Selected:

Luo kasvisten paratiisi puutarhaasi kurssi, su 19.4.2020 klo 13 - 16

80.00

Luo kasvisten paratiisi puutarhaasi kurssi, su 19.4.2020 klo 13 – 16

80.00

Tällä kurssilla opit muutamassa tunnissa sen miten voit mahdollisesti luoda puutarhan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.

6 varastossa

Kuvaus

Tämä kurssi on Skypen ja piilotetun Facebook-sivuston kautta etänä tapahtuva kurssi. Saat kuulla ja osallistua kurssiin kuten olisit kurssipaikalla. Tämä ei ole nauhoitettu lähetys.

Tällä kurssilla opit, miten voit luoda puutarhan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.

Opit periaatteet, miten maan pH-tasapaino vaikuttaa kasvisten viihtyvyyteen, maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet, ajoituksen merkityksen, vuoroviljelyn, lomittainviljelyn, kitkemisen, sadonkorjuun sekä säilytyksen.

Kaiken, mitä hyvän maaperän luomiseen ja hyvän sadon mahdollistamiseen tarvitaan.

Olemme viimeisen kymmenen vuoden aikana käyttäneet joka vuosi satoja tunteja parhaiden viljelymenetelmien tutkimiseen ja niiden käytännön kokeiluun. On ollut ilo huomata, kuinka oikeilla menetelmillä Suomenkin oloissa sadonkorjuun voi aloittaa jo kesäkuussa ja satoa on luvassa koko kasvukauden loppuun saakka.

Runsaammin kuin uskallat kuvitella.

Tämän kurssin jälkeen sinä voit todentaa saman itse omalla kasvimallasi.

Haluamme nyt jakaa parhaat oppimme sinulle, jotta säästät aikaa, vaivaa ja rahaa samalla kun saat mahtavan sadon puutarhastasi. Tämän kurssin ohjeilla se onnistuu.

Hinta on 37 eur. 17.4. klo 23:59 asti, jonka jälkeen kurssihinta nousee kohti
normaalia eli 80 euroa.

Hinta sisältää: Kasvisten paratiisioppaan pdf-version (arvo 14,95 eur), kolmen tunnin koulutuksen, jokaiselle osallistujalle oman kasvimaan suunnitteluun ja käytännön toteutukseen tarvittavat tiedot.

Kurssilla on tyytyväisyystakuu- jos et mielestäsi saanut kurssilta haluamiasi tietoja, saat kurssimaksun takaisin. Kurssi on mahdollista kuunnella uudelleen kurssitallenteen kautta. Omia äänitteitä ei saa tehdä muuta kuin omaan käyttöön.

Luennoija: Rauno Moilanen

Paikka: Oma kotitoimistosi tai olohuone internetin välityksellä. Varaa lähellesi valkoista paperia, koko A4 tai A3. Hyvä tai hyvät värikynät jos löytyy. Kurssin aikana pääset piirtämään.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen. tai tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280.
Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain kahdeksalle osallistujalle. Kurssimaksu pitää olla maksettu, ennen kurssin alkua.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280 tai sähköpostitse Kurssille voi ilmoittautua myös tämän tuotesivun kautta ja maksaa sen saman tien. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 8 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen koulutuksen alkua.

 

Kurssipalaute:

“Kiitos kasvimaakurssista. Sain monta vinkkiä, miten jatkan puutarhassani. Etenkin omatekemä tomaattikasvihuone innostaa uusiin kokeiluihin.
Nyt vaan selvittämään hevosenlannan saantimahdollisuuksia. Ja vehnänoras on jo ikkunalla kasvamassa…”

Terv. UM

Quick Navigation
×
×

Cart