TULEVAT TAPAHTUMAT TALVI 2020

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Sinulla on aina vähintään kaksi vaihtoehtoa – jatkaa tai tulla myöhemmin tekemään alla olevan kuvan esittämää vasemman puoleista toimintaa tai sitten saada uutta energiaa Elämään elävästä ruuasta ja juomasta. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Tässä seuraavaksi minun omasta kunnosta kertova video, joka on kuvattu elