Selected:

Happy Magnesium suihke 300 ml

18.00

Happy Magnesium suihke 300 ml

18.00

Tuotetunnus (SKU): HappyMagnesium300 ml Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

17 varastossa

Kuvaus

Onko Sinulla kramppeja, lihakouristuksia, iho-oireita, univaikeuksia, vaikea palautua urheilun tai liikunnan jälkeen? On arvioitu, että noin 90% ihmisistä ei saa tarpeeksi magnesiumia, joka on elintärkeä mineraali solujen aineenvaihdunnalle ja kehon pH-tasapainolle.

Meidän luonnollinen Happy Magnesium suihke voi auttaa edellä mainittuihin vaivoihin ja moneen muuhunkin magnesiumin puutteesta kärsivälle keholle. Annostelu tapahtuu kätevästi suihkepullosta suoraan iholle.

Uusimmat asiakaspalautteet:

“Olen nyt puolisen vuotta käyttänyt magnesiumsuihketta joka ilta jalkoihini, jotka ovat kovin palelevat ja muullakin tavoin oireilevat. Iltasuihkun jälkeen hieron magnesiumia aina sääristä jalkateriin ja tunnen kuinka magnesium yhdessä hieronnan kanssa alkaa lämmittää jalkojani. Ne pysyvät mukavan lämpöisinä koko illan. Tilasin myös iäkkäälle isälleni tätä suihketta ja hänkin tykästyi siihen ja koki samoin, että jalat lämpenivät magnesiumista.”

Ystävällisin terveisin,

Mari

 1. Herra on 80v jonka jala ovat kylmät vain yö aikaan. Hänen jalkoja palelee joka yö ja hänellä on 3 sukat josta 1 on villasukat. Tein hänelle 3 kertaa kehonpuhdistusta jonka jälkeen jalkojen palelu loppui mutta suonenveto alkoi.Kehotin hänen ottamaan mangneesium kuurin ja hänen tila rauhoittui. Herran jalat pysyivät hyvänä 3 viikkoa mutta sen jälkeen palelu pikkuhiljaa palautui. Hän on nyt ollut leikkauksessa joten en voi nyt jatkaa hoitoa mutta kun tilanne rauhoittuu tulen jatkamaan säännöllistä hoitamista.
 2. Nainen 80v jonka jalat palelevat joka yö ja hänen jaloissaan on puuvilla sukka ja villasukka sekä jalat kääritään yön ajaksi villa peitteeseen varsinaisen peiton alle. Joskus hän käyttää vielä kuumavesipulloa peiton alla. Tekisin mielelläni hänelle kehonpuhdistusta mutta hän ei sitä uskalla ottaa. Tein eräänä iltana hänelle jalkahierontaa jossa käytin manteliöljyä ja mangneesium suihketta. Hän kertoi minulle että hänen jalkoja alkoi kuumottaa yöllä niin että hän joutui heittämään sukat pois ja hän nukkui aamuun asti oikein hyvin. Uskon että mangneesium suihke laittoi verenkiertoa vireelle.
 3. “TEIDÄN Happy pH magnesium-suihke

  ylitti odotukseni ja toimii lihaskipuihin,

  koska joskus aiemmin luontaistuotekaupasta

  ostamani ei ollut toiminut. SUOSITTELEN!”

  -Nina-

 

Happy Magnesium suihke sisältämä magnesium imeytyy ihon kautta elimistön käyttöön tehokkaammin kuin sisäisesti käytettävät magnesiumvalmisteet. Magnesium osallistuu elimistössämme yli 325 eri entsyymitoiminnan säätelyyn päivittäin. Magnesium vaikuttaa kehossa esim. energian tuotantoon ja varastointiin, kuljetukseen, aineenvaihduntaan ja pH-tasapainoon.

Magnesiumia tarvitaan kehossasi lähes kaikissa toiminnoissa, koska magnesium on alkalisoiva ja mineralisoiva esimerkiksi:

 • kehon parantumiseen
 • kalsiumin imeytymiseen
 • energiatuotantoon
 • sydämen ja verisuonien terveyteen
 • rauhoittamaan hermostoa
 • parantamaan unta
 • ehkäisemään ja poistamaan lihaskramppeja, suonenvetoa, vanhuuden vapinaa ja ikääntymis­sairauksia
 • auttaa erilaisissa iho-ongelmissa, kuten psoriasis ja akne
 • vahvistamaan hiuksia ja kynsiä
 • poistamaan myrkkyjä kehosta

Lisää esimerkkejä magnesium tärkeydestä:

 • Leikkausten jälkeisten komplikaatioiden on to­dettu vähentyneen huomattavasti, kun elimistön magnesiumtasoista on huolehdittu operaatiota ennen ja sen jälkeen.
 • Magnesiumista on apua diabeteksen ja metabo­lisen oireyhtymän hoidossa, ja se myös ehkäisee niiden syntyä alentamalla insuliiniresistenssiä. Il­man magnesiumia haima ei pysty tuottamaan riit­tävästi insuliinia kontrolloimaan verensokeria.
 • Magnesium toimii sydänlihaksen voitelu- ja ravinto öljynä. Moni sydänkohtaus saa alkunsa magnesiumin puutteesta, eli kehon happamoitumisesta.
 • Magnesium tasapainottaa kolesterolia ja on vält­tämätön umpieritysrauhasten toiminnalle.
 • Magnesiumlisä auttaa stressiin ja depressioon, sekä ehkäisee niiden syntyä.
 • Kalsiumin imeytyy kehosi käyttöön magnesiumin avulla

Tietoa tuotteesta:

Takaamme, että huippulaatuinen Happy Magnesium tulee suoraan Tiibetin ylängöltä. Tiibetin ylänkö sijaitsee yli 3200 m meren pinnan yläpuolella kaukana kaikesta asutuksesta. Happy Magnesium suihkeen valmistus raaka-aineena on miljoonia vuosia vanhaa, vuoriston sisällä olevaa suolajärven mineraalirikasta vettä. Veden mineraalirikkautta vahvistetaan luonnollisen haihtumisen avulla korkealla vuoristossa. Happy Magnesium on hyvin alkalinen mineraali, jonka vuoksi tuote tuntuu paljaalla iholla liukkaalta, öljyiseltä, vaikka ei öljyä sisälläkään.

Elintarvikelaatuisen Happy Magnesium suihkeen sisältö

100 ml valmistetta sisältää: Himalajan vuoriston lähdevettä, Magnesiumkloridia 32,1%, Natriumsulfaattia (SO42-) 0,0046%, Natrium (Na+) 0,11%, Kalium (K+) 0,10%, Kalsium (Ca2+) 0,002%, Ammonium (NH4+) 0,0022% ja Sinkki (Zn2+) 0,0002%

Pakkaus sisältää: 300 ml magnesium öljyä elintarvikelaatuisessa muovisessa suihkepullossa, josta riittää noin 2400 suihkausta. HUOM! Suihkepullo kestää todella hyvin useita täyttökäyttökertoja, joten kannattaa ostaa samantien edullinen magnesiumin täyttöpullo. 

Käyttöohjeita, neljä eri tapaa käyttää magnesiumsuihketta:

1.      Suihkauta ja sivele puhtaalle iholle magnesium suihketta koko keholle kuutena (6) päivänä viikossa, 3 – 4 viikkoa peräkkäin, jolloin kehon magnesium arvot nousevat merkittävästi. Anna magnesiumin imeytyä vähintään 5 minuuttia tai mieluimmin 20 minuuttia. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä imeytymätön magnesium pois ihon pinnalta. Tehokuurin jälkeen voit suihkauttaa magnesiumia iholle, kun tunnet tarvetta lisämagnesiumille tai urheilet.

2.     Urheilun jälkeen kipeille ja jäykille lihaksille – Suihkauta ja sivele reilusti magnesium öljyä lihaksiin. Anna imeytyä vähintään 5 minuuttia tai mieluimmin 20 minuuttia. Huuhtele lämpimällä suihkulla lopuksi imeytymätön magnesium pois ihon pinnalta. Toista käsittely joka päivä vähintään kerran päivässä, ja muista lisäksi venytellä, jolloin lihakset palautuvat ja päästävät kuona-aineet pois kipeältä alueelta.

3.      Voit myös nauttia magnesiumsuihketta sisäisesti, siten että laimennat sen veteen seuraavalla tavalla: Suihkauta magnesiumsuihketta 2 – 5 kertaa juomalasilliseen (2dl) huoneenlämpöistä vettä ja juo koko lasillinen. Juo tätä laimennettua magnesium vettä 1 tai 2 kertaa päivässä.

4.      Voit tehdä magnesiumin levittämisen myös saunassa. Pese koko keho ensin. Ota kunnon hiki saunassa. Huutele hiki pois. Kuivaa kevyesti koko keho. Levitä magnesiumsuihketta koko keholle paitsi silmiin, iholle jossa on avohaavoja, suuhun tai intiimialueille. Mene lämpimään saunaan ja anna magnesiumin vaikuttaa noin 5 – 15 minuuttia. Älä heitä löylyä. Makoile lämpimillä lauteilla ja anna lihastesi rentoutua. Lopuksi ota raikas suihku ja huuhtele imeytymätön magnesium pois iholtasi.

HUOM! Älä levitä magnesium suihketta silmien lähelle, iholle jossa on avohaavoja, silmiin, suuhun tai intiimialueille. Ota mahdolliset piilolinssit pois ennen kuin suihkutat magnesiumia suoraan kasvoihin.

 

Lisätiedot

Paino 0.33 kg
Quick Navigation
×
×

Cart