Selected:

Sisäisen valon viherjauhe 227 g

89.00

Ale!

Sisäisen valon viherjauhe 227 g

89.00

Sisäisen Valon viherjauheella on korkea klorofyllipitoisuus (lehtivihreä-), joka on rakennettu 20 suhde 1 -eli konsentraatioon, joka auttaa rakentamaan tervettä verta ja palauttamaan kehosi takaisin tasapainoon.

Tuotetunnus (SKU): Innerlight Supergreens 227g Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

5 varastossa

Kuvaus

Sisäisen Valon viherjauhe on vihreiden kasvien seos, joka on suunniteltu parantamaan happo-emästasapainoa ja toimittamaan elintärkeitä ravintoaineita koko kehollesi. Tämän viherjauheen ainesosat koostuvat 49 erilaisesta vihreästä vihanneksesta, ituista, ruohoista ja lehdistä, lisäksi myös yli 120 mineraalista ja vitamiinista.

Sisäisen Valon viherjauheen jalostamattomat ja orgaaniset raaka-aineet kerätään heti itämisen jälkeen, mikä on tosiasiallisesti kasvin ravitsemustilan huippuhetki. Tällä tavalla kerätyt kasvit tarjoavat 30 – 50 kertaa enemmän ravintoaineita, kuin täysikasvuiset kasvit, joita tyypillisesti ostamme supermarketista tai monissa muissa viherjauheissa.

Sisäisen Valon viherjauheella on korkea klorofyllipitoisuus (lehtivihreä-), joka on rakennettu 20 suhde 1 -eli konsentraatioon, joka auttaa rakentamaan tervettä verta ja palauttamaan kehosi takaisin tasapainoon.

Viherjuoma tarjoaa yli 120 helposti imeytyvää vitamiinia, mineraalia ja makroravinnetta kuten aminohappoja (proteiinia) ja kuitua. Viherjauhe

sisältää sekä imeytyviä että imeytymättömiä kuituja, vaikka riittävästä kuidunsaannista sinun ei tarvitsekaan huolehtia vihreisiin ruokiin keskittyvän ruokavalion ansiosta.

Yksi viherjauheen avainaineksista on klorofylli eli lehtivihreä, joka antaa kasveille niiden vihreän värin ja auttaa niitä imemään itseensä

valoa. Klorofyllin molekyylirakenne on samanlainen kuin hemoglobiinin (punasolujen aines, joka antaa punasoluille punaisen värin ja auttaa niitä hapen kuljetuksessa). Klorofyllin ja hemoglobiinin atomin keskusta on erilainen, sillä hemoglobiini sisältää rautaa ja klorofylli magnesiumia. Klorofylli auttaa verta kuljettamaan happea koko kehon läpi, mikä puolestaan vahvistaa verta ja kehon soluja.

 

AINESOSAT:

Kamut ruoho, ohranoras, sitruunaruoho, kangaskorte, vehnänoras, mustikanlehti, sinimailasen

versot, voikukanlehti, mustapähkinänlehti, karhunvatukanlehti, ratamonlehti, punainen vadelmanlehti, boldon lehti,

papaijanlehti, mansikanlehti, rosmariinin lehti, valkoisen pajun parkki, punajalavan kuori, rohtosalkoruusunjuuri,

Pau D’Arco -kuori, Beetaharoteenit, ruusunmarjat (Rose Canina), juolavehnä, mesiangervo, kauranversot,

soijanidut, lehtikaali , Okran hedelmät (Abelmoschus Esculentus), kaali-yrtti, sellerin siemenet, persiljanlehdet,

parsakaalin, tomaatti, vesikrassi-yrtti, sinimailasen mehu, piparmintunlehti, viherminttu, vuonankaalin lehdet,

salvian lehdet, timjamin lehdet ja avokado.

Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia, soijaa tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

KÄYTTÖ: Aikuisille 1-3 tl jauhetta 1l:teen vettä 4-6 krt/pv. Lapsille 1 tl jauhetta 1 l:teen vettä 1-2 krt/pv. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Ravintosisältö

Annos 1 tl tai mittalusikallinen

Pakkaus sisältää noin 150 annosta

1 annos sisältää prosenttia päivittäisestä ravintosuosituksesta

Hiilihydraatteja / Kolhydrater 1 mg < 1 %

Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

SÄILYTYS: Suljettuna, kuivassa ja viileässä (+15 – +22 °C). Ei lasten ulottuville. Katso parasta ennen päiväys pakkauksen pohjasta.

Tämä tuote pakkaus sisältää 227 g luomulaatuista viherjauhetta purkissa.

HUOM! Tuotetta on saatavissa myös 454 g pakkauksessa. 

 

 

Lisätiedot

Paino 0.35 kg
Quick Navigation
×
×

Cart