Selected:

Kehon pH-tasapaino kuntoon tuotepaketti

Alkuperäinen hinta oli: 275.10€.Nykyinen hinta on: 249.00€.

Ale!

Kehon pH-tasapaino kuntoon tuotepaketti

Alkuperäinen hinta oli: 275.10€.Nykyinen hinta on: 249.00€.

Tilaa pH-tasapainopaketti, jonka avulla saat koko kehon pH-tasapainoa kuntoon nopeasti. Paketissa on kaikki pH-tuotteet, mitä tarvitset kehon happo-emästasapainon palautukseen edullisella yhteishinnalla.

pH-tasapainopaketti Kaikki kerralla sisältää seitsemän tärkeintä pH-tuotetta.

Tuotetunnus (SKU): pH-tasapainopaketti1 Osastot: , , ,

4 varastossa

Kuvaus

Tilaa pH-tasapainotuotepaketti, jonka avulla saat koko kehon pH-tasapainoa kuntoon nopeasti. Paketissa on kaikki pH-tuotteet, mitä tarvitset kehon happo-emästasapainon palautukseen edullisella yhteishinnalla.

pH-tasapainopaketti Kaikki kerralla sisältää seitsemän tärkeintä pH-tuotetta.

  1. pH-viherjauhe on ravintoa, joka on helpossa ja hyvin imeytyvässä muodossa kehosi käyttöön. pH-viherjauhe sisältää 16 erilaista kasvia hienojakoisena jauheena. Elinvoimaiset ainekset sisältävät paljon lehtivihreää ja antioksidantteja. pH-viherjauhe on ionisoitu ja energisoitu, jotta sen sisältämä lehtivihreä voi imeytyä ja muuttua helposti kehon uusiksi soluiksi. Meidän viherjauheemme sisältävät noin 125 eri vitamiinia ja hivenainetta helposti imeytyvässä muodossa. pH-viherjauheemme ovat 100 % luonnon omia hedelmiä, vihanneksia ja oraita hyvältä maistuvana jauheena.
  2. pH-tippa alkalisoi veden ja saa veden sähkövarauksen muuttumaan keholle energiaa antavaksi. pH-tippa alkalisoi veden ja antaa vedelle kyvyn imeytyä paremmin kehoomme. pH-tippa nostaa juomaveden pH:n, eli alkalisoi veden. Alkalinen vesi auttaa kehoa poistamaan happamia vesiliukoisia myrkkyjä. Vesi on hengittämisen jälkeen tärkein rakennusaine kehollemme.
  3. Himalajan suola alkalisen veden kera antaa elämänvoiman takaisin. Himalajansuola sisältää luonnollisia hivenaineita ja mineraaleja. Ilman suolaa ja vettä ei ole elämää. Puute suolasta on yhtä kuin puute energiasta. Kehon motoriikka ei pelaa ilman suolaa, eikä myöskään luova ajattelu. Ilman suolaa ja vettä ei ole elämää.
  4. Udon luomukasviöljysekoitus on paras seitsemän eri kasviöljyn sekoitus, joka sisältää oikeassa suhteessa omega 3-6-9 rasvahapot elimistön käyttöön. Pelkkä veden juonti ei saa kehoa tasapainoon, tarvitaan myös kehon rasva-aineenvaihdunta mukaan muutokseen.
  5. pH-savi sisältää puhtaita luonnollisia mineraaleja kehosi käyttöön. pH-savi sopii myös kehon kuona-aineiden poistoon sisäisesti ja ulkoisesti. Kokeile vaikka pH-savi naamiota, niin saat ihon kerralla puhtaaksi.
  6. pH-magnesiumsuihke sisältää magnesiumin lisäksi mineraaleja, joiden yhteisvaikutuksen avulla kehosi saa mineraalit suoraan ihon kautta. Kokeileppa suihkuttaa pH-magnesiumöljyä hiuksille ja päänahalle hiusten pesun jälkeen, anna vaikuttaa noin 5 minuuttia ja huuhtele pois. Päänahkasi ja hiuksesi ovat pH-magnesium käsittelyn jälkeen hyvinvoivat ja pehmeät.
  7. pH-emäsjauhe tarjoaa neljä parasta alkalista mineraalia hyvin imeytyvässä muodossa kehon happamuuden torjuntaan ja tasapainon palautukseen. pH-emäsjauhe alkalisoi, mineralisoi ja neutralisoi happoja kehosta, sekä luo alkalisten mineraalien varastoja happoja vastaan.

Katso lisätietoja pH-tuotteiden tuotesivuilta, mikäli tarvitset lisätietoja tuotteista. Jokaisessa tuotteessa on annostelu- ja käyttöohjeet.

Tämän 7 tuotteen tuotepaketin saat yhteishintaan 249 euroa. Postitus sekä pH-tasapainokirja pdf-tiedostona kaupanpäälle.
Normaalisti tämän tuotepaketin arvo on 275,10 euroa alla olevan laskelman mukaisesti.

 

Tuote kpl hinta
Udon luomuöljy 500 ml 1 49,9
Magnesium 200 ml 1 15
pH-savi 250 g 1 18,4
pH-emäsjauhe 450 g 1 49
pH-tippa 60 ml 1 59
himajansuola hieno 1 kg 1 5,9
pH-viherjauhe 220 g 1 59
pH-tasapaino kirja tiedostona 1 18,90
YHTEENSÄ 275,10 e

 

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

Quick Navigation
×
×

Cart