Selected:

pH-Hanasuodatin

Alkuperäinen hinta oli: 279.00€.Nykyinen hinta on: 239.00€.

Ale!

pH-Hanasuodatin

Alkuperäinen hinta oli: 279.00€.Nykyinen hinta on: 239.00€.

pH-hanasuodatin käyttää ekologista teknologiaa suodattamaan, puhdistamaan, alkalisoimaan ja energisoimaan vesijohtovettä. pH-hanasuodatin sisältää yli 10 erilaista suodatinmateriaalia kahden suodatinkotelon sisällä. pH-hanasuodattimen suodattimet poistavat tehokkaasti vesijohtoveteen sekoittuneet maa-ainekset, ruosteen, kloorin, kalkkikiven, eloperäiset aineet, pienhiukkaset, mikromuovit, bakteereita ja viruksia juomavedessä. pH-hanasuodatin myös parantaa veden makua ja mineraalipitoisuutta.

1 varastossa

Kuvaus

pH-hanasuodatin suodattaa, ionisoi, mineralisoi ja alkalisoi tavallisen vesijohtoveden helposti ja tehokkaasti. Valmiin veden pH on noin 8,5 – 9,5 ja ORP noin -150 – 200 mV. Valmiin veden arvot vaihtelevat suhteessa alkuperäiseen veden laatuun ja puhtauteen. Valmista alkalista pH-vettä on suositeltavaa käyttää juomavetenä, kukkien ja kasvien kasteluun sekä ruoanlaitossa. Alkalinen pH-vesi voi tehokkaasti vähentää terveysriskejä, jotka aiheutuvat huonolaatuisesta vedestä.

pH-hanasuodatin käyttää ekologista teknologiaa suodattamaan, puhdistamaan, alkalisoimaan ja energisoimaan vesijohtovettä. pH-hanasuodatin sisältää yli 10 erilaista suodatinmateriaalia kahden suodatinkotelon sisällä. pH-hanasuodattimen suodattimet poistavat tehokkaasti vesijohtoveteen sekoittuneet maa-ainekset, ruosteen, kloorin, kalkkikiven, eloperäiset aineet, pienhiukkaset, mikromuovit, bakteereita ja viruksia juomavedessä. pH-hanasuodatin myös parantaa veden makua ja mineraalipitoisuutta.

——–

Oletko huomannut, että keittiösi hanasta saatavan veden maku ja laatu eivät innosta juomaan vettä, kuin silloin tällöin?

Jos näin on käynyt, olet ehkä huomannut kehossasi esim. seuraavia kiputiloja:

Kehosi 11 yleisintä tapaa kertoa eri tavoilla, että olet juonut liian vähän vettä!

 1. Suusi ja huulet ovat kuivat, esim. jos juot tarpeeksi, huulirasvaa ei tarvita.
  2. Ihosi on kuiva
  3.     Olet janoinen
  4.     Silmäsi ovat kuivat.
  5.     Tunnet nivelkipuja
  6.     Lihasmassasi pienenee.
  7.     Olet sairas pitkään.
  8.     Olet nukahteleva ja vetämätön.
  9.     Tunnet nälkäkipuja.
  10.   Sinulla on ruuansulatusongelmia.
  11. Luet tätä kirjoitustani, joten kun luit tänne asti. Voi olla, että tiedät myös alitajuisesti, että et saa tarpeeksi vettä. Ja jos saat, niin puhdas lisävesi on aina hyväksi itsellesi ja perheellesi.

Ratkaisu kaikkiin edellä oleviin ongelmiin, on että hankit todella edullisella ennakkomarkkinointi hinnalla kotiisi lähteen raikasta, hyvän makuista, hyvin imeytyvää alkalista vettä valmistava pH-hanasuodattimen.

—-

Alla on mallikuva asennuksesta suoraan keittiön vesihanaan. Kierrä vesihanan porettaja pois ja laita tilalle laitteen mukana tuleva sovitinkappale (kuvassa alla paikallaan hanassa). Sovitin kappaleessa olevan vivun avulla voit valita, tuleeko keittiön hanasta virtaava vesi tiskialtaaseen ilman suodatusta vai pH-hanasuodattimien kautta suodatettuna, mineralisoituna, energisoituna ja alkalisoituna.

Asennus

pH-hanasuodatin liitetään vesihanan päähän tuotepaketin mukana tulevalla venttiilillä varustetulla hanaliittimellä. Irrota vesihanan poresuutin ja sovita hanaliitin suoraan porettajan kierteisiin tai mukana tulevilla kierresovittimilla (3 kpl).

 

Ominaisuudet:

pH-hanasuodattimessa on kymmenen eri suodatustasmateriaalia kahden suodatinkotelon sisällä.

pH-hanasuodattimessa on kaksi suodatinta, joista toinen on sintrattu (päällystetty) aktiivihiilisuodatin, toinen on keraaminen mineraalisuodatin. Keraamisessa suodattimessa on magnesiumpalloja ja emäksisiä mineraalipalloja. Emäksisissä mineraalipalloissa on turmaliinilla, zeoliitilla, alkalisia mineraaleja, magnesiumhiukkasia ja mikroklusterointi mineraaleja, jotka. erottelevat yhteen tarttuneet vesimolekyylit. Mikrolusterointi parantaa veden imeytyvyyttä.

