Selected:

Vetytaskumatti, musta

147.00 139.00

Ale!

Vetytaskumatti, musta

147.00 139.00

Vetytaskumatti on kätevä kaveri matkalle mukaan. Sillä voit tehdä alkalista, vety- ja happirikasta vettä milloin vain matkalla tai kotona. Lisäksi Vetytaskumatti voi ladata mobiililaitteesi ja valmistaa kaupasta saatavan pulloveden ravitsevaksi ja energisoivaksi.

Tuotetunnus (SKU): VetytaskumattiMustaFi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

2 varastossa

Kuvaus

Vetytaskumatti on kätevä kaveri matkalle mukaan. Sillä voit tehdä alkalista, vety- ja happirikasta vettä milloin vain matkalla tai kotona. Lisäksi Vetytaskumatti voi ladata mobiililaitteesi ja valmistaa kaupasta saatavan pulloveden ravitsevaksi ja energisoivaksi. 

Luo helposti hyvin imeytyvää vetypitoista ja alkalista vettä missä tahansa matkustatkin. Hyvin imeytyvä vesi saa Sinut voimaan paremmin myös matkustamisen aikana.

Vetytaskumatti käyttää viimeisintä ionikalvoteknologiaa, jonka avulla veden vety ja happi saadaan erilleen sekä kehoosi hyvin imeytyvään muotoon.

Kolmessa minuutissa Vetytaskumatti tuottaa 800 -1 000 ppb (parts per million) aktiivisia vetymolekyylejä. Vetytaskumatti tuottaa vetymolekyylit saksalaisilla titanium-platinaelektrodilevyillä, joita voidaan käyttää noin 100 000 tuntia. Korkealaatuiset titanium-platinaelektrodilevyt ovat pitkäikäisiä, tuottavat korkean vetypitoisen veden ilman otsonia.

Vetytaskumatti parantaa veden laatua, siten että siinä on seuraavat hyödyt:

  1. Kehon kauneuden säilyttäminen ja pitäminen nuorena: aktivoi kehosi solut, viivästyttää vanhenemista, poistaa haitallisia aineita solukalvoissa tai verisuonissa, estää kehon hapettumista ja vapaiden radikaalien määrää kehossasi.
  2. Vahvistaa vastustuskykyä: voimistaa vastustuskykyä parantaen solujen aktiivisuutta ja pitempi aikainen Vetytaskumatin nauttiminen voi mahdollisesti vähentää sairauksia.
  3. Parantaa ruuansulatusta: Vetytaskumatti tukee ruuansulatusta, ohutsuolen ja suoliston liikettä, kuona-aineita poistavien erityselinten toimintaa, pehmentää kovettuneita verisuonia sekä aktivoi syljen tuotantoa.
  4. Vahva osmoottinen kyky: Vetytaskumatilla valmistetulla vedellä on vahva osmoottinen voima, jonka avulla solukudokset ja veri puhdistuu.
  5. Vahvistaa suolistoa ja mahalaukkua: parantaa ruoansulatuskanavan toimintaa, aineenvaihduntaa, ylläpitää tasapainoa kehon endokriinisessa järjestelmässä ja edistää rasvan hajoamista.

Vetytaskumatti

  • suodattaa, puhdistaa ja tasapainottaa veden pH-tasapainoa.
  • muuntaa normaalin vesijohtoveden vetyrikkaaksi ja emäksiseksi.
  • auttaa parantamaan yleistä terveyttä.
  • on valmistettu kestävistä BPA-vapaista ja terveydelle turvallisista materiaaleista.

Ainutlaatuinen monikäyttöinen muotoilu: Irrotettava vetyionien generaattori – se ei ainoastaan vain elektrolysoi vettä laitteen alkuperäisessä pullossa, vaan sen voi myös liittää suoraan korkkikierteellä varustettuun mineraalipulloon. Siten voit tarjota vetyrikasta ja hyvää vettä ystäville, perheelle, kollegoille ja ulkoiluystävillesi. Pullossa oleva tiivis alumiinikansi ja ilmanvaihto pidentävät pullon käyttöikää. Monipuoliset veden puhdistustoiminnot: Irrottaa jäännösklooria ja eri raskasmetalli-ioneja, poistaa vetysulfidia ja pienhiukkasia, joiden koko on pienempi kuin 50 µm (metrin miljoonasosa eli ts. millimetrin tuhannesosa), vähentää mineraalien kasautumista ja estää mikro-organismien lisääntymistä.

Helposti mukaan otettava ja helppokäyttöinen: Nopeakäyttöinen, pienikokoinen, helppo vetyvedenvalmistaminen, helppo kuljettaa työmatkalla, voit nauttia optimaalista ja terveellistä vettä, milloin tahansa.

Aito patentoitu vetyteknologia: Vetytaskumatti sisältää vetytekniikka, jossa vesimolekyylit hajoavat ja vetymolekyylien määrä jatkuvasti kasvaa. Mitä korkeampi mineraalipitoisuus vedessä, sitä voimakkaampi elektrolyysivaikutus ja sitä korkeampi vetypitoisuus, mikä tekee vetyvedestä helpommin imeytyvän koko kehoosi.

Valmistusmateriaalit: elintarvikelaatuista BPA-vapaata ABS muovia. Ionisointi ja vetykenno on titaniumia ja platinaa.

Vesisäiliön tilavuus: 300 ml

Laitteen paino: 500 g

Akun kapasiteetti: 4000 mA, josta riittää reilusti yhden normaalin älypuhelimen lataukseen kerran ja vielä jää akun kapasiteettia juomien tekoon. Jos koko akun kapasiteetti käytetään juomien tekoon, niin 3 minuutin ionisointiohjelmalla voit käyttää Vetytaskumattia 100 kertaa ja 6 minuutin ohjelmalla 50 kertaa.

Mitat: 10 x 4,5 x 16 cm

Valmiin veden vetykonsentraatio: 800 – 1200 ppb

Latausaika: 4h – 8h (riippuenverkkovirran jännitteestä ja virrasta.)

Elektrolyyttinen materiaali: patentoitu ionikalvo

Maahantuoja ja huolto sekä varaosat: Perfect Wealth Living – healthylife.fi

Takuu: Elektrodilla on takuu 12 kk, muilla osilla 6 kk toimivuustakuu.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Quick Navigation
×
×

Cart