Selected:

Bentonite pH-lera, 283 g

28.90 26.30

Rea!

Bentonite pH-lera, 283 g

28.90 26.30

Bentonite pH-lera är ett naturligt botande pulver av natrium bentonit lera. Betonglera är en naturlig källa till järn och jod.

Artikelnr: Bentoniitti pH-savi 283g Kategorier: , , , Taggar: ,

6 i lager

Beskrivning

Bentonite pH-lera är ett naturligt botande pulver av natrium bentonit lera. Betonglera är en naturlig källa till järn och jod.

Bentonit pH-lera är rik på alkaliska mineraler, kalcium, järn, magnesium, kalium, mangan och jod. I lera dikteras förhållandet mellan dessa två koncentrationer av naturen och absorberas effektivt av kroppen. Lera kan binda syror många gånger sin vikt och behålla dem tills din kropp på ett säkert sätt kan ta bort dem. Bentonite pH-lera är ett naturligt, neutraliserande medel för både inre (matsmältningskanalen) och yttre (hud) syror. Det tar effektivt bort slagg.

Rätt lera kommer att ge din kropp ett övertygande urval av grundläggande mineraler som kalcium, järn, magnesium, kalium, mangan, natrium, svavel och kisel i rätt proportion. Dessutom innehåller bentonitlera också jod.

Lera är negativt mycket laddad – fylld med elektroner direkt för användning av din kropp. Dessutom kan den fånga upp och ta upp syror många gånger sin vikt tills kroppen är redo att säkert eliminera syror. Samtidigt förhindrar lera lagring av syror i fettlagret.

I själva verket drar och absorberar den negativt laddade bentoniten eller montmorillonit-leran många positivt laddade kroppsföroreningar som gifter och mikrober och hjälper också kroppen att bli av med dem. Lera förbättrar matsmältningen, blodcirkulationen, sömn, energinivåer, välbefinnande och motstånd. Dessutom hjälper lera att gå ner i vikt och bibehålla idealvikten. Montmorillonitlera och bentonitlera är de vanligaste och ätliga lerorna.

Du kan lägga till aloe vera och druvkärnolja till leran. Låt inte tanken på att äta lera skrämma dig. Lera smakar mild och neutral (som tofu) och smakar som du äter med den.

De leror vi erbjuder kan du äta / dricka helt.

DRIFT:

1. För internt bruk: Blanda en tesked per liter vatten, en gång om dagen, eller 3 till 4 gånger om dagen under en rengöringskurs.

2. För extern användning: För en ansiktsmask, gör en blandning av lera och vatten. Applicera ett tunt lager lera på ansiktet och halsen. Jag låter masken nästan torka och tar sedan bort den med en våt handduk. Skölj resten av masken med varmt vatten. Insektsstickar och bitar täcks med pH-lerpasta. För att bränna och lugna brännskador, irriterad, kliande hud, blåmärken och blåmärken, täck med pH-lerpasta.

Ingredienser

100% Sodium Bentonite Clay från USA.

Dosering och användning:

1.) Internt: Blanda 1 tesked 1-3 gånger om dagen med en liter (eller 2 dl) rent vatten eller ett pH-potent. Låt vattnet suga i leran i cirka 10 minuter. Blanda väl och dricka en full dos med lera.

2.) Externt: För en ansiktsmask, gör en blandning av lera och vatten. Applicera ett tunt lager av ansiktsmask av lera för att täcka ansiktet och halsen. Skölj av efter att leran har torkat.

Den rekommenderade orala dosen bör inte överskridas. Prata med din läkare eller vårdpersonal om att ta ett kosttillskott, särskilt under graviditet eller amning. Produkten ska inte användas som ersättning för en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte produkten om tätningstejpen på förpackningen är trasig. Innehåller ingen jäst, mjölk, ägg, gluten, majs eller vete och innehåller inte socker, stärkelse, salt, konserveringsmedel eller konstgjord färgning, smakämne eller smakämne.

Näringsinformation
Bentonitlera innehåller följande mineraler:
Kiseldioxid SiO2 – 55,47%, aluminiumoxid Al2O3 – 18,64%, järnoxid Fe2O3 – 6,35%, magnesiumoxid MgO – 4,01%, kaliumoxid K2O – 3,66%, kalciumoxid CaO – 1,93%, natriumoxid Na2O – 1,10%, Mn203 – 0,15%,

Servering – 1 tesked eller cirka 2,7 g /% *
1 portion innehåller% av det dagliga behovet
Kalcium 52 mg + 5%
Kalium <1%,
Magnesium 120 mg + 30%
Mangan 2,4 mg + 121%
Järn 17 mg + 97%,
Jod 72 mg + 48%
Zink 0,3 mg + 2%

* Värdet är baserat på en diet på 2000 kcal / dag. Doseringen justeras efter individuellt behov.

Paketet innehåller: 283 g eller cirka 100 portioner

Mer information

Vikt 0.45 kg
Quick Navigation
×
×

Cart