Ote uudesta pH-tasapainokirjasta

Tässä on kaksi mielenkiintoista listaa tulevan kirjan sisällöstä: pH-tasapaino kirja
 
Ruoat ovat joko protonien luovuttajia ja elektronien vastaanottajia TAI elektronien luovuttajia ja protonien vastaanottajia!
 
Nielemäsi elintarvikkeet ja nesteet ovat joko protonien luovuttajia, jotka myrkyttävät kehoasi ja tekevät sinusta sairaan, tai elektroninluovuttajia, jotka tarjoavat sinulle energiaa ja perussuojausta. – katso seuraavilla sivuilla olevat ruoka-ainetaulukot ja alla oleva listaus voimakkaimmista hapoista. (taulukot ovat kirjassa, ei tässä:)
 
Tässä on ensin lista happamimmista, protoneja luovuttavista ruoka-aineista, juomista ja lisäravinteista:
1. munat
2. sianliha
3. kana
4. naudanliha
5. kalkkuna
6. etikka
7. HCL (suolahappo), jota esiintyy lähes kaikissa lääkkeissä ja lisäravinteissa
8. entsyymit
9. alkoholi
10. juusto
11. jäätelö
12. musta tee
13. kahvi
14. maissi
15. maapähkinät
16. kaikki käyneet ja hapetut ruuat, kuten soijakastike
17. kaikki “osi” kuten fruktoosi, sakkaroosi, maltoosi, laktoosi jne.
18. kaikki ”oli”, kuten alkoholi, ksylitoli jne… ”Oli-päätteiset yhdisteet ovat alkoholeja eli sisältävät hydroksidiryhmän eli hapen ja vedyn muodostaman OH-yhdisteen. Muita alkoholeja ovat esimerkiksi myrkylliset yhdenarvoinen (yksi hiiliatomi) alkoholi metanoli sekä kolmenarvoinen (kolme hiiliatomia) propanoli… Etanolilla on sekä psyykkisiä että somaattisia vaikutuksia, minkä vuoksi erilaiset etanolia sisältävät juomat ovat (todennäköisesti) vajaan 10 000 vuoden ajan kiehtoneet ihmisiä ja jatkavat edelleen kiehtomista. Liiallinen käyttö on sekä somaattiselle terveydelle että psyykkiselle kunnolle vaarallista. Tällöin etanoli tai arkikielessä sen synonyymit viina ja alkoholi ei muutu isännäksi vaan pysyy palvelijana, kun etanolin positiiviset vaikutukset dominoivat.” Lähde Nautiskelija.fi
Ksylitoli eli koivusokeri[2] on sokerialkoholi eli polyoli.
19. hiilihapotettu vesi, hiilihapotetut mineraalivedet tai virvoitusjuomat
20. suklaa
 
Toisena on lista parhaista emäksisimmistä, elektroneja luovuttavista ruoka-aineista, juomista ja lisäravinteista ovat:
1. alkalinen vesi, jonka pH on 9,5, sähköpotentiaalilla -250 Mv tai enemmän, esim. Chanson Miracle Max+ valmistettuna.
2. avokado
3. vehnä- ja ohra versot sekä tuoreet idut
4. selleri
5. kurkku
6. lehtikaali
7. moni- ja supertyydyttymättömät tuorepuristetut öljyt
8. natrium- ja kaliumsuolat
9. meri- ja sisävesisuolat
10. auringonpaiste
11. pippurit
12. inkivääri
13. kurkuma
14. juureksien lehdet ja maanpäälliset osat
15. voikukan lehdet ja kukat
16. pinaatti
17. kaalikasvit, paksoi ja mangoldi
18. sitruuna
19. tomaatti
20. parsakaali

Chanson ionisaattori löytyy tästä web-kaupastani. Olen käyttänyt näitä laitteita kohta 13 vuotta. Aina vaan paranevat.”

 

Terveisin Rauno
 
Quick Navigation
×
×

Cart