Selected:

pH-mittari MW55

126.00

pH-mittari MW55

126.00

Laadukas, vesitiivis ja vaihdettavalla elektrodilla varustettu mittari nesteiden pH-arvon helppoon ja nopeaan mittaamiseen. pH55 näyttää myös liuoksen lämpötilan.

Tuotetunnus (SKU): pH-mittariMW101-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

3 varastossa

Kuvaus

Milwaukee pH55 PRO pH ja lämpötila pH-mittari. Tester on yksi markkinoiden tarkimmista, kustannustehokkaista, hyvin muotoilluista, kestävistä ja luotettavista testaajista, ja siinä on kaksitasoiset LCD -näytöt, helposti vaihdettava anturi ja laajennetut pH -alueet melkein mihin tahansa sovellukseen. Se on yksinkertainen 1 tai 2 pisteen automaattinen kalibrointi, joka on helppokäyttöinen. Ihanteellinen käytettäväksi akvaarioissa, vesiviljelyssä, puutarhanhoidossa, koulutuksessa, uima -altaissa, oluessa ja monissa muissa sovelluksissa.

Laadukas, vesitiivis ja vaihdettavalla elektrodilla varustettu mittari nesteiden pH-arvon helppoon ja nopeaan mittaamiseen. pH55 näyttää myös liuoksen lämpötilan.

Mittari on kalibroitu valmiiksi heti käyttöä varten. Mutta jos mittailet usein erilaisia liuoksia ja siinä on 2-pisteinen automaattinen kalibrointi, pH 4.01 / pH 7.01 -liuoksilla.

MW55 tekniset tiedot
pH:n mittauskyky 2.00 -14.00 pH
Lämpötilan mittauskyky manuaalisesti 0 –  50.0°C
pH-asteikko 0.01 pH
Lämpötila-asteikko 0.1°C
pH:n mittaustarkkuus 0.1 pH
Lämpötilan mittaustarkkuus ±0.1°C / ±1°F
Kaliprointi manuaalisesti, 2 vertailu pistettä

kahden testiliuoksen avulla (testiliuokset pH 4.01 ja 7.01,

Anturi MI56P (vaihdettavissa)
Mittauslämpötila 0 to 50°C / 32 to 122°F; max RH 95%
Patterityyppi 1 x 9.5V (mukana)
Patterien kestoaika noin 300 h jatkuvaa käyttöä
Automaattinen virran katkaisu 8 minuutin kuluttua, jos ei käytetä
Koko 200 x 38 mm,

paino käyttövalmiina noin 100 g

Takuu 1 vuotta keskusyksiköllä ja 3 kk pH- anturilla. Takuun on voimassa jos anturista on pidetty huolta ohjeiden mukaisesti.

HUOM! pH-mittarin mittausanturi on säilytettävä siten, että elektrodi on koko ajan kostea/märkä esim. vesilasissa josta vaihdetaan vedet noin viikon välein tai muistettava lisätä vettä laitteen mukana tulevan suojahatun sisään.

LAITTEEN HUOLTO

Uuden elektrodin aktivointi:

  1. Poista suojakorkki.
  2. Upota mittarin lukupää n.5cm syvyyteen säilytysnesteeseen vähintään kahdeksi tunniksi. Mittaria ei saa upottaa missään tapauksessa Max Level -viivaa syvemmälle.

Käyttö:

3.  Poista suojakorkki, käännä mittari päälle ja upota sen lukupää testattavaan liuokseen. Hämmennä varovasti ja odota että lukema tasaantuu.

Käytön jälkeen huuhtele mittari vedellä ja säilytä se muutama tippa säilytysnestettä tai pH7.01 -liuosta suojakorkissa. Älä käytä tislattua vettä säilytykseen. Isot vaihtelut lukemassa (+-1pH) johtuvat kalibroinnin puutteesta tai kuivasta lukupäästä.

Kalibrointi:

Tarkimman mahdollisen mittaustuloksen saavuttamiseksi kannattaa aina suorittaa kaksipisteinen kalibrointi, mutta mittari voidaan kalibroida myös vain yhdelle arvolle.

Upota mittarin lukupää kalibrointiliuokseen (pH7.01) mittarin mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Huuhtele lukupää vedellä ennen toisen pisteen kalibrointia

Jos mitattavana on happamia liuoksia (pH<7) käytä toisen pisteen kalibrointiin pH4.01 liuosta. Emäksisille liuoksille mittari säädetään pH10.0 ja ph 7.01 liuoksilla.

Upota mittari kalibrointiliuokseen, anna lukeman tasaantua ja säädä se “pH4/10” -ruuvista vastaavaksi.

Huolto:

Säilytä lukupää aina kosteassa. Tätä varten suojakorkissa voidaan pitää märkää kangasta, tai pientä määrää säilytysnestettä/pH 7.01 liuosta

Jos mittaat ravinneliuoksia, huuhtele elektrodi erityisen tarkasti vedellä käytön jälkeen

Jos lukema vaihtelee kalibroinnin ja pattereiden vaihdon jälkeenkin, lukupää voi olla likaantunut tai tukkeutunut. Tällöin on hyvä upottaa mittarin lukupää noin kuudeksi tunniksi elektrodin puhdistusnesteeseen (rinse solution/probe cleaner)

Paristot:

Mittari sisältää paristot.

Vaihda patterit liu’uttamalla takana oleva paristokotelon kansi syrjään ja korvaa kaikki 1.5V nappiparistot kerralla.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart