Selected:

pH-middag i Helsingfors mån 16.12.2019 17 - 20:30

Det ursprungliga priset var: 30.00€.Det nuvarande priset är: 25.00€.

Out of stock

Rea!

pH-middag i Helsingfors mån 16.12.2019 17 – 20:30

Det ursprungliga priset var: 30.00€.Det nuvarande priset är: 25.00€.

Med en pH-middag kommer du att lära dig att göra en fantastisk och välsmakande grönsaksrätt och njuta av resultaten i gott sällskap. Tillsammans gör vi middag med en salladbuffé, spelt tortillas, falafel, quinoasallad, groddar, avokado, juice och milkshake

Slut i lager

Beskrivning

ENDAST 3 STÄLLA ÅTERBAR – Då är evenemanget fullt 🙂

Med en pH-middag kommer du att lära dig att göra en fantastisk och välsmakande grönsaksrätt och njuta av resultaten i gott sällskap. Tillsammans gör vi middag med en salladbuffé, spelt tortillas, falafel, quinoasallad, groddar, avokado, juice och milkshake. Recepten kommer att tas med dig till din e-post. Utskriftsversionen kostar € 5.

Den här händelsen kommer att hända om du registrerar dig tidigt. Det är en bra idé att komma och äta energisk mat och du kommer att vara redo för jul och nyåret igen.

Middag och arrangemang: Rauno Moilanen, som har över 19 års erfarenhet av pH-balanserat levande och möter över 3 900 levande och torra blodprovsklienter.

Pris: vid förskottsbetalning för beställning av denna produkt eller kontant 20 euro / person. I priset ingår färskpressad grönsaksjuice, en milkshake och en sallad med tortilla så mycket du kan äta, samt vägbeskrivning till din e-post. Mat kan också köpas om det finns kvar. Maten har alltid varit så bra att alla (inklusive män) har lovordat att magen är riktigt full och maten är så bra att ingenting kan göras.

Plats: Helsingfors centralbibliotek Oodi, Töölönlahdenkatu 4,
00100 Helsingfors, lärarrum 4, kök

Mer information och registrering via SMS till 045 20 20 280 eller . Du kan också registrera dig för detta genom att köpa den här produkten från onlinebutiken.

Registrering krävs eftersom det är högst 15 deltagare. Andra deltagare kan ersättas men vi debiterar € 50 för oåterkalleligt deltagande. Avbokning eller ändring måste göras 24 timmar före evenemanget.

Du kanske också gillar …

Quick Navigation
×
×

Cart