Selected:

pH-VERIANALYYSIAIKA ESPOOSSA SOVITUSTI

130.00

Ale!

pH-VERIANALYYSIAIKA ESPOOSSA SOVITUSTI

130.00

Elävän ja kuivan veren pika-analyysi osoittaa, kuinka päivittäinen elämätapa ja ruokavalio vaikuttavat vereen ja kudoksiin. Omat ajatukset, teot ja nauttimamme ravinnon laatu määrää mitkä olosuhteet kehossamme vallitsevat – terveet solut vai bakteerit, loiset, hiivat.

 

Kuvaus

ELÄVÄN VEREN MIKROSKOPOINTI SEKÄ PIKA-ANALYYSI ELÄVÄSTÄ- JA KUIVASTAVERESTÄ

HUOM! Varaa ensin vapaa aika ensin, ennen kuin tilaat tämän tuotteen. Varmistat paikkasi Elävän ja kuivan veren analyysiin lähettämällä spostia  

Miten terve veresi on? Tulet saamaan käänteentekevän ymmärryksen kehosi toiminnasta ja siitä, kuinka tärkeää happo-emästasapaino todella on. Elävän ja kuivan veren pika-analyysi osoittaa, kuinka päivittäinen elämätapa ja ruokavalio vaikuttavat vereen ja kudoksiin. Omat ajatukset, teot ja nauttimamme ravinnon laatu määrää mitkä olosuhteet kehossamme vallitsevat – terveet solut vai bakteerit, loiset, hiivat.

Eläväveri kertoo elimistön tilan analyysihetkestä 4 kk taaksepäin. Elävänveren pika-analyysin aikana näet itse omin silmin veresi punasolujen laadun sekä plasman puhtauden.

Terveen veren punasolut:

•ovat vapaasti omassa tilassaan
•eivät ole limittäin eivätkä takerru toisiinsa
•hylkivät lempeästi toisiaan negatiivisen varauksen takia
•ovat kooltaan, muodoltaan ja väriltään yhdenmukaisia

Epätasapainoisessa veressä on

•parasiittejä eli loismuotoja, bakteereita
•epämuodostuneita punasoluja
•hiivaa ja homesieniä
•kristalleja ja muita kelluvia massoja

——————————-

KUIVAVERI

Kuivaveri kertoo kehon tilan koko elämän ajalta ja lisäksi tämän hetkiset heikot kohdat. Kuivaveri kertoo solumuistiin mahdollisesti jääneet erityisen merkittävät tapahtumat lapsuudesta nykyhetkeen.

Kuva yllä. Terveen kuivanveren fibriini- eli rihma-aineproteiiniverkoston pitäisi olla yhtenäinen ja tasainen (päältä katsoen verrattavissa hämähäkin-verkkoon).

Kuva yllä.  Jos kuivanveren näytteessä on valkoisia proteiinimassoja – ne kuvaavat kehoon varastoituneiden happojen aiheuttamaa solujen hajaannuksen ja toksisen aktiviteetin tasoa. Kehoon varastoituneet hapot aiheuttavat kivun tunteita, inflammaatiota (ärsytystulehdusreaktioita) ja/tai degeneraatiota (rappeutumista).

Verta voi testata monesta syystä: Parempaan suorituskykyyn, hyvinvointiin, energisyyden lisäämiseen, painonhallintaan tai ymmärtääkseen paremmin kehossa solutasolla vallitsevaa epätasapaino- tai tasapainotilaa. Analyysi sisältää kuvia verestä, elämätapa- ja ravintosuosituksia verenkuvaasi perustuen, sekä henkilökohtaista tietoa, siitä miten aloittaa uusi elämäntapa oikein.

Ensimmäistä kertaa analyysiin tulijalle suosittelen ottamaan 60 minuutin pituisen elävän ja kuivan veren analyysin. Varaa aikaa analyysin tekemiselle noin 1,5 h, koska tunnin analyysin jälkeen saat kirjalliset ja suulliset ohjeet siitä mitä pitää tehdä tilanteen korjaamiseksi. Jos haluat nähdä vain elävänveren – varaa aikaa 30 minuuttia.

Elävän ja kuivan veren kuvat tulevat kaikissa tapauksissa asiakkaan sähköpostiin ja mahdolliselle asiakkaan muistikortille/-tikulle. Mikäli asiakas haluaa värilliset tulosteet paperille, niin niiden hinta on 35 euroa. Tulostetut kuvat tulevat kotiin kirjeenä tai saat ne mukaan saman tien.

NÄYTTEENOTTO

Näyte otetaan sormenpäästä, mikroverikokeena, jossa nuppineulan kokoisesta veripisarasta otetaan näytelasille vain pieni osa tarkempaa tarkastelua varten. Kuivanveren tarkasteluun sormenpäästä tarvitaan koko nuppineulanpään kokoinen veripisara. Elävän veren pika-analyysin tekijä on Rauno Moilanen. Hän on The pH Miracle Centerin kouluttama mikroskopisti ja terveysvalmentaja. Koulutuksen hän on käynyt Tohtori Robert O. Youngin johdolla San Diegossa. Rauno Moilanen on käännättänyt ja tarkistanut pH-tasapaino kirjat suomeksi sekä kirjoittanut useita artikkeleita aiheesta. Hän myös luennoi ja kouluttaa aiheesta. Hänellä on yli neljäntuhannenyhdeksänsadan pika-analyysin kokemus.

Mikäli haluat mahdolliset elävän veren videot ja kuvat saman tien mukaasi, kannattaa ottaa USB-muistikortti mukaasi.

YLEISTÄ ELÄVÄN- JA KUIVANVEREN ANALYYSISTÄ

Näytteenottoon tarkoitettu neula, puhdistusliinat, lasit ovat puhtaita ja steriilejä. Ne ovat tulleet avaamattomassa pakkauksessa tukkukaupan kautta suoraan tehtaalta. Näytteenottolasit ja lasialustat otetaan näkyville vasta asiakkaan läsnä ollessa ja asiakas voi nähdä omin silmin, kun näytteenottotarvikkeet otetaan esille. Laseihin ei tule muuta ulkopuolista tahraa tai materiaalia kuin jonkin verran mahdollista pölyä ilmasta. Laseja ja kertakäyttöisiä verikoeneuloja ei koskaan käytetä uudelleen.

Elävänveren näyte kertoo 4 kk asiakkaan elämäntyylistä ja tavasta ravita oma kehonsa. Kuivaverinäyte kertoo asiakkaan elämäntyylin lapsuudesta nykyhetkeen. Kuivavereen jää jäänteitä elämäntavasta ja ravitsemuksesta. Elävän- ja kuivanveren solujen laadun ja ulkonäön voi muuttaa omilla valinnoillaan. Aina on mahdollisuus muuttaa tulevaisuuden oloaan ja vointiaan omilla valinnoilla tänään. Elävän ja kuivanveren analyysi antaa motivointia ja innostusta muuttaa elämäntapaa, joka ei ehkä olekaan ollut niin hyvä kuin meille on kerrottu ja annettu ymmärtää.

Kehosi ja kehosi solut eivät valehtele vaan kertovat totuuden. Asiakkaan mukaan voi tulla avustaja, perheenjäsen tai ystävä, joka saa auttaa asiakkaan halutessa tehdä mahdollisen elämäntavan muutoksen. Yleensä etenkin kuivasta verinäytteestä tulee usein esille asioita, joita asiakas haluaa jakaa vain hyville ja hänen kehitystään tukeville henkilöille. Siksi elävän- vai kuivanveren analyysit eivät ole yleistä viihdettä, vaan henkilökohtaisia tapaamisia elämäntotuuden kanssa.

Käytännönohjeita

Asiakas saa mukaansa saman tien kirjalliset ohjeet ja lukupaketin. Koko tapaamisen voi äänittää omalla kännykällä. Asiakas saa käyttää äänitettä omiin tarkoituksiin, mutta äänitettä ei saa julkaista. Kuvat asiakkaan verinäytteistä saapuvat sähköpostiin saman päivän aikana. Mikäli tilaat erikseen tulostetut värikuvat saat ne usein heti mukaan tai ne toimitetaan postitse kirjeenä noin viikon kuluessa. Tulostetut värikuvat maksavat 35 euroa.

Suositeltavaa on ottaa muistikortti tai USB-muistitikku mukaan, niin saa heti mukaansa mahdolliset “motivointivideot” omasta elävästä verestä, jossa voi näkyä eläviä loisia. “Motivointivideot” eivät mahdu normaaliin sähköpostiin, mutta ne voidaan myös välittää internetin kautta.
Analyysipaikka: ilmoitetaan osallistujille ajoissa. Osoite lähetetään tekstiviestinä tai sähköpostitse.

HUOMAA!  60 minuutin ajassa ehditään katsoa elävä ja kuiva veri. 30 minuutin ajassa ehditään katsoa vain elävä veri. 20 minuutin aika on varattu vain kertaajille. Silloin tehdään vain elävän veren analyysi. Ota yhteyttä , niin varataan sopiva aika.


Asiakaspalaute

pH-tasapaino ja reuma
Kävin Raunon elävän ja kuivan verianalyysissä 6 vuotta sitten, jolloin olin vähän alle 50 vuotias ja reumainen.

Analyysin ja ohjeiden saamisen jälkeen, muutin ruokavaliotani lisäten viherruokien määrää. Viherjauheet maistuivat ensin todella pahalle, mutta niihin tottui asteittain, kunnes viherjuomatkin maistuivatkin todella hyvälle ja keho alkoi kaivata niitä.

Käytin pH-vesikannua ja pH-mineraaleja sekä seurasin ohjeita noin vuoden verran. Oloni muuttui paljon paremmaksi ja hyvin voivaksi. Voin niin hyvin, että jätin myös mielettömän kalliit biologiset reumalääkepiikit pois elämästäni. En tarvinnut enää lääkitystä. Olin vuoden kokonaan ilman lääkkeitä.

Vuodet kuluivat ja mutta minulla oli vain parempi olo. Kävelinkin päivittäin noin kilometrin luonnossa. Oli hyvä olo, kunnes jossain vaiheessa, aloin lipsua pH-tasapainoisista päivärutiineista ja syömisistä. Jätin pois viherpirtelöt, öljyt ja alkaliset vedet sekä mineraalit.

Seuraukset olivat ne, että jouduin takaisin lääkärin luokse hakemaan reumalääkkeitä ja yleiskuntoni laski todella paljon sekä kivut palasivat elämääni.

Sitten päätin jälleen muuttaa tapojani pH-tasapainoisemmaksi, jonka jälkeen olen jälleen energisempi, aivoni ovat kirkastuneet ja en enää elä jatkuvassa ”sumussa”. Krooninen ummetus on pois ja painoni on jälleen normalisoitumaan päin.

Käyn jälleen myös liikuntakursseilla ja yleiskuntoni on jälleen noussut. Elämä hymyilee jälleen. Nyt olen testannut miten huonoon tai hyvään kuntoon voi itsensä saada omilla valinnoilla.
Suosittelen valitsemaan pH-tasapainoisen ruokavalion ja elämäntavan.”
– Kristiina

 

Miten voit tarkistaa edistymisesi ja ohjeitten noudattamisen vaikutukset analyysin jälkeen?

Voit tulla kertaamaan elävän ja kuivan veren analyysin noin vuoden tai kahden kuluttua ensimmäisestä analyysistä. Elävän veren voit tulla katsomaan jo 4 kk kuluttua, jos haluat.
Elävänveren analyysin kertaushinta on 40 eur/20 min. Elävän ja kuivan veren analyysin kertaushinta on 80 euroa/45 min.
Lähetä spostia mikäli haluat tulla kertaamaan ja katsomaan omin silmin miltä solusi nyt näytävät.

Quick Navigation
×
×

Cart