Selected:

AquaRx - molekyylinen vety ja aktivoidut mineraalit, 90 kapselia

42.00 39.90

Ale!

AquaRx – molekyylinen vety ja aktivoidut mineraalit, 90 kapselia

42.00 39.90

“Molekyylivedyn käyttö akuutteihin ja kroonisiin lääketieteellisiin tiloihin on nopeasti tuonut vedyn terveyden ylläpitoon, liikuntaan ja fyysiseen suorituskykyyn sekä ikääntymiseen. Nämä vedenkäytön alueet kasvavat edelleen ja lopulta kääpiövät nykyiset vedyn kliiniset käyttötavat yhteiskunnassamme “- tohtori Garth L. Nicholson (Nobel-palkinnon ehdokas) vedyn tulevaisuudesta lääketieteelliseen käyttöön.”

Tuotetunnus (SKU): AquaRx Osasto: Avainsana tuotteelle

16 varastossa

Kuvaus

AquaRx on tehokas kapseli, joka sisältää patentoidun mineraaliseoksen. Kapselin sisältämät mineraaliseokset ja vetyioinit reagoivat vatsassa vapauttaen vetyä ja mineraaleja kehon sisällä. Ravintoaineet leviävät sitten kaikkiin soluihin, tarjoten samalla molekyylivedyn ja hyvin imeytyvien mineraalien etuja.

Voit lukea vedyn mahdollisista terveys vaikutuksista seuraavilta kotisivuilta englanniksi: Molecular Hydrogen Foundation -säätiössä täällä ja Molecular Hydrogen Studies –ohjelmassa. Kapselissa on molekyylivedyn lisäksi orgaanisten mineraalien seos – Fulvic Minerals! Joten voit saada runsain mitoin tärkeitä ja hyvin imeytyviä mineraaleja jo yhdestä kapselista. AquaRx-magnesiumilla on seuraavat EU: n hyväksymät terveyshyödyt:Väsymyksen ja väsymyksen vähentäminenNormaali elektrolyyttitasapainoNormaali energia tuottaa aineenvaihduntaaNormaali Hermoston toimintaNormaalit lihasten toiminnotNormaali proteiinisynteesiNormaali psykologinen toimintaNormaalit hampaat ja luutNormaali solujen jakautuminen

(Huomaa: European FSA hyväksyy yllä olevat terveysväitteet kokonaan. Voit tarkistaa ne täältä.)

Yli 1000 riippumatonta tieteellistä tutkimusta saatavilla …

On olemassa yli 1000 vertaisarvioitua artikkelia molekyylisen vedyn vaikutuksista kehossa. Näet nämä artikkelit täältä.

“The use of hydrogen for acute and chronic medical conditions is rapidly being eclipsed by the use of hydrogen for health maintenance, exercise, and physical performance, as well as aging. These areas of hydrogen use will continue to grow and will ultimately dwarf the current clinical uses of hydrogen in our society” – Dr. Garth L. Nicholson (Nobel Prize nominee) about the future of hydrogen for medical application.”

“Molekyylivedyn käyttö akuutteihin ja kroonisiin lääketieteellisiin tiloihin on nopeasti tuonut vedyn terveyden ylläpitoon, liikuntaan ja fyysiseen suorituskykyyn sekä ikääntymiseen. Nämä vedenkäytön alueet kasvavat edelleen ja lopulta kääpiövät nykyiset vedyn kliiniset käyttötavat yhteiskunnassamme “- tohtori Garth L. Nicholson (Nobel-palkinnon ehdokas) vedyn tulevaisuudesta lääketieteelliseen käyttöön.”

AquaRX® on luonut sertifioidut laboratoriot, jotka ovat sitoutuneet laatuun ja hyviin tuotantotapoihin vuodesta 1999 lähtien. Seisomme jokaisen tuotteemme takana, koska nämä ovat kaikki prosessia elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) valtuuttamien tiukkojen valmistusohjeiden mukaisesti. FDA noudattaa liittovaltion säännöstöä – nykyistä hyvää tuotantotapaa valmistus-, pakkaus-, merkintä- tai pitopalvelutoiminnassa, joka tunnetaan myös nimellä 21 CFR Part 111.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Ainesosat näyttävät sisältävän kalsiumia ja magnesiumia. Kuinka tämä eroaa muista mineraalilisäyksistä?

  • Kalsiumia ja magnesiumia on yli 24 muotoa, ja jokaisessa muodossa on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Vetyformulaatioiden reaktiivinen vaikutus tuottaa positiivisia ihmisten terveyteen liittyviä hyötyjä, jotka tukevat dokumentoituja lääketieteellisiä tutkimusartikkeleita.

Kuinka monta kapselia minun pitäisi käyttää päivässä?

  • Aloita ottamalla 1 kapseli 3 kertaa päivässä 2 päivän ajan. Voit sitten ottaa valinnaisesti 3 x AquaRx-kapselia 3 kertaa äivpässä 2 viikon ajan. Tämän vaiheen jälkeen, jos olet terveenä, voit vähentää päivittäistä annostasi 1-3 päivässä.

Kuinka kauan 1 säiliö on 90 kapselia kestävä?

  • Jos käytät detox-prosessia (kuten edellä), se kestää noin 20 päivää. Suosittelemme tätä, jotta saat kaiken hyödyn, vaikka tämä on vapaaehtoista. Tämän jälkeen jokainen 90 kapselin purkki kestää 1-3 kuukautta, riippuen annoksesta 1 – 3 päivässä.

Kauanko yhden annoksen vaikutus kestää elimistössä?

  • Molekyylivety on kehon sisällä ja ulos noin 4-6 tunnin aikana. Molekyylivety on vesiliukoista ja imeytyy kehoon hyvin nopeasti. Antioksidanttivaikutus voi kestää useita päiviä.

Ruoan kanssa tai ilman?

  • Ruoan kanssa otetulla molekyylivedyllä on pidempi vapautumisaika ja lyhyempi vaikutusaika. Nopeampi vapautuminen on tyhjään vatsaan. Ruokailu vaikuttaa vapautumisaikaan, mutta yksi ei ole parempi kuin toinen. Ihmiset, joilla on voimakas tulehdus tai suuremmat terveyskysymykset, voivat ottaa enemmän AquaRX®: a tyhjään mahaan nopeampien tulosten saavuttamiseksi.

———————-

Ainesosat

Kapselin sisältö: Kalsium 100mg (10% RDA) Fosfori 75mg (7% RDA) Magnesium 70mg (17% RDA)

Kapselin kuoren valmistusaineet: Ei GMO-kasviperäinen selluloosa, kasvisterolit, steriinihappo ja kasvispii.

Ravintosisältö / Näringsinnehåll

1 annos sisältää prosenttia päivittäisestä ravintosuosituksesta:

Hiilihydraatteja / Kolhydrater 1 mg < 1 %

Pakkaus sisältää: 90 kapselia. Kapselin kuori on valmistettu kasviksista.

Käyttö: Aikuisille 3 x 1 kapselia päivässä. tai yllä olevan ohjeen mukaisesti 3 kpl AquaRx-kapselia 3 kertaa päivässä 2 viikon ajan, jonka jälkeen 1 kapseli kolme tai kaksi kertaa päivässä.  Lapsille puolet aikuisten annoksesta.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Keskustele

lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa

ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi

lääkityksessä tai sairaana.

Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytetään lasten ulottumattomissa. Säilytys: Suljettuna,

kuivassa ja viileässä (+15 – +22 °C). Katso parasta ennen

päiväys pakkauksen pohjasta.

Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia, soijaa

tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita

tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

Quick Navigation
×
×

Cart