Alkalisen eli vetypitoisen veden juomisen edut ovat esimerkiksi seuraavanlaiset:

 1. Parantaa yleisesti solujen terveyttä ja parantaa ravinteiden imeytymistä kehossa.
  2. Parantaa kehon nesteytystä.
  3. Lisää veren- ja nesteiden kiertoa kehossa.
  4. Auttaa alentamaan tyydyttyneiden rasvojen määrää verenkierrossa.
  5. Hidastaa ikääntymistä ja auttaa saamaan terveen näköisen ihon.
  6. Parantaa muistia ikääntyneillä ja nuoremmilla henkilöillä.
  7. Vähentää ummetusongelmissa.
  8. Auttaa alentamaan kolesterolitasoja.
  9. Detoksifioi eli poistaa myrkkyjä kehosta.
  10. Parantaa kemoterapiaa ja sädehoitoa saavien syöpäpotilaiden elämänlaatua.
  11. Toimii antioksidanttina eli estää kehon solujen happanemista ja hajoamista.
  12. Imeytyy kehoon paljon paremmin kuin normaali hanavesi.

HUOM! Myös lemmikit tykkäävät alkalisesta vedestä paljon enemmän kuin normaalista putkivedestä.

pH-hanasuodattimen edut:

 1. Vähentää terveys ja ravintolisien hankinta kuluja.
  2. Vähentää sairauspoissaoloja töistä ja koulusta.
  3. Lisää luonnollisesti kalsiumin, magnesiumin ja kaliumin saantia.
  4. Ääretönmäärä antioksidantteja saatavissa suoraan keittiöstäsi.
  5. Ei turhia muovipulloja.
  6. Helppo asentaa suoraan vesihanaan. Hanaa voi käyttää myös normaalisti.
  7. Mahtava suodatusteho kymmenen eri suodatinmateriaalin avulla saa vesijohtovetesi maistumaan hyvälle.

 

TEKNISET TIEDOT:

Alkalinen keraaminen suodatin: käyttöikä on 12–24 kuukautta
Hiilisuodatin: käyttöikä on 6–8 kuukautta
Suodattimien käyttöikä riippuu putkiveden laadusta. Maksimitehokkuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa vaihtaa keraaminen alkalisuodatin 12 kuukauden kuluttua ja hiilisuodatin 6 kuukauden kuluttua. HUOMIOI! Keraaminen suodatin kannattaa puhdistaa hiilisuodattimen vaihdon yhteydessä pakkauksen mukana tulevalla puhdistusliinalla.
Valmista alkalista vettä valmistuu noin yksi – kolme litraa per minuutti, riippuen vesijohtoveden paineesta ja hanan säädöistä.
Vesijohtoveden paine: 0,1 – 0,4 MPa
Sisään menevän vesijohtoveden pH-arvo: noin 6,8 – 7,2
Ulos tulevan vesijohtoveden pH-arvo: noin 8,5–9,5 ja ORP noin -50 – -150 mV
Vesijohtoveden lämpötila: +2 – +45 oC
Laitteen runko- ja kuorimateriaali: ruostumatonta terästä, laatuluokka 304. Suodattimien kiinnitys kromattuun muovipohjaan, joka ei sisällä BPA:ta eikä ftalaatteja.
Laitteen paino noin 1 kg, (pelkkä laite letkuineen, ilman vettä)
Laitteiston koko ja tiskipöydältä varaama tila: leveys 15,4 cm x syvyys 9 cm x korkeus 33,2 cm


MYYNTIPAKKAUS SISÄLTÄÄ

Kromattu ruostumattomasta teräksestä ja liuotinaineista vapaasta muovista valmistettu teräsrunko, 2 kpl keraamisia suodattimia ja 2 kpl aktiivihiilisuodattimia, noin 1 metriä valkoista 1/4 tuuman vesiletkua, 1 kpl hanaliitin sekä erilaisia sovitinkappaleita vesihanaanliittämiseen.

Pakkauksen paino: 1,5 kg

——————-

Asiakaspalautteita:

“Olen tyytyväisenä laitteen käyttäjänä suositellut pH-vesilaitetta ja pH-vesikannua myös Terveydenhoidon ammattilaisille ja pyytänyt välittämään tietoa eteenpäin.

Kiitos vielä hyvästä palvelusta. Parhain terveisin,”

Timo

“Aikaisemmin en edes tiennyt mitä tarkoittaa, että vesi imeytyy hyvin. Nyt kun olen käyttänyt vesilaitetta muutamia viikkoja, todellakin ymmärrän sen.

-Eeva

“Tämä tiskipöydälle hyvin sopiva pH-vesilaite on tehokas ja nopea, tarjolla on heti kraanan avattuani suodatettua ja alkaloitua vettä! Lisäksi veden saa myös heti viileänä, ei tarvitse käyttää kannua tms. jääkaapin kautta, jos tekee mieli kylmää vettä. Laite vie vähän pöytätilaa ja on todella helppo käyttää. Vesi on pehmeän makuista ja sitä voi juoda runsaasti, koska se tuntuu imeytyvän tosi hyvin ja vessassa ei tarvitse juosta koko ajan. Tällä laitteella suodatetussa vedessä ei ole mitään ylimääräisiä hajuja tai makuja, vesi on juuri oikean mautonta ja hajutonta niin kuin pitääkin!”

– Soile –


 

Lisätiedot

Paino 3.5 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart