Selected:

Opi, omaksu ja luo 3x -nopeammin kurssi pe 10.12. klo 17:30 - su 12.12.2021 klo 16.

749.00

Opi, omaksu ja luo 3x -nopeammin kurssi pe 10.12. klo 17:30 – su 12.12.2021 klo 16.

749.00

Kurssin tavoitteena on rakentaa kurssilaiselle käytännön kokemus nopeutetun oppimisen ja luovuuden toimivuudesta omakohtaisesti kirjojen ja oppimateriaalien avulla.

Kurssin jälkeen kurssilainen pystyy nopeuttamaan omaa oppimistaan, vireystasoa ja luomaan omaa mieltä ja kehoa aktivoivia oppimiskokemuksia.

=> Lue vaikka seuraava teksti ja hämmästy luonnollisista kyvyistäsi.

“Imhisiemli on rjaotan. Viot htaivta, että ei metsrkie miätän msisä jräjsestskyesä snaan kriaijemt oavt, vian esnmismiälelä ja vmisieilelä kriajmilela on mreiktsytä. Kmaireijt vioavt olla siis tiäsyn sskieain, mtuta stlii yrmämmrmäe tetkisn soamann hsetlopi, ksoka ilhemisimi lkeue sjanoa, ei kimjriaia.”

Tai tietystihän aina voit jatkaa kirja kädessä  ja luotko asioita ”nukun kirja kädessä” tekniikalla. Niin ei ole pakko tehdä, voit oppia ja pitää samalla hauskaa.

7 varastossa

Kuvaus

Opiskeletko ja luotko asioita ”nukun kirja kädessä” tekniikalla. Niin ei ole pakko tehdä, voit oppia ja pitää samalla hauskaa.

Opi, omaksu ja luo kurssilla opit oppimaan ja omaksumaan ja luomaan uusia asioita vähintään kolminkertaisella nopeudella. Jos et opi, niin kurssilla on 60 päivän
laatu- ja tyytyväisyystakuu. 

Oppimisen voiman vahvistamiseen keskittyvässä tapahtumassa tehdään käytännön harjoitteita, joilla vahvistetaan yhteyttä omaan kykyyn oppia ja soveltaa luettua tietoa.

Yhteyttä omaan oppimiskykyyn voi parhaiten säädellä ajatuksilla ja tahtotilalla. Tapahtumassa ohjatusti tehtävien käytännön harjoitteiden avulla näet ja koet itse, miten oma tunne- ja tahtotilasi vaikuttavat sinun oppimiskykyyn ja asenteeseesi asioiden omaksumista kohtaan. Kun oma tunne- ja tahtotilasi on hallussasi, voit milloin tahansa päättää mihin ryhdyt ja saavutat tavoitteesi.

Viikonlopun aikana saat mieleesi ja kehoosi tahtoa puhdistavasta tulesta, voimaannuttavasta puusta ja teräksen lujan otteen elämästä muun ryhmän tukiessa matkaasi. Lisäksi lauantai-iltana on mahdollista nauttia rantasaunan kuumista löylyistä ja hellivän kylmästä järvivedestä Lohjanjärvessä Kasvisten paratiisin herkullisten, ravitsevien ja terveellisten ruokien ja juomien kruunatessa kokonaisuuden.

Voimme rohkeasti kuvailla tapahtumaa sanoilla; voimaannuttava, rajoja rikkova, peloista ja häpeästä vapauttava, omaa elämää uudeksi luova.

=> Lue vaikka seuraava teksti ja hämmästy luonnollisista kyvyistäsi.

“Imhisiemli on rjaotan. Viot htaivta, että ei metsrkie miätän msisä jräjsestskyesä snaan kriaijemt oavt, vian esnmismiälelä ja vmisieilelä kriajmilela on mreiktsytä. Kmaireijt vioavt olla siis tiäsyn sskieain, mtuta stlii yrmämmrmäe tetkisn soamann hsetlopi, ksoka ilhemisimi lkeue sjanoa, ei kimjriaia.”

Aiempien tapahtumien kurssilaisten palautteita kysymykseen –
”Miten voit hyödyntää tapahtuman antia omassa elämässäsi?”

