Selected:

Angel Juicer 5500

1,497.00

Angel Juicer 5500

1,497.00

Hitaan kierron ansiosta Angel Juicer -mehustin säilyttää mehustuksen aikana kasvisten kaikki keholle tärkeät raaka-aineet kuten vitamiinit ja mineraalit.

Tuotetunnus (SKU): Angel5500 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

3 varastossa

Kuvaus

Hitaan puristimen kierron ansiosta Angel Juicer -mehustin säilyttää mehustuksen aikana kasvisten kaikki keholle tärkeät raaka-aineet kuten vitamiinit ja mineraalit.

Angel -mehustimessa on kaksikairainen toimintamalli, joka puristaa mehun kasviksista tehokkaasti ja huolellisesti. Ensimmäisessä vaiheessa kairat karkeapuristavat kasvikset ja toisessa vaiheessa mehustimet kairat puristavat mehun todella hyvin irti kuidusta. Angel Juicerin rakenne on mahtavan yksinkertainen: se koostuu vain neljästä osasta, jotka on erittäin helppo koota ja puhdistaa.

Angel Juicer -mehupuristimella mehustat käytännössä kaikenlaisia syötäviä raaka-aineita: hedelmiä, kasviksia, yrttejä, oraita jne. Mehustat näiden lisäksi myös haasteelliset idut ja versot. Voit tehdä puristimella myös tofua, levitteitä ja jopa pähkinävoita!

Erot Angel Juicer 7500 vs. Angel Juicer 5500

Kun mehustat kasviksia, voi mehustin mennä tukkoon liiallisesta paineesta. Angel Juicer 7500 ja 8500S -mehustimissa on automaattinen painetunniste, joka kääntää kairan pyörimissuuntaa automaattisesti havaittuaan tukoksen aiheuttaman paineen mehustimessa. Tämän ansiosta liikaa painetta ei pääse syntymään mehustimeen eikä laiteen osat rikkoudu helposti. Angel 5500 -mallissa tätä ominaisuutta ei ole.

Erot malleilla Angel Juicer 7500 ja Angel Juicer 8500S

Angel Juicer 7500 -mallin kaira, siivilä ja kuori on tehty ruostumattomasta teräksestä, kun taas malli Angel Juicer 8500S on kokonaan ns. kirurgin terästä.

Lisätiedot

Paino 8 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart