TULEVAT TAPAHTUMAT SYKSY 2019 JA TALVI 2020

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Sinulla on aina vähintään kaksi vaihtoehtoa – jatkaa tai tulla myöhemmin tekemään alla olevan kuvan esittämää vasemman puoleista toimintaa tai sitten saada uutta energiaa Elämään elävästä ruuasta ja juomasta. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Tässä seuraavaksi minun omasta kunnosta kertova video, joka on kuvattu elokuussa 2019.

Katso muutoskertomuksia suomeksi tämän linkin kautta.

MARRASKUU 2019

  1. TO 28.11.2019 KLO 19 – noin klo 20. ILMAINEN pH-TASAPAINOKURSSI SULJETUSSA FACEBOOK RYHMÄSSÄ JA SKYPESSÄ,

Osa 1/10 – Miksi pH-tasapaino on tärkeää ja mikä on Sinun lähtötilanteesi.

Tämän kurssin ensimmäisen osan aikana pääset kertomaan mikä on Sinun tilanteesi ja millaista apua toivot saavasi kurssin vetäjältä ja muilta kurssilaisilta. Tämä on ensimmäinen osa noin yhden tunnin web-kurssista pH-tasapainoon. Luento on vain internetissä. Ilmoittaudu ennakkoon .

  1. ELÄVÄN JA KUIVAN VEREN MIKROSKOPISTIKSI KURSSI KE 27.11 – 1.12.2019, kurssipaikka Tammisaaressa. Katso lisätietoja tästä.
    “Han är suverän, jätteduktig. ♥ – Raija – från Göteborg

JOULUKUU 2019

  1. pH-päivällinen Helsingissä ma 16.12.2019 klo 17 – 20:30

 

HELMIKUU 2020

  1. Minä Olen Messut Finlandia talolla, Helsinki. Mannerheimintie 13 e, osasto 252,
    la 8. – su 9.2.2020. Messualue avoinna la klo 10 – 18 ja su klo 10 – 17.
    Hän, joka käyttää lääkkeitä ja unohtaa ravinnon – Tuhlaa omaa ja lääkärinsä aikaa. Messuosastollamme nro 252, toinen kerros, on tarjolla ilmaisia maistiaisia, virkistystä ja piristystä, jotta jaksat iloita messupäivästä. Katso uudet tuotteemme ja ideat kotisivuiltamme www.healthylife.fi . Mikäli haluat tilata ja varata pH-tuotteita messuosastolle, niin lähetä viestiä ajoissa, viimeistään pe 1.2.2020, niin voit varmistaa, että haluamaasi tavaraa on saatavissa Sinulle mahdolliseen messuhintaan.

Kaikkien kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämäntavasta ja sen kouluttamisesta eri puolilla maapalloa. 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 23 vuoden kokemus kouluttamisesta + 4 vuoden kokemus kryptokaupankäynistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 12 vuoden ajan.

Ole muutos, jollaiseksi haluat maailman muuttuvan!

Kysy tulevista tapahtumista 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Quick Navigation
×
×

Cart