”Kävin Opi ja Omaksu -kurssin kesäkuussa 2003 ja jo kurssin aikana kävi selväksi, että kokonaisvaltaisessa oppimisessa on kysymys paljon enemmästä, kuin pelkästään lukunopeuden parantamisesta. Kurssin jälkeen oli tosi mahtavat fiilikset ja usko omaan kykyyn löytää ja omaksua itselle merkittävää tietoa kirjoitetusta materiaalista oli todella korkealla ja on yhä.”

  • Marko –

“Opi ja omaksu nopeammin kurssilla opit rentoutumaan, keskittymään, aktivoimaan ja luomaan uusia ajatuksia juuri lukemastasi kirjoitetusta materiaalista. Kurssin aikana käsitellään ja aktivoidaan suurimmalta osalta 3 – 4 kirjaa. Vain noin 20 % käsiteltyjen kirjojen sinulle tärkeästä annista voi jäädä tiedostamatta. Mutta joka tapauksessa olet oppinut paljon enemmän aiheesta kuin aiheesta muutamassa hetkessä. Etenkin, jos vertaat siihen mitä olisit oppinut perinteisellä ”nukun kirja kädessä” tekniikalla.”

“Uskon voivani tehdä asioita, jotka tuntuvat alkuun mahdottomalta! – Voin lukea ja omaksua vaikka neljästä kirjasta itselleni tärkeät tiedot  viikonlopun aikana. Kirjat olen itse valinnut.”

”Wauuu mitä muistoja tästä sainkaan. Tunnen syvää kiitollisuutta. ”

PERJANTAINA 10.12.2021

17:30 Tervetuloa Lohjansaarelle. Marjoittuminen ja järjestäytyminen.

– Ympäristöön tutustuminen ja virittäytyminen viikonlopun teemoihin.
– Päivällinen ja tapahtuman sekä osallistujien esittely
– Nopeutettu oppiminen tekniikkojen oppiminen alkaa
☺ opit perusteita siiten miten luetaan ja opitaan nopeammin tilanteen ja tekstin mukaisesti
☺ oppimisesteiden tunnistaminen
☺ ideaali oppimisen mielentila

LAUANTAI 11.12. OHJELMA ALKAA KLO 9. 

☺ opit lukemaan viidellä eri lukemistekniikalla joustavasti tilanteen ja
tekstin mukaisesti
☺ oppimisesteiden tunnistaminen
☺ ideaali oppimisen mielentila
☺ luetun aktivoinnin harjoittelu artikkeleiden ja mielleyhtymäkarttojen
avulla
☺ omien kuviteltujen esteiden ja pelon voittaminen
☺ totuttujen ja yleisesti hyväksyttyjen ajatustapojen ja käyttäytymisen
muuttaminen

Lounas klo 12 – 13

Iltapäivällä oppiminen ja omaksumistekniikkojen hajoittelu jatkuu käytännössä.

klo 18:30 Miksi luet ja opiskelet .. siis mitä hyötyä tulevaisuudessa on tällä kaikella opiskelulla

☺ ollaksesi onnellinen tarvitset vain jotakin, mistä voit innostua
☺ innostavien tavoitteiden asettaminen ja visualisoinnin harjoittelu
☺ aktivointi mielikuvaharjoittelun avulla

– Omien mahdollisten pelkojen kohtaamista ja niistä vapautumista
– Sisäisen äänen kuulemisen vahvistamista
– Yhteyden ottamista omaan voimaan ja energiaan,
-Itseluottamuksen kasvattamista
– Irtipäästämistä

klo 20 Mitä oikeasti haluat syvällä sisälläsi?
– Tavoitteiden kirkastamista.
– Mielikuvien ja innostuksen tunteiden luomista kuviksi paperille.
– Harjoitteiden purku ja palautteet

klo 21 Rantasauna ja uinti
– Mukavan kylmää vettä Lohjanjärvessä ja iltapalaa saunan jälkeen
– Joogaa ja rauhoittavia harjoituksia tarvittaessa
– Nukkumaan sitten, kun siltä tuntuu

SUNNUNTAI 12.12. klo 9 – 14
9:00 Aamuherätys
9:30 Yhteinen aamuvenyttely ja hengitysharjoitus + Aamupirtelö ja mehu ja samalla kertaus ja uudet ajatukset
– Omat tavoitteet, oivallukset, yhdisteleminen ja intuition käyttäminen

