Selected:

Happy pH-vesilaite, valkoinen

310.00 289.00

Out of stock

Ale!

Happy pH-vesilaite, valkoinen

310.00 289.00

Happy pH-vesilaite suodattaa, ionisoi, mineralisoi ja alkalisoi tavallisen vesijohtoveden helposti ja tehokkaasti. pH-vesilaitteessa on kahdeksantasoinen suodatin. Käyttövalmiin veden pH on noin 8,5 – 9,5 ja ORP noin -150 – 200 mV. Valmiin veden arvot vaihtelevat suhteessa alkuperäiseen veden laatuun ja puhtauteen. Valmista alkalista pH-vettä on suositeltavaa käyttää juomavetenä, kukkien ja kasvien kasteluun sekä ruoanlaitossa. Alkalinen pH-vesi voi tehokkaasti vähentää terveysriskejä, jotka aiheutuvat huonolaatuisesta vedestä.

Tuotetunnus (SKU): pH-vesilaite_valkoinen Osasto:

Varasto loppu

Kuvaus

Happy pH-vesilaite suodattaa, ionisoi, mineralisoi ja alkalisoi tavallisen vesijohtoveden helposti ja tehokkaasti. pH-vesilaitteessa on kahdeksantasoinen suodatin. Käyttövalmiin veden pH on noin 8,5 – 9,5 ja ORP noin -150 – 200 mV. Valmiin veden arvot vaihtelevat suhteessa alkuperäiseen veden laatuun ja puhtauteen. Valmista alkalista pH-vettä on suositeltavaa käyttää juomavetenä, kukkien ja kasvien kasteluun sekä ruoanlaitossa. Alkalinen pH-vesi voi tehokkaasti vähentää terveysriskejä, jotka aiheutuvat huonolaatuisesta vedestä.

Uusimmat asiakaspalautteet:

“Aikaisemmin en edes tiennyt mitä tarkoittaa, että vesi imeytyy hyvin. Nyt kun olen käyttänyt vesilaitetta muutamia viikkoja, todellakin ymmärrän sen. Yllättävän nopeasti sain nostettua myös vesimäärän (+Himalajan suola) n. 4 litraan/ päivä, vaikka se tuntui aluksi  mahdottomalta määrältä. Nyt odotan innolla savi, emäsjauhe, viherjauhe- tilaustani.”

-Eeva

 “Tämä tiskipöydälle hyvin sopiva suodatinlaite on tehokas ja nopea, tarjolla on heti kraanan avattuani suodatettua ja alkaloitua vettä! Lisäksi veden saa myös heti viileänä, ei tarvitse käyttää kannua tms jääkaapin kautta, jos tekee mieli kylmää vettä. Laite vie vähän pöytätilaa ja on todella helppo käyttää. Vesi on pehmeän makuista ja sitä voi juoda runsaasti, koska se tuntuu imeytyvän tosi hyvin ja vessassa ei tarvitse juosta koko ajan. Tällä laitteella suodatetussa vedessä ei ole mitään ylimääräisiä hajuja tai makuja, vesi on juuri oikean mautonta ja hajutonta niin kuin pitääkin!”

– Soile –

Oletko huomannut, että keittiösi hanasta saatavan veden maku ja laatu eivät innosta juomaan vettä, kuin silloin tällöin?

Jos näin on käynyt, olet ehkä huomannut kehossasi esim. seuraavia kiputiloja:

Kehosi 11 yleisintä tapaa kertoa eri tavoilla, että olet juonut liian vähän vettä!

1.     Suusi ja huulet ovat kuivat  esim. jos juot tarpeeksi, huulirasvaa ei tarvita.
2.     Ihosi on kuiva
3.     Olet janoinen
4.     Silmäsi ovat kuivat.
5.     Tunnet nivelkipuja
6.     Lihasmassasi pienenee.
7.     Olet sairas pitkään.
8.     Olet nukahteleva ja vetämätön.
9.     Tunnet nälkäkipuja.
10.   Sinulla on ruuansulatusongelmia.

  1. Luet tätä kirjoitustani, joten kun luit tänne asti –  Voi olla, että tiedät myös alitajuisesti, että et saa tarpeeksi vettä. Ja jos saat, niin puhdas lisävesi on aina hyväksi itsellesi ja perheellesi.

Ratkaisu kaikkiin edellä oleviin ongelmiin, on että hankit todella edullisella ennakkomarkkinointi hinnalla kotiisi lähteen raikasta, hyvän makuista, hyvin imeytyvää alkalista vettä valmistava Happy pH-vesilaite.

Alla on mallikuva asennuksesta suoraan keittiön vesihanaan. Kierrä vesihanan porettaja pois ja laita tilalle laitteen mukana tuleva sovitinkappale (kuvassa alla paikallaan hanassa). Sovitin kappaleessa olevan vivun avulla voit valita, tuleeko keittiön hanasta virtaava vesi tiskialtaaseen ilman suodatusta vai pH-vesilaitteen kautta suodatettuna.  

Happy pH-vesilaitteen suodattimessa on kahdeksan (8) eri suodatustasoa yhden suodatinkotelon sisällä. Alla rakennekuva suodattimien toimintaperiaatteesta. Suodatustaso 8 on ylimpänä. Vesi virtaa tasolta 1 ylöspäin tasolle 8 ja tulee raikkaana sekä puhtaana yläputkesta noin 1 litra minuutissa. 

8. suodatintaso, magneettisia kiviä

Vapaana virtaavat vesimolekyylit kulkevat voimakkaiden magneettisten kivien kautta, jotta niistä tulee vielä paremmin kehoasi harmonisesti hyödyttäviä ainesosia.

7. suodatintaso,  KDF+ rakeistettua aktiivihiiltä

Poistaa vedestä klooria, hajuja, makuja ja väriä. Parantaa veden makua ja estää mikrobien kasvua.

6. suodatintaso,   FIR energia helmiä

Aktivoi ja energisoi vettä rikkomalla ketjuuntuneet vesimolekyylit irti toisistaan, jotta vesi imeytyy paremmin. Auttaa kehon pintaverenkiertoa, ihon laatu paranee, ravinto imeytyy paremmin, puhdistaa ja lisää aineenvaihduntaa.

5. suodatintaso,  Ionisoivia mineraaleja

Lisää veteen hyviä ioneja. Tuottaa veteen tasapainottavia mineraalajeja, joiden avulla voi parantaa aineenvaihduntaa.

4. suodatintaso, rakeistettua aktiivihiiltä

Poistaa vedestä: hajua, väriä, klooria ja kemikaaleja. Parantaa veden makua ja estää mikrobituotantoa.

3. suodatintaso, KDF

Lisää veteen sinkkiä ja poistaa vedestä raskasmetallit, kloorin,  , halidit (kemialliset suolat) ja muut haitalliset ainesosat.

2. suodatintaso, ionisointikalvoja

Sovittaa veden kalsiumin ja magnesiumin määrän pehmentäen veden, jotta se maistuu paremmalle.

1. suodatintaso, keraaminen, tarkkuudeltaan 0,2 um.

Poistaa vedestä mudan, hiukkasia ja taudinaiheuttajia.

Happy pH-vesilaitteen edut

1. Vähentää terveys ja ravintolisien hankinta kuluja.

2. Vähentää sairauspoissaoloja töistä ja koulusta.

3. Lisää luonnollisesti kalsiumin, magnesiumin ja kaliumin saantia.

4. Ääretönmäärä antioksidantteja saatavissa suoraan keittiöstäsi.

5. Ei turhia muovipulloja.

6. Helppo asentaa suoraan vesihanaan. Hanaa voi käyttää myös normaalisti.

7. Testattu yli 30 vuotta sadoillatuhansilla käyttäjillä.

8. Mahtava suodatusteho kahdeksan suodatinkerroksen avulla saa vesijohtovetesi maistumaan mahtavan hyvälle.

TEKNISET TIEDOT:

Valmista alkalista vettä valmistuu yksi (1 ) litra per minuutti.

Vesijohtoveden paine: 0,1 – 0,4 MPa

Vesijohtoveden pH-arvo: 6,8 – 7,2

Vesijohtoveden lämpötila: +2 – 40 oC

Laitteen koko: halkaisija 13 cm x korkeus 36 cm

Laitteen paino 2,5 kg, (pelkkä laite letkuineen, ilman vettä)

Vesilaiteluokka: IPX1

Vaihtosuodattimen suositeltava käyttöaika 6 kk tai 3000 litraa. (Vertailun vuoksi litramäärä vastaa 10 kpl pH-vesikannun suodattiamia)

Vaihtosuodattimen hinta on 110 eur/kpl + postimaksu. Kannattaa tilata saman tien tämän laitteen mukana, niin saat ilman postimaksua.

Tuotteen mukana tulee suomenkielinen värikuvin varustettu käyttö- ja asennusohje.

Tuotetta saadaan lisää varastoon toukokuussa 2020. Varaa omasi, niin saat sellaisen heti tehtaalta saamme uuden erän laitteita. 

Lisätiedot

Paino 3 kg

Saatat myös pitää...

Quick Navigation
×
×

Cart