Selected:

Luo kasvisten paratiisi puutarhaasi kurssi, la 28.3.2020 klo 13 - 16

<span class="woocs_price_code" data-product-id="9738"><span class="woocommerce-Price-amount amount">80.00<span class="woocommerce-Price-currencySymbol">€</span></span></span>

Luo kasvisten paratiisi puutarhaasi kurssi, la 28.3.2020 klo 13 – 16

80.00

Tällä kurssilla opit muutamassa tunnissa sen miten voit mahdollisesti luoda puutarhan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.

8 varastossa

Kuvaus

Tämä kurssi on Skypen ja piilotetun Facebook-sivuston kautta etänä tapahtuva kurssi. Saat kuulla ja osallistua kurssiin kuten olisit kurssipaikalla. Tämä ei ole nauhoitettu lähetys.

Tällä kurssilla opit muutamassa tunnissa sen miten voit mahdollisesti luoda puutarhan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.

Opit säännöt miten maan pH-tasapaino vaikuttaa kasvisten viihtyvyyteen, maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet, ajoituksen merkityksen, vuoroviljelyn, lomittain viljelyn, kitkemisen, sadon korjuun sekä säilytyksen.
Tämän kurssin jälkeen voit säästää aikaa, vaivaa ja runsaasti rahaa, koska tiedät, mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi saat mahtavan sadon puutarhastasi, jos seuraat annettuja ohjeita soveltaen omaan kasvimaahasi.
Hinta on 27 eur. 26.3. klo 23:59 asti, jonka jälkeen kurssihinta nousee kohti
normaalia eli 80 euroa.
Hinta sisältää: Kasvisten paratiisioppaan pdf-version (arvo 14,95 eur), koulutuksen 3 h, jokaiselle osallistujalle oman kasvimaan suunnitteluun ja käytännön toteutukseen tarvittavat tiedot. Jos et mielestäsi saanut kurssilta haluamiasi tietoja, saat kurssimaksun takaisin. Kurssi on mahdollista kuunnella uudelleen kurssitallenteen kautta. Omia äänitteitä ei saa tehdä, muuta kuin omaan käyttöön.
Luennoija: Rauno Moilanen
Paikka: Oma kotitoimistosi tai olohuone internetin välityksellä. Varaa lähellesi valkoista paperia, koko A4 tai A3. Hyvä tai hyvät värikynät jos löytyy. Kurssin aikana pääset piirtämään.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen. tai tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280.
Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain kahdeksalle osallistujalle. Kurssimaksu pitää olla maksettu, ennen kurssin alkua.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280 tai sähköpostitse Kurssille voi ilmoittautua myös tämän tuotesivun kautta ja maksaa sen saman tien. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 8 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen koulutuksen alkua.

 

Kurssipalaute:

“Kiitos kasvimaakurssista. Sain monta vinkkiä, miten jatkan puutarhassani. Etenkin omatekemä tomaattikasvihuone innostaa uusiin kokeiluihin.
Nyt vaan selvittämään hevosenlannan saantimahdollisuuksia. Ja vehnänoras on jo ikkunalla kasvamassa…”

Terv. UM

Quick Navigation
×
×

Cart