☺ edellisenä päivänä luetun materiaalin aktivointi
☺ monen kirjan lukeminen peräkkäin ja niistä yhteenvedon tekeminen + kerrot omassa ryhmässä muistiinpanojen avulla mitä opit kaikista kirjoista.
☺ harjoittelu kurssin jälkeen

klo 15 Lounas, palautteet ja kurssitodistukset

klo 16 lähtö kotiin, upeaa kotimatkaa

Tapahtuman säännöt 

  1. Tapahtumassa ei tarjoilla alkoholia tai huumeita, eikä niitä saa olla kenelläkään osallistujalla mukana. Elämä itsessään on parasta huumetta. Tulet sen huomaamaan tapahtuman aikana ja sen jälkeen, jos nyt olet Elämän voiman mahtavuutta joskus epäillyt.
  2. Kaikki harjoitteet ja harjoitukset teet aina oman kykysi ja harkintasi mukaan vapaaehtoisesti. Tapahtuman ohjaajat ja järjestäjät eivät ole vastuussa tai painostaneet tekemään mitään mitä et halua tehdä.
  3. Ole avoin kaikille ajatuksille sekä tunteille mitä näet, kuulet ja koet.
  4. Kysy heti, jos et ymmärrä mitä tai miten pitäisi tehdä, ei ole tyhmiä kysymyksiä.
  5. Ole avoin kaikille harjoitteille, kaikilla on tarkoituksensa sekä järjestyksensä ja niiden tavoite on nostaa fyysistä, henkistä ja psyykkistä energiatilaasi.
  6. Unohdetaan välillä tietoinen mieli ja antaa vaan ”palaa” … Luotetaan täysillä kehon ja mielen kykyyn uudistua.

 

Tervetuloa mukaan tapahtumaan, jonka muistat loppuelämäsi
Tapahtuman päävetäjä on Rauno Moilanen ja lauantai-illan avustajana on Mirna Koski. Tapahtuman vetäjät ovat kansainvälisen koulutuksen saaneita tämän kaltaisten tapahtumien järjestäjiä.

Kurssi on tarkoitettu: Kaikille, jotka haluavat löytää oman voimansa ja uudistaa elämäänsä.

Hinta:  ennakkovaraajan hinta 445 eur/hlö on voimassa 15.10.2021 asti. Hinta 16.10. alkaen on 749 euroa/hlö.

Tapahtumahinta sisältää: kaiken yllä olevan kurssiohjelman, harjoitteluvälineet, välipalat, pirtelöt, mehut, ruokailut, majoituksen ja saunomisen. Ota mukaan omat lakanat ja pyyhkeet.

Paikka: Osallistujat saavat tarkan osoitteen ilmoittautumisen ja kurssimaksun jälkeen spostiin ja tekstiviestinä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280 tai voit ilmoittautua myös tilaamalla tämän tuotteen.

Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 10 osallistujalle. Esteen sattuessa kurssimaksua ei palauteta, mutta ilmoittautujan tilalle voi tulla joku toinen. Muutos kurssille osallistujan nimeen on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta. Huomioimme koronatilanteen kurssijärjestelyissä ja paikalle tullaan vain terveenä.

Kurssin aikana luetaan ja aktivoidaan kolmesta viiteen kirjaa, joista yksi on kaikille kurssilaisille yhteinen. Kurssipaikalla on myös jonkin verran itsensäkehittämis- ja oppimiskirjallisuutta, joita voit valita kirjoja luettavakseen itse tuomiensa kirjojen lisäksi tai niiden tilalle.
Kurssin tavoitteena on rakentaa kurssilaiselle käytännön kokemus nopeutetun oppimisen toimivuudesta omakohtaisesti kirjojen ja oppimateriaalien avulla.

PS – Tämä kurssi ei edusta tai tuo esille minkään uskonnon tai rituaalin harjoittamista. Jokainen voi uskoa tai olla uskomatta, mutta elämässä uuden oppiminen on varmaa. Jos et päivitä tietojasi ja asenteitasi, maailma muuttuu joka tapauksessa 🙂

Quick Navigation
×
×

Cart