e-Kirja – Kehon pH-tasapainon perusteita ja ohjeita
4.95€
Perinteinen ruokavalio voi tappaa. Tämä voi kuulostaa vahvalta väitteeltä. Tosiasiat kuitenkin tukevat sitä. Ylisuuret annokset yliprosessoituja ruokia ovat saaneet aikaan kaloripitoisia ruokavalioita. Ne sisältävät valitettavan vähän elimistön tarvitsemia ravinteita, jotta voisimme pysyä terveinä. Elämme keskellä liikalihavuusepidemiaa. Diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja sekä syöpää esiintyy yhä useammalla. Yksinkertaisten elintapojen muutosten avulla nämä ongelmat ovat kuitenkin vältettävissä.
Oletko väsynyt tai sairas? Halukas päästämään irti itsellesi hankalaksi muodostuneesta elämäntilanteesta? Eksyksissä? Missä oletkin, vihkosen ohjeiden mukaan on helpompi löytää puron äärelle, jota seuraamalla voi suunnistaa kohti terveempiä elintapoja. Vain kolme helppoa ja tärkeää muutosta, jotka jokaisen on mahdollista toteuttaa omalla kohdallaan.
Tässä vihkosessa kuuluisa mikrobiologi ja ravitsemustieteilijä, tohtori Robert O. Young ja Shelley Redford Young tutustuttaa lukijan kolmeen tärkeään muutokseen, joiden avulla on mahdollista parantaa omaa hyvinvointiaan, kestävyyttään sekä suojella itseään sairauksilta.
Kuvaus
e-Kirja – Kehon pH-tasapainon perusteita ja ohjeita
Miksi ja miten ruokavalio, luonnolliset ravintolisät ja alkalisen veden juominen voi antaa Sinullekin energisen elämäntavan?
Perinteinen ruokavalio voi tappaa. Tämä voi kuulostaa vahvalta väitteeltä. Tosiasiat kuitenkin tukevat sitä. Ylisuuret annokset yliprosessoituja ruokia ovat saaneet aikaan kaloripitoisia ruokavalioita. Ne sisältävät valitettavan vähän elimistön tarvitsemia ravinteita, jotta voisimme pysyä terveinä. Elämme keskellä liikalihavuusepidemiaa. Diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja sekä syöpää esiintyy yhä useammalla. Yksinkertaisten elintapojen muutosten avulla nämä ongelmat ovat kuitenkin vältettävissä.
Oletko väsynyt tai sairas? Halukas päästämään irti itsellesi hankalaksi muodostuneesta elämäntilanteesta? Eksyksissä? Missä oletkin, vihkosen ohjeiden mukaan on helpompi löytää puron äärelle, jota seuraamalla voi suunnistaa kohti terveempiä elintapoja. Vain kolme helppoa ja tärkeää muutosta, jotka jokaisen on mahdollista toteuttaa omalla kohdallaan.
Tässä vihkosesessa kuuluisa mikrobiologi ja ravitsemustieteilijä, tohtori Robert O. Young ja Shelley Redford Young tutustuttaa lukijan kolmeen tärkeään muutokseen, joiden avulla on mahdollista parantaa omaa hyvinvointiaan, kestävyyttään sekä suojella itseään sairauksilta.
Ensimmäisenä näistä kolmesta tämä opas tuo esiin lisäravinteet sekä pH-Greens-tuotteen kautta saatavat edut. Tämä vihannesten, oraiden ja versojen sekoitus on erinomainen ravintolisä, jonka voi helposti lisätä mihin tahansa ruokavalioon ja saada näin elimistön käyttöön yli 125 ravintoainetta.
Hyvää terveyttä on vaikea saavuttaa pelkästään laadukkailla lisäravinteilla. Toiseksi Youngit valaisevatkin lukijalle, minkälainen on hyvä ruokavalio ja miten ruokavaliota voi kehittää parempaan suuntaan. Kolmas tärkeä osa-alue terveyden ylläpitämisessä on runsas veden juonti. Lukijoille annetaan tarvittavaa tietoa, miten se edistää terveyttä.
———-
SISÄLLYS
Kirjoittajat ……………..4
- Johdanto …………..5
- Miksi pH-viherjuomaa tai -Greens?…………….. 8
pH-Viherjuoman tärkeimmät ainesosat…8
Klorofylli, lehtivihreä ….8
Kasvientsyymit …………9
Kasviantioksidantit ……9
Parsakaali ………………9
Parsakaali ………………9
Pinaatti ………………. 9
Kamutoras …………….10
Vehnänoras ……………10
Ohranoras ……………10
Viherjauheissa on supertiivistettyä ravintoa ………………… 12
Vesi ………………………13
Puhdistettu ja alkalisoitu vesi ……………………..14
pH-Tasapaino ………..15
pH-Greens ja pH-tippa osana kehon uudelleen ravitsemista …………. 16 - Paluu hyvinvointiin . 18
Kunnollinen nesteytys 20
Ruokavalion 70/30 tai 80/20 – jako …… 21
Syöminen oikealla tavalla …………….. 23
Miten tulisi syödä?
Alkaloivia ruokia 23
Soija ……………………. 24
Versot ………………….. 24
pH-soijanitujauhe …… 24
Välttämättömät rasvat 25
Tuore kala ……………….26
Totuus rasvoista ……….27
Mitä ruokia tulisi välttää?
Happamia ruokia ……….27
Sokeri ja yksinkertaiset hiilihydraatit …………… 27
Vältettäviä sokerituotteita 28
Jalostettu ja prosessoitu ruoka …………………………..29
Suola …………………………..29
Sienet, spirulina-levä ja levälisäravinteet ……………30
Käymällä valmistettu ruoka ja mallastuotteet …………..30
Kofeiini ……………………… 30
Puhdistus ……………….. 31
Suolihuuhtelupussi ………31
Puhdistautumiskuuri …….32
Kromi /Vanadiini …………. 34
Säteilevä hyvinvointi … 34
Liite A – Taulukko 1 ………….36
pH-Greensin sisältämät vitamiinit, mineraalit, hivenaineet ja aminohapot ……… 36
Liite B – Taulukko 2 …………37
pH-Greens aineosat, lisätietona vitamiineja ja mineraaleja päivittäisestä saantisuosituksesta. …….. 37
pH-tasapainon palautuksen tuloksia …………………………38
———-
Kirjasen kirjoittajat
Tohtori Robert O. Young ja Shelley Redford Young sekä käännättäjä, kääntäjänä + tekstin taitto kirjaseksi Rauno Moilasen toimesta.
Tohtori Robert O. Young on laajalti tunnettu yhtenä maailman parhaista tutkijoista. Tohtori Youngin tutkimukset ovat kohdistuneet ihmisten sairauksiin ravinne- ja solutasolla. Young on kirjoittanut lukuisia artikkeleita sekä kirjoja. Hän työskentelee Biological Research -säätiön hallituksessa.
Shelley Redford Young on hierontaterapeutti. Hänen kiinnostuksensa kohteena on ihanteellinen ravinto. Hän työskentelee kokkina ja kehittää terveellisempiä ruokaohjeita, joissa on mahdollisimman korkea ravintosisältö. Hän työskentelee yhdessä tohtori Youngin kanssa, puhuu ja opettaa terveellisen ruokavalion perusteista ympäri maapallon. Shelley on kehittänyt paljon herkullisia, alkaloivia kasvisruokaohjeita.
Kääntäjä ja pH-tasapaino ajatuksen maahantuoja vuodesta 2002
pH-tasapainovalmentaja Rauno Moilanen on testannut käytännössä yli 3900 henkilön elävän ja kuivan veren. Hän on auttanut tuhansia ihmisiä Suomessa ja ulkomailla kuukausittaisilla pH-luennoilla ja pH-päivällisillä alkaen vuodesta 2002.
HUOM! – Tämä on ladattava tiedosto, jonka voi lukea kännykällä (jossa on Adobe Reader), tabletilla tai tietokoneella. Tätä opasta ei voi tulostaa. Jos haluat paperille painetun version, tilaa painettu versio tästä kirjasta, silloin kun sellainen on saatavissa. Toistaiseksi painos on loppu.
E-kirjan tilaukset aina ilman toimitusmaksua, kun kirjoitat ostoskorissa Kuponkikoodi kohtaan: e-kirja ja valitset maksuton toimitus, niin silloin näet, että kassa päivittyy ja poistaa toimituskulut. Sitten maksu kassalle ja kirja on heti maksun jälkeen sähköpostilinkin kautta luettavissasi. Lataa tiedosto omalle koneellesi ja voit lukea sitä aina kun haluat ja niin kauan kuin haluat.