Selected:

I love H2 - tabletit 60 kpl

42.00 39.90

Ale!

I love H2 – tabletit 60 kpl

42.00 39.90

“Molekyylivedyn käyttö akuutteihin ja kroonisiin lääketieteellisiin tiloihin on nopeasti tuonut vedyn terveyden ylläpitoon, liikuntaan ja fyysiseen suorituskykyyn sekä ikääntymiseen. Nämä vedenkäytön alueet kasvavat edelleen ja lopulta kääpiövät nykyiset vedyn kliiniset käyttötavat yhteiskunnassamme “- tohtori Garth L. Nicholson (Nobel-palkinnon ehdokas) vedyn tulevaisuudesta lääketieteelliseen käyttöön.”

Tuotetunnus (SKU): I-love-H2 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

12 varastossa

Kuvaus

Kehosi rakastaa vetyä  – I love H2,

Tämä tabletti sisältää vetyä ja alkalisia mineraaleja kätevässä tabletissa, joka tuo Sinulle yli 3 000 euron vesi-ionisaattorin hyödyt helposti liukenevassa tabletissa ….

Pudota tabletti suodatettua tai lähde vettä sisältävään litran pulloon, sulje pullo, odota 5 minuuttia ja juo. Tabletti reagoi veden kanssa luoden molekyylivetykaasua (Mg + 2H20-> Mg (OH) 2 + H2)

Vesi sisältää noin kolme kertaa enemmän molekyylivetyä litraa kohden kuin 3000 euron elektronisen veden ionisaattorin tuottama vesi.

Vetykaasu leviää koko kehoosi jokaisen soluun, kun juot veden – pian voit tuntea kuinka vetymolekyylit ja alkaliset mineraalit auttavat kehoasi voimaan paremmin.

Voit lukea vedyn mahdollisista terveys vaikutuksista seuraavilta kotisivuilta englanniksi: Molecular Hydrogen Foundation -säätiössä täällä ja Molecular Hydrogen Studies –ohjelmassa. Tabletin sisältämällä magnesiumilla on seuraavat EU: n hyväksymät terveyshyödyt:Väsymyksen ja väsymyksen vähentäminenNormaali elektrolyyttitasapainoNormaali energia tuottaa aineenvaihduntaaNormaali Hermoston toimintaNormaalit lihasten toiminnotNormaali proteiinisynteesiNormaali psykologinen toimintaNormaalit hampaat ja luutNormaali solujen jakautuminen

(Huomaa: European FSA, Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto, hyväksyy yllä olevat terveysväitteet kokonaan. Voit tarkistaa ne täältä.) Yli 1000 riippumatonta tieteellistä tutkimusta saatavilla …

On olemassa yli 1000 vertaisarvioitua artikkelia molekyylisen vetyvaikutuksen kehosta. Näet nämä artikkelit täältä.

 

“The use of hydrogen for acute and chronic medical conditions is rapidly being eclipsed by the use of hydrogen for health maintenance, exercise, and physical performance, as well as aging. These areas of hydrogen use will continue to grow and will ultimately dwarf the current clinical uses of hydrogen in our society” – Dr. Garth L. Nicholson (Nobel Prize nominee) about the future of hydrogen for medical application.”

 

“Molekyylivedyn käyttö akuutteihin ja kroonisiin lääketieteellisiin tiloihin on nopeasti tuonut vedyn terveyden ylläpitoon, liikuntaan ja fyysiseen suorituskykyyn sekä ikääntymiseen. Nämä vedenkäytön alueet kasvavat edelleen ja lopulta kääpiövät nykyiset vedyn kliiniset käyttötavat yhteiskunnassamme “- tohtori Garth L. Nicholson (Nobel-palkinnon ehdokas) vedyn tulevaisuudesta lääketieteelliseen käyttöön.”

Käyttö: Pudota yksi tabletti yhden litran vesipulloon, sulje pullo ja odota 5 minuuttia. Juo niin monta vesipulloa per päivä kuin haluat.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten tabletti tekee vetyä vedessä?

– Tabletti reagoi veden kanssa magnesiumhydroksidin ja vetykaasun tuottamiseksi. Mg + 2H20-> Mg (OH) 2 + H2

Miksi on tärkeää täyttää vesisäiliö mahdollisimman täyteen, kun teen energisoitua vettä H2 Tabletien avulla?

  • H2 tabletit luovat molekyylivetyä, joka on kaasu, joten se haluaa paeta vedestä ja pullosta. H2-tablettien valmistuksessa haluamme vedyn liukenevan veteen, jotta kun juomme sitä, H2 voi tehdä mahdollista taikaa kehossasi. Joten jos jätät pulloon ilmaa, voit arvata mihin lisätyt vetymolekyylit menevät? Ne menevät pullossa olevaan yläilmaan, ei veteen. Ei ole huono idea täyttää pullo niin, että veden pinta on hyvin ylhäällä. Joten jos haluat suurimman hyödyn tableteista, täytä pullo aina mahdollisimman täyteen! Aina!

 

Minkä kokoinen / säiliön tyyppi sopii parhaiten veden valmistukseen H2 Tablettien avulla?

 

  • On ehdottomasti joitain asioita huomioitava, kun valitset pulloa, jota käytetään H2-tablettien avulla veden valmistukseen.

Säiliön koko: On parasta tehdä aktivoitua vettä H2 Tabletin avulla noin 0,5 litran pullossa. Voit käyttää myös suurempaan, mutta sinun täytyy juoda enemmän!

Pullon valmistusmateriaali ja tyyppi: Ensinnäkin pullon on oltava ilmatiivis. Mikä tahansa hiilihapotettavien juomien valmistamiseen käytettävä pullo on paras; Lasi Kombucha, Perrier tai muut lasiset kuohuviinipullot toimivat hyvin. Ruuvattava alumiini pullo toimii myös hyvin. Olemme kuulleet, että alumiinin kemiallisen rakenteen takia alumiini optimoi reaktion jotenkin. Alumiinia käytetään eräissä japanilaisissa vetyä tuottavissa prosesseissa. Hyvälaatuiset ruostumattomat teräslaadut ovat myös hienoja. Lasi on aina hyvä. Muoviseokset toimivat kyllä myös, mutta muovipullot eivät tarjoa optimaalisia tuloksia, ja meillä on kaikilla huolenaiheet muoveihin. Kaikkien tärkeintä on pullon ilmatiiviys.

 

Onko veden laadulla eroa, jos odotan kapselin lisäämisen jälkeen 5 minuuttia tai 20 minuuttia?

  • Olettaen, että olet tehnyt kaiken muun oikein, yleensä pidempään odotat, sitä enemmän H2 molekyylejä tuotetaan. Joten saat enemmän hyötyä!

 

Voinko antaa H2-tablettien veden käsittelyn jatkua yli 20 minuuttia?

 

Jälleen olettaen, että olet tehnyt kaiken muun kunnolla, tyypillisesti kauemmin odotat, sitä enemmän H2 molekyylejä tuotetaan. Joten on täysin hienoa sallia H2-tablettien käsittelyn jatkuvan yli 20 minuuttia. Monet asiakkaat laittavat vesipulloon H2-tabletit ennen nukkumaan ja juovat veden heti aamulla. Joka tapauksessa juomasi veden vetypitoisuus on todennäköisesti korkeampi, vaikka käyttäisit halpaa kertakäyttöistä PET-muovipulloa, vaikka se vuotaa vetymolekyylit hitaasti ulos, mitä kauemmin vesi on pullossa.

 

Voinko lisätä makua H2-tablettien avulla valmistettuun veteen?

Joo! Itse asiassa suosittelemme sitä! Sitruuna tai eteeriset öljyt, kuten sitrushedelmät tai kanelit ovat hienoja tapoja lisätä hieman veden maukkuutta. ÄLÄ lisää mitään aromiaineita alussa, kun teet vetyvettä, käytä vain vettä ja yksi tabletti ohjeiden mukaan. Kaikki muut aineet häiritsevät herkkää kemiaa, joka tapahtuu, kun tabletti ja vesi reagoivat keskenään. Sitten kun vetyreaktio on valmis (15 -20 min kuluttua) ja vesi on täysin kyllästynyt lisätystä vetymolekyyleistä – voit lisätä mausteita ja nauttia! Voit lisään sitruunamehua veteen ennen tabletin lisäämistä. Sitruunahappo hapottaa vettä, mikä puolestaan ​​parantaa ja lisää H2-molekyylien määrä vedessä.

 

 

Mikä on musta aines vesisäiliöni pohjalla?

 

Musta jäännös on yksinkertaisesti magnesiumia, jota ei käytetty vedenkäsittelyn aikana. Se tarttuu kalsiumiin kovassa vedessä. Se on vaaratonta. Se voidaan helposti puhdistaa. On helpointa puhdistaa sen jälkeen, kun olet käyttänyt H2-tabletteja, yksinkertaisella hankaamalla vesisäiliötä hyvällä harjalla. Jos annat magnesiumin kasaantua, kovettua vesisäiliön pohjalle ja reunoille, sen puhdistus vaikeutuu ja suosittelen pehmentämään mineraalikovettumia etikalla tai jotain happamalla ja sitten pese vesisäiliösi. Jos lisäät juomaveteen sitruunan tai limetin mehua huomaat, että jäljelle jää paljon vähemmän ylimääräistä magnesiumia.

 

Ovatko H2-tablettien mineraalit orgaanisia tai epäorgaanisia?

 

Tämän kysymyksen yksityiskohtainen käsittely vaatisi muutaman sivun tekstiä, mutta tässä on lyhyt vastaus. Tosiasia on, että kaikki mineraalit ovat epäorgaanisia. Luonnonmukaisen määritelmän mukaan orgaaninen molekyyli sisältää hiiltä. Magnesium, hiili, happi ja vety ovat kaikki elementtejä. Niiden kemialliset kaavat ovat Mg, C, O ja H. Nämä elementit voivat yhdessä muodostaa molekyylien, kuten sokerin, jonka kemiallinen kaava on C6H12O6. Koska tällä sokerimolekyylillä on hiiltä, ​​se on orgaanista. Hiili on elämän rakennuspalikka. Kaikki elävät asiat on valmistettu hiilestä. Hiilipitoisuus muodostaa aminohapot ja rasvat. Huomaa, että vesi on H2O, joten vesi itse on epäorgaanista. Ruoassa esiintyvät mineraalit liittyvät usein (kelatoituneet) orgaanisten yhdisteiden, kuten happojen (esimerkiksi sitruunahapon, fumaarihapon, omenahapon jne.), rasvojen ja aminohappojen kanssa. Mineraalityypistä (emäksiset mineraalit tai siirtymämetallit) riippuen vuorovaikutus näiden orgaanisten yhdisteiden kanssa voi lisätä tai vähentää hyötyosuutta ja imeytymistä. Ne voivat muuttaa kuljetuksen sitoutumisaffiniteettia, metallin redox-tilaa ja vuorovaikutusta muiden biomolekyylien kanssa.

Yleensä mineraalit (ei metallit, joissa imeytyminen on proteiini / redoks-riippuvainen) ovat parhaita ja monissa tapauksissa vain imeytyneitä vapaaseen kationtilaan. Toisin sanoen se on epäorgaaninen muoto (magnesiumioni), jotka absorboituvat. On varmistettu, että kun magnesium löytyy vedestä sen jälkeen, kun se on reagoinut – Se on biologisesti saatavilla ja solut imeyttävät ja hyödyntävät magnesimia helposti. Magnesium on vain murto-osa tabletista, joten ei ole merkittävää riskiä käyttää muutama – tai jopa enemmän – tabletteja päivässä.

 

Onko millaisia oireita H2: n nauttimisesta?

Ei. Olen huomannut käydä useammin vessassa päivän aikana.

Voiko tehdä yliannostusta H2:lla?

Ei. Itse asiassa tietyt taudinmalleista tehdyt tutkimukset osoittivat, että H2:n kanssa enemmän on todella parempi. Mikä tahansa määrä ylimääräisiä H2 molekyyjä yksinkertaisesti tuulettuu pois kehosta.

———————-

Ainesosat

Patenttia odottava vetymolekyylivalmiste. Muut ainesosat ovat magnesium, magnesiummalaatti, magnesium fumaraatti 50 mg. 10%. Mannitolia, magnesiummalaattia, magnesiumia, magnesiumfumaraattia, omenahappoa, fumaarihappoa

Ravintosisältö / Näringsinnehåll

1 annos sisältää prosenttia päivittäisestä ravintosuosituksesta:

Hiilihydraatteja / Kolhydrater 1 mg < 1 %

Pakkaus sisältää: 60 tablettia.

Käyttö: Aikuisille 3 x 1 tabletti päivässä. tai yllä olevan ohjeen mukaisesti  Lapsille puolet aikuisten annoksesta.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Keskustele

lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa

ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi

lääkityksessä tai sairaana.

Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytetään lasten ulottumattomissa. Säilytys: Suljettuna,

kuivassa ja viileässä (+15 – +22 °C). Katso parasta ennen

päiväys pakkauksen pohjasta.

Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia, soijaa

tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita

tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

Quick Navigation
×
×

Cart