Selected:

e-Kirja: Paras pH-tasapainokirja – Olet sitä mitä ajattelet, hengität, juot ja syöt!

16.00 14.00

Ale!

e-Kirja: Paras pH-tasapainokirja – Olet sitä mitä ajattelet, hengität, juot ja syöt!

16.00 14.00

Kun luet tämän kirjan, ymmärrät mistä esim. osteoporoosi tulee ja mitä voit tehdä, jotta ei tule ikinä Sinulle, siis jos teet kuten käytännön ohjeissa on kerrottu. 

pH-tasapainoisella ruualla laihdut, vahvistut, pysyt hoikkana ja terveenä. pH-tasapainoruokavaliossa on hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus suhteellisen alhainen. pH-ruokavalio sisältää paljon hyviä, terveellisiä rasvoja ja runsaasti vihreitä vihanneksia.

Kuvaus

e-Kirja: Paras pH-tasapainokirja – Olet sitä mitä ajattelet, hengität, juot ja syöt!

e-KIRJA ei ole painettu tai tulostettu paperille. e-kirjaa voi lukea vain tabletilla, älykännykällä, iPadilla, Macilla tai tietokoneella.  e-kirjan tilausohjeet tässä ja tämän sivun lopussa: E-kirjan tilaukset aina ilman toimitusmaksua, kun kirjoitat ostoskorissa Kuponkikoodi kohtaan: e-kirja .

Uusi ja päivitetty pH-tasapainokirja on julkaistaan viimeisellä viikolla tammikuussa 2020!

“Me emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat. Me näemme asiat sellaisina kuin me olemme.”

-Anais Nin

 

Uudistetussa painoksessa on mukana esim. hampaiden terveys, seksuaalisuus ja hedelmällisyys, ajatukset ja tunteet + lisää tietoa siitä miten kehosi oikeasti toimii. 

Kun luet tämän kirjan, ymmärrät mistä esim. osteoporoosi tulee ja mitä voit tehdä, jotta ei tule ikinä Sinulle. 

pH-tasapainoisella ruualla laihdut, vahvistut, pysyt hoikkana ja terveenä. pH-tasapainoruokavaliossa on hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus suhteellisen alhainen. pH-ruokavalio sisältää paljon hyviä, terveellisiä rasvoja ja runsaasti vihreitä vihanneksia.

Toivottavasti tämä uusin kirjani Paras pH-tasapaino kirja auttaa Sinua innostumaan eteenpäin :-).

Keho pitää Sinusta huolta jatkuvasti, muista antaa itsellesi vain parasta ravintoa, niin kehosi antaa Sinulle tästä maailmasta parhaita mahdollisia kokemuksia. Voit suunnitella päiväsi ja aikasi ilman sairauden pelkoa.

Muista, että ei ole varsinaisesti sairautta … on vain kehon eri tapoja ilmaista tarvetta puhdistautumiselle.

pH-tasapainoisen elämän tarkoitus on nauttia Elämästäsi täysin siemauksin terveenä ja hyvinvoivana.

Aina voit nousta ylös ja lähteä tekemään parempia päätöksiä oman mielen, kehon ja hengen puolesta.

Sinä päätät omasta elämästäsi, kukaan ei voi tehdä päätöksiä Sinun puolestasi tai voittaa Sinun henkesi tahtoa. Jos olet päättänyt syödä itsesi hautaan, sekin on Sinun valintasi. Luonto ei anna Sinulle armoa, se vain toteuttaa tahtosi muodostaen verenkiertoosi pienelijöitä, hiivaa ja homeita.

Kaikki eläin proteiineihin perustuvat menestys dieetit toimivat siten, että pitemmän päälle kehosi varastoituu happoja enemmän kuin poistuu.

Yleisimmät vasta-aineet, eli vähähiilihydraattiset ja proteiinipitoiset ruokavaliot voivat antaa väliaikaisia tuloksia, mikäli ongelma on ainoastaan liian suuri vaakalukema. Nämä ruokavaliot sisältävät usein enemmän rasvaa – myrkyllistä ja valtimoita tukkivaa. Ilman rasvaakin liiallinen proteiini on vaarallinen rasitus suolistolle, munuaisille ja maksalle. Liika proteiini heikentää luustoasi.

”Johtavissa lääketiedelehdissä, joihin kuuluvat Journal of the American Medical Association (JAMA) ja New England Journal of Medicine (NEJM), julkaistu tutkimus paljastaa, että tällaisten proteiinipitoisten dieettien pidempiaikainen noudattaminen voi altistaa suuremmalle riskille sairastua sydänsairauksiin ja sydänkohtauksiin tai munuaissairauksiin. Riski saada munuaiskiviä, diabetes ja diabeettisia komplikaatioita, tietyntyyppisiä syöpiä (erityisesti paksusuolisyöpä), kihti ja osteoporoosi lisääntyvät.

Mutta aina ensimmäinen asia on oma mielesi ja mitä Sinä haluat. Voin vain kertoa käytännössä toimivia ja testattuja tapoja toimia, jotta saat pH-tasapainon takaisin kehoosi.

Energisiä ja ihania elämäsi päiviä toivottaa

 

Rauno Moilanen

pH-tasapainoasiantuntija kasvimaalla, maailmalla,

keittiössä sekä mikroskoopin ääressä 🙂

————

Miksi tämä kirja on kirjoitettu?

Tähän kirjaan on haettu vastauksia siihen mitä meidän kehossa tapahtuu jokapäiväisessä elämässä ja solujakin pienemmässä tasossa.  Olen kysynyt, hakenut ja löytänyt  vastauksia, siihen miten voin aina hyvin ja jaksan tehdä asioita mitä haluan elämässäni. Innostuksen kautta olen saanut tehdä montaa työtä ja harrastusta samaan aikaan. Virtaa riittää ja aikaa, kun ei tarvitse olla sairaana.

Voit oppia tämän kirjan avulla olemaan vapaa valtavista kärsimyksistä omassa kehossasi, mielessäsi ja voit ehkä auttaa myös läheisiäsi oikealle tielle. Ajatteleppa, kuinka paljon aikaa ja vaivoja säästät, kun et olekaan sairas ja heikkokuntoinen vanhetessasi, kuten oletettu on.

♥     Mikrobi tai bakteeri ei ole mitään erityisen tärkeää, vain ympäristö, jossa mikrobi elää on merkittävää.

Voit oppia kehosi, mielesi ja innostuksesi hoidosta erittäin edullisella tavalla. Lukemalla ja soveltamalla käytäntöön tämän kirjan antia voit säästää aikaa, vaivaa ja runsaasti rahaa, koska tiedät kokemusten kautta, mikä toimii ja mikä ei. Pillereitä ei tarvitse ostaa, jos ei halua. Myöskään et tarvitse luontaistuotteista, kuin muutamia.

Kirjan tavoite on oikaista yleisiä uskomuksia

Olet ehkä kuullut paljon tarinoita siitä, että veden juomisella, detoxilla tai meidän omilla valinnoillamme, ei ole yhtään tai juurikaan merkitystä meidän terveytemme kannalta. Mutta totuus on toinen. Voit aina vaikuttaa kehoosi ja energiatilaasi etenkin ajatuksillasi ja laadukkaan veden avulla erittäin paljon. Kaikki tässä maailmassa on yhteydessä toisiinsa ja vesi on välittäjäaine lähes kaikessa tällä maapallolla.

Tässä kirjassa on esitelty perusperiaatteet, joiden avulla on mahdollisuus saada iloinen kehosi, mielesi ja energiasi takaisin – ja energiat yli sen vanhan totutun tason. Likaa on yleensä kasaantunut koko kehoon useiden vuosien ja kymmenten aikana, joten älä säikähdä, jos tulee paha olo, kun puhdistus lähtee käyntiin.

Teet hienon ja onnellisen valinnan hankkimalla tämän kirjan, jotta voit lopettaa oman haudan kaivamisen haarukalla ja hampaillasi.

Jos seurat näitä ajatuksia, mitä tässä oppaassa esitetään, voit mahdollisesti saavuttaa terveydyn ja hyvinvoinnin, jollaista et ehkä ole tiennyt olevan olemassakaan.

“Jos muutat tapaa, jolla katsot asioita – asiat, joita katsot muuttuvat.”

-Wayne Dyer

HALUAN AUTTAA SINUAKIN MUUTTAMAAN TAPOJA, KOSKA…
”On olemassa ravintoa, joka pidentää ihmisen ikää ja pitää energiatason korkealla tasolla….

On  myös olemassa ravintoa mikä vastaavasti heikentää ihmistä. . .kun ihmisen energia laskee riittävästi, luonnonlait määräävät sen, että hän ruumiinsa alkaa hajota.

Valitettavasti nykyajan lääketieteen tohtorit ja tiedemiehet, kuten myös vaihtoehtoisten hoitomuotojen edustat eivät ymmärrä kuinka happamuus kasvaa fyysisessä kehossa niin paljon, että keho varastoi happoja kolloidisiin sidekudoksiin, eli interestiumiin. Happovarastot jossain vaiheessa täyttyvät ja syntyy oireita, joita sanomme taudeiksi.

Tässä on listaus mistä happoja tulee kehoosi:

 1. aineenvaihdunnasta
 2. ruuasta ja juomasta
 3. liikunnasta
 4. ajattelusta
 5. solumuutoksista
 6. bakteereista, loisista, hiivasta ja sienistä
 7. ympäristöstä (ihmiset ja ympäristön likaantuminen)

Kaikkiin yllä oleviin seitsemään kohtaan voit vaikuttaa omilla valinnoillasi. Tässä kirjassa on kerrottu vaihtoehdoista, mitä itse voit tehdä omilla valinnoillasi.

=> Terveytemme laatu on suorassa yhteydessä valintojemme laatuun – muista että 95 % kroonisista sairauksista on suorassa yhteydessä siihen mitä syömme ja juomme.

Jos joku väittää, että pH:lla tai ruokavalinnoilla ei ole merkitystä, niin kannattaa kokeilla vaikka heti, miten kotikukat kasvavat hiilihappojuomalla tai maidolla. Lisäksi voi kokeilla miten pitkään kalat elää vesialtaassa, jonne kaadetaan kahvia tai viinaa.  Me olemme samoin luonnonsäännöin eläviä olentoja kuten kaikki muutkin elävät olennot. Kehomme kyllä neutralisoi sisään tulevia happoja, mutta kaikella on hintansa ja jossain vaiheessa kehon alkaliset varastot ovat loppu.

Mikäli aloitat tekemään muutoksen – muista, että mikään muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Mielesi voi tehdä saavuttaa tuloksia heti, mutta kuten aina luonnossa, tulokset eli sato tulee vasta sitten kun juuristo, taimi, runko ja lehdet on rakennettu ensin. Nyt on rakennettava ensin juuristo kuntoon – juuristo on meidän ruuansulatuselimistö kaikkine vatsalaukkuineen ja ohutsuolen suolinukkineen.  Ja muistetaan että juuristo tarvitsee kevyesti alkalisen ympäristön toimiakseen, joten anna itsellesi  aina kun mahdollista alkalista ravintoa, koska keho on joka tapauksessa toiminnassa happamoituva.

Huomioi että kehosi kyky parantua ja toipua on paljon suurempi kuin kukaan on antanut sinun uskoa tai olet kuvitellut. Luota omaan kehoosi, se osaa puhdistaa ja luoda uuden kehon, koska elämä sisällämme ei voi sairastua tai kuolla. Elämä sisällämme, on aina hyvinvoiva ja terve, jos annamme mahdollisuuden.

