Selected:

Super pH-vesikannun varasuodatin, MUSTA, 1 kpl

16.00 14.90

Ale!

Super pH-vesikannun varasuodatin, MUSTA, 1 kpl

16.00 14.90

Tuotetunnus (SKU): Musta-pH-VesikannunSuodatin-1kpl Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

117 varastossa

Kuvaus

Nämä suodattimet ovat tarkoitettu vaihtosuodattimiksi suodattavaan ja alkalisoivaan pertinteiseen pH-vesikannuun ja uuteen Super pH-vesikannuun, VÄRI MUSTA.

Tämä tuote on 1 kpl uusia MUSTIA suodattimia. Muista valita suodattimien väri kannun värin mukaisesti. Nyt on saatavissa vain vihreitä ja mustia kannuja ja suodattimia, mutta nämä uudet patruunat sopivat kokonsa ja käytettävyytensä puolesta myös vanhanmallisiin valkoisiin, oransseihin ja sinisiin kannuihin.

Nyt suodattimessa on 6 eri suodatustasoa, joten vesi on nyt vielä parempaa kuin aiemmin.

  1. ja 2. kerros suodattimessa ovat suodatus kerroksia.Nämä kerrokset poistavat vedestä klooria, kuparia, lyijyä ja maku- sekä hajuaineita.
  2. kerros: alkalisointiNostaa veden pH:n noin 8.5 – 10.0. pH-tasapaino kalsiumin, kaliuminja magnesiumin avulla.
  3. kerros : antioksidointiIonisoi veden, jotta veden varaus on: ORP on -200mv – -400mv.
  4. Kerros: mikroklusterointiErottelee yhteen tarttuneet vesimolekyylit. Parantaa veden imeytyvyyttä.
  5. Kerros: energisointiVesi energisoidaan NASA:n käyttämän suodatusmateriaalin avulla.

+ Tällä suodattimella suodatetun veden ORP vaihtelee -100 – -400 välillä, joten negatiivisesti varautuneella alkalisella vedellä on kyky neutraloida happamia positiivisesti varautuneita kuona-aineita kehosta.

+ Suodatuspatruunan sisältämät ionisointikalvot ja alkaliset mineraalit muuttavat veden rakennetta, mineraalisisältöä ja energiatilaa siten että vesi imeytyy paremmin ja maistuu paremmalta.

+  Yhden suodatinpatruunan kestoaika on noin kolme (3) kuukautta tai noin 300 litraa. Avaa suodatinpatruunoiden suojamuovi juuri ennen asennusta.

Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi.

 

MUISTA valita kannuusi sopiva suodattimen väri. HUOM! Tämä suodatin sopii myös vanhan malliseen pH-vesikannuun. Värivaihtoehdot ovat vihreä tai musta. Tämän tuotteen suodattimen väri on MUSTA.

HUOM! Uusi erä suodattimia saapuu maalis-huhtikuun vaihteessa. Toinen erä tulee toukokuussa 2020. Varaa nyt omasi tästä ensimmäisestä erästä.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg

Saatat myös pitää...

Quick Navigation
×
×

Cart