Selected:

Happy Vitamin Blender tehosekoitin 1500 W - Musta

399.00

Happy Vitamin Blender tehosekoitin 1500 W – Musta

399.00

Kokonaisvaltaista hyvinvointiasi varten tarvitset ravintoaineita ja nestettä helposti sulavassa muodossa. Kehittämämme tehosekoittimen teho rikkoo ruoka-aineiden solut täydellisesti. Terveellisestä pirtelöstä kaikki ravintoaineet imeytyvät luonnolliset kehosi käyttöön.

5 varastossa

Kuvaus

SAATKO TEHOSEKOITTIMELLASI MAUKKAITA PIRTELÖITÄ HELPOSTI HEDELMISTA JA MYÖS KASVIKSISTA?

Vai onko keittiössäsi heikkouttaan ulvova tehosekoitin? Heikkotehoisella tehosekoittimella ruokien valmistus kestää kauan ja ravintoaineita menetetään, lisäksi voi käydä niin, ettet käytä sitä.

Kokonaisvaltaista hyvinvointiasi varten tarvitset ravintoaineita ja nestettä helposti sulavassa muodossa. Kehittämämme tehosekoittimen teho rikkoo ruoka-aineiden solut täydellisesti. Terveellisestä pirtelöstä kaikki ravintoaineet imeytyvät luonnolliset kehosi käyttöön. Happy Vitamin Blender tehosekoittimella saat kaikki ruuat ja pirtelöt onnistumaan vaivattomasti keskimäärin noin 15 sekunnissa.

Voit helposti esim. valmistaa:

 1. herkullista jäätelöä ja sorbettia jäisistä hedelmistä tai marjoista.
  2. jäämurskaa jääpaloista.
  3. kauniita ja ravitsevia pirtelöitä kasviksista, marjoista ja hedelmistä.
  4. suussa sulavia kastikkeita ja jälkiruokia.
  5. siemen- ja pähkinäjauheita hetkessä.
  6. hedelmä- ja marjamehuja, joissa on kaikki kuidut mukana.
  7. maukkaita falafel- ja kasvistahnoja.
  8. maistuvan kuuman keiton 5–8 minuutissa. (Terät pyörivät niin nopeasti, että ruoka-aineet kuumenevat kitkan vaikutuksesta.)

Helppoa ja tehokasta

Pienitehoisella tehosekoittimella huudattamisen kautta ei saa herkullista pirtelöä, vaikka kuinka haluaisit. Pienitehoisen tehosekoittimen koneisto rikkoutuu, mutta Happy Vitamin Blender tehosekoittimen osat ja tehot on testattu kestämään tiukkaakin vääntöä ja raskaita kasvistahnoja.

Tekniset tiedot

+ Happy Vitamin Blender 1500 W tehosekoittimen värivaihtoehdot on musta.

+ Moottorin jatkuva teho on 1500 W (= noin 2 hv). HUOM! Kun vertaat toisten tehosekoittimien antamiin tehoihin, niin tarkista oikeat hevosvoimat ja wattitehot tästä linkistä. Usein mainoslauseissa luvataan 3 heppaa tehoksi, vaikka moottorinteho on vain 1500 W (eli 1,5 kW = 2,01 hv). Tehoa on silloin noin kolmasosa vähemmän. Käytännön 16 vuoden pirtelön valmistuksen kautta olen huomannut, että 1500 W koneella voit tehdä pirtelöitä jo aika hyvin kasviksistakin, mutta vasta 2200 W koneella voit tehdä niistä maistuvia ja kermaisen pehmeitä. Saat ruokaa, vaikka ns. “puukepeistäkin” 🙂

+ Terien pyörimisnopeuden voi säätää portaattomasti 10 000 – 30 000 kierrosta minuutissa.
+ Laitteen mitat, kun kannu ja kannen korkki on paikallaan: korkeus 49 cm, leveys noin 20 cm, syvyys 23 cm.
+ Takuu moottorilla on 3 vuotta ja kannulla 2 vuotta, yksityiskäytössä. Yrityskäytössä molemmat takuut ovat 1 v.
+ Kannun tilavuus on 2 litraa
+ Laitteen mukana tulee musta sekoitussauva, suomalainen käyttöohje sekä pirtelöohjeita àla Rauno Moilanen.
+ Maahantuojana Perfect Wealth Living huolehtii varaosista ja huollosta.

Turvallinen valinta

Happy Vitamin Blenderin kaikki mallit on testattu Suomen Tullin tullilaboratoriossa ja analysointien tulokset ovat, että Happy Vitamin Blender tehosekoittimesta ei irtoa mitään raskasmetalleja tai myrkkyjä ruokaan.

Edullinen hankinta

Nyt on mahdollisuus tilata tehosekoittimien eliittiä, jonka hinta vastaavilla tehoilla ja ominaisuuksilla Suomessa on lähes 500–600 euroa. Tätä laitemallia on käytetty lähes joka päivä jo 8 vuotta ja lisäksi tämä laitteen toimivuus ja tehot on testattu useissa tapahtumissa, jossa tehdään täysiä 2 litran pirtelökannullisia urakalla.

Ennakkotilaajan hinta

Varaa omasi mahdollisimman pian, koska tilaamme vain rajoitetun erän suoraan tehtaalta 10.3.2022.

Näitä laitteita on tuotu maahan jo 8 vuotta, ja näistä laitteista on todella hyviä kokemuksia. Huolto on Suomessa, jos sellaista tarvitaan. Lisäksi kaikkiin ennakkotilauksiin tulee mukaan sähköpostin kautta Rauno Moilasen tekemä pirtelöopas, jossa on noin 20 erilaista pirtelöideaa.

Muista valita haluamasi väri. Ennakkotilauksista pyrimme toimittamaan haluamasi värisen ja tehoisen laitteen.

Tämän tuotteen väri on vain MUSTA.

Lisätiedot

Paino 6.5 kg
Quick Navigation
×
×

Cart