Selected:

Epsom-suola eli karvassuola, 3 kg

39.00

Epsom-suola eli karvassuola, 3 kg

39.00

Tuotetunnus (SKU): Epsom3000g Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

2 varastossa

Kuvaus

Epsom-suolan toinen nimi on karvassuola. Epsom rentouttaa lihaksia ja jänteitä sekä pehmentää, kosteuttaa ja kuorii ihoa. Auttaa mustelmien ja turvotuksien hoidossa. Lievittää kipuja ja jomotuksia. Epsom-suolalla on lihaksia rentouttava vaikutus ja sitä käytetään lihaskouristusten lieventämiseen kylvyissä ja suoraan iholle, jos iho on kunnossa. Epsom-suolaa käytetään myös raskausmyrkytyksen ja kouristusten sekä lasten munuaistulehdusten hoidossa. Epsom-suolaa voidaan käyttää myös elektrolyyttinä elimistön suolatasapainon palauttamiseen ja magnesium vajauksen hoidossa.

Pakkaus sisältää 3 kg Epsom-suolajauhetta.

Ainesosat: 100% magnesiumsulfaattia (MgSO4) valkoisena jauheena.

KÄYTTÖ ULKOISESTI

Lisää Epsom jauhetta lämpimään (36-40°C) kylpyveteen käyttötarkoituksen mukaan: 1. lihasten ja kehon rentouttamiseen, magnesiumtason nostoon, kipujen lievittämiseen yms. akuuttiin hoitoon –  0,5 kg – 1 kg Epsom suolaa per normaalikokoinen yhden aikuisen ihmisen kylpyamme. 2. Yleinen magnesiumtason nosto ja hyvinvointi – lisää noin 250 – 500 g Epsom suolaa.

Epsom-suola voi hieroa myös suoraan pesun jälkeen märälle iholle. Saunan lämpö auttaa Epsom suolan imeytymistä ihon kautta.

Aina lopuksi huuhtele Epsom suola ja suolavesi pois ihon pinnalta. Käyttö sisäisesti: Epsom-suolaa voi käyttää eläinten ja joskus ihmistenkin laksatiivina. Katso lisää käyttöohjeita ja vihjeitä internetistä.

Muista juoda suodattua tai alkalista vettä runsaasti, kun teet puhdistushoitoja Epsom-suolalla.

Käyttöä koskevat varoitukset: Magnesiumsulfaatti on erittäin voimakas suola. Noudata aina varovaisuutta käsitellessäsi suoloja. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta on joutunut silmiin, huuhdeltava runsaalla vedellä 20 minuutin ajan ja otettava tarvittaessa yhteyslääkäriin. Maahantuoja: PERFECT WEALTH LIVING OÜ, Tallinna. www.healthylife.fi

Tämä tuote sisältää: 3 kg Epsom-suolaa

Pakkausvaihtoehdot ovat 0,75 kg tai 3 kg.

Lisätiedot

Paino 3.1 kg (kilogramma)
Quick Navigation
×
×

Cart