlääkkeenä. Myös Mikael Agricola mainitsee vuonna 1544 ilmestyneessä Rucouskirjassaan esimerkiksi maksan pitävän tuhkasta.

PS: iltakuukahtamiset jää pois, samoin närästyksiin ja ihottumiin todella tehokas. Näitä ongelmia riittää ja vaivat sinällään kiusallisia.”

 

Lisätiedot

Paino 1.2 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart