Selected:

Paratiisipäivällinen la 10.10.2020 klo 15 – 18

55.00 50.00

Ale!

Paratiisipäivällinen la 10.10.2020 klo 15 – 18

55.00 50.00

pH-päivällisellä opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopsaa sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaatti noutopöytä, spelt tortilloja, falafeleja, quinoa salaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä. Reseptit saat mukaasi tulostettuna.

Tuotetunnus (SKU): paratiisipaivallinen101020 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

15 varastossa

Kuvaus

Paratiisipäivällisellä opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopeasti sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaatti noutopöytä, spelt tortilloja, falafeleja, quinoa salaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä. Reseptit saat spostiisi.

Satokauden päätteeksi Paratiisipäivällinen järjestetään Kotorannassa Nurmijärvellä 10.10.2020 klo 15-18. Valmistamme yhdessä maukkaita ruokia satokauden kasviksista ja herkuttelemme noutopöydän äärellä. Tule oppimaan uusia reseptejä ja virkistymään hulvattomassa seurassa. Näihin juhliin tullaan viihtymään!

Paikkoja näihin suuren suosion saaneisiin kekrijuhliin rajallinen määrä!
Varaa paikkasi pian  tai tilaa tämä tuote. 

Paratiisipäivällisellä  (vanha nimi pH-päivällinen) opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopsaan sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaattinoutopöytä, spelttitortilloja, falafeleja, quinoasalaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä.

Tapahtuma toteutuu, jos ilmoittaudut ajoissa. Kannattaa tulla syömään ja juomaan energisoivia ruokia, niin jaksat taas reippaana ja hyvin ravittuna.

Päivällisen ja tilaisuuden järjestäjä: Kasvisten paratiisi ja Rauno Moilanen, jolla on yli 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämästä ja yli 3900 elävän ja kuivan veren analyysiasiakkaan tapaamisesta.

Paikka: Lomakoti Kotoranta, Kotorannantie 74, 05250 Kiljava. http://www.kotoranta.fi/

Aika: la 10.10.2020 paratiisipäivällinen klo 15  – 18
Lisäksi illalla klo 18 – 20 on mahdollisuus mennä rantasaunaan ja pulahtaa vilvoittelemaan kristallinkirkkaaseen Sääksjärveen. Saunan jälkeen on mahdollisuus nauttia pirtelöä ja mehua sekä energisoitua vettä niin paljon kuin haluaa.

Hinnat: Paratiisipäivällisen hinta on 50 euroa.
Lisäksi on mahdollisuus saunomiseen rantasaunassa iltapalan kera hintaan 40 euroa. (Huom! Erillinen tuote, tutustu ja tilaa tästä linkistä.)
Molemmat on mahdollista tilata yhdessä pakettihintaan: 70 euroa, käteisellä paikan päällä.

Pelkän päivällisen hinta käteisellä on 50 eur/hlö. Hintaan sisältyy tuorepuristettua vihannesmehua, pirtelöä ja salaattia tortillojen kera niin paljon kuin jaksaa syödä, sekä ruokaohjeet s-postiin mukaan. Ruokaa voi ostaa myös mukaan, jos jää ylimääräistä. Ruoka on aina ollut niin hyvää, että kaikki (myös miehet) ovat kehuneet, että vatsa tulee todella täyteen ja ruoka on niin hyvää, että mistään ei saa vastaavaa. Katso esimerkkivideo Lammilla järjestetystä tapahtumasta ja sen tarjoiluista tämän sivun alalaidasta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tai tekstarina 045 20 20 280.

Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 30 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta.

 

 

Quick Navigation
×
×

Cart