Luomulaatuista valkosipulinkukkapestoa luomuoliiviöljyssä 150 ml
12.50€
Luomuoliiviöljyssä ja himalajan suolassa marinoituneena skeipit ovat aivan mahtavan aromikas ja ravitseva herkkua suoraan Rauno Moilasen herkkukeittiöstä.
Valkosipulin lajike on Alaxandra. Voimakkaan ja mehukkaan makuinen valkosipuli.
23 varastossa
Kuvaus
Tilaa luomulaatuista valkosipulinkukkapestoa luomuoliiviöljyssä 150 ml (1,5 dl).
Nyt on saatavissa heti toimitukseen pieni erä heinäkuussa 2024 pilkottuna valkosipulin kukkavarsia ja kukkasilmuja, eli skeippejä luomuoliiviöljyssä pestona. Valkosipulilajike on Alaxandra, joka on voimakkaan ja mehukkaan makuinen valkosipuli. Pesto on pakattu uudelleen käytettävään ja suljettavaan lasipurkkiin.
Sisältö: Luomulaatuista valkosipulinkukkavarsia ja -silmuja murskattuna, luomuoliiviöljyä ja himalajansuolaa. Ei mitään muuta 🙂
Säilytys: Avattuna jääkaapissa. Kestää hyvin postituksen, mutta muista noutaa ajoissa, purkissa on aitoa luomua, ilman lisäaineita.
Käyttövinkkejä: viherpeston tapaan ruuissa, ruuan lisukkeena, mausteena, leivänpäällä tai ihan paljaltaan.
Hinta: 12,50 eur/150 ml
Valkosipuliskeippipestoa on vielä varastossa Tilaa heti, jos haluat herkullisista pestoa.
Mikä on skeippi?
Skeipit ovat valkosipulin kukkavarsia, jotka valkosipuli kasvattaa yleensä heinäkuussa. Skeipit kannattaa poistaa, jotta itse valkosipuli kasvaa isommaksi. Skeipeillä on miedompi maku, kuin itse valkosipulilla. Tuoreeltaan skeipit ovat maukkaan rapeita ja aromikkaita, mikä tekee niistä suositun raaka-aineen ruoanlaitossa. Skeippien avulla saat monet ruuat maistumaan hyvältä, etenkin jos olet valkosipuliruokien ystävä.
Luomuoliiviöljyssä ja himalajan suolassa marinoituneena skeipit ovat aivan mahtavan aromikas ja ravitseva herkku.
Lisätiedot
Paino | 0.25 kg (kilogramma) |
---|