Meidän jokaisen elämä voi olla toisenlainen, jos annamme itsellemme tilaisuuden. Voimme tehdä joka päivä valintoja antamalla hyvää ravintoa tai huonoa ravintoa keholle sekä mielelle. Voimme esim. antaa fyysiselle keholle kykyä uusiutua tai tuhoutua.

Elämä sisällämme antaa aikansa anteeksi väärät ruuat, juomat ja ajatukset => josta seuraa se, että kehomme toiminnot ja kyky toimia mukautetaan tarjontamme mukaisesti … kunnes jonain päivänä voimme huomata, että olemme mahdollisesti rakentaneet omasta fyysisestä kehosta kipujen linnakkeen. Kipujen linnakkeen rakentamiseen on mennyt saman verran aikaa ja energiaa kuin olisi mennyt ilojen linnakkeen rakentamiseen – tulos on aina valintojemme mukainen.

Valitessamme toisin voimme tehdä fyysisestä kehostamme innostuksen ja ilon temppelin, joka antaa meidän kokea ja antaa Elämän iloa.

Jos nyt on sattunut käymään niin että keho ja mieli on happamoitunut – silloin pitää ensimmäiseksi ymmärtää että:

KEHOLLASI ON ITSESUOJELUVAISTO

Muista ja ymmärrä että kehosi itsesuojeluvaisto yrittää kertoa Sinulle, että kaikki ei ole kunnossa seuraavilla tavoilla:

 • veden hamstraaminen – happojen laimennus tai kehon nesteiden lainaaminen elintärkeiden sisäelimet huuhtelua varten. Nesteiden lainaaminen jättää ihon kuivaksi ja ennenaikaisesti ryppyiseksi – kehon kuivuminen
 • rasvan hamstraaminen – happojen poisto sisäelimistä ja niiden varastointi rasvakudokseen
 • kolesterolin muodostaminen – verisuonien seinämien suojelu happovaurioilta
 • ennenaikainen hyytyminen ja tukkeutuminen – happovaurioiden ja sisäisen verenvuodon estämiseksi.
 • mineraalien huuhtominen – happojen neutralointi luiden ja kudosten mineraalien avulla voi johtaa munuaiskiviin, osteoporoosiin tai lihassurkastumiseen
 • kasvainten muodostaminen – epämuodostuneiden solujen ja niiden tuottaminen happojen koteloiminen
 • happojen poistaminen ihon kautta

Kaiken edellisten elintoimintojen tavoitteena on pitää veren plasman pH-luku 7,365, eli kevyesti alkalisena. Kehosi ottaa mineraaleja, vaikka luustosta ja sisäelimistä, jotta se saisi veren pH:n pysymään lähellä 7,365. 

Kun luet tämän kirjan, ymmärrät mistä esim. osteoporoosi tulee ja mitä voit tehdä, jotta ei tule ikinä.

 

Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi.

Kirja sisältää: 

+ 224 x A4 kokoista sivua, pdf-tiedostona

+ 138 x värivalokuvaa tai piirrosta

+ 8 taulukkoa

+ 51 105 sanaa

+ ruokaohjeita, joilla pääset alkuun – saat herkkuruokia

 

HUOM! – Tämä on ladattava tiedosto, jonka voi lukea kännykällä (jossa on Adobe Reader), tabletilla tai tietokoneella. Tätä opasta ei voi tulostaa. Jos haluat paperille painetun version, tilaa painettu versio tästä kirjasta.

E-kirjan tilaukset aina ilman toimitusmaksua, kun kirjoitat ostoskorissa Kuponkikoodi kohtaan: e-kirja 

ja valitset maksuton toimitus, niin silloin näet, että kassa päivittyy ja poistaa toimituskulut. Sitten maksu kassalle ja kirja on heti maksun jälkeen sähköpostilinkin kautta luettavissasi. Lataa tiedosto omalle koneellesi ja voit lukea sitä aina kun haluat ja niin kauan kuin haluat. 

Saatat myös pitää...

Quick Navigation
×
×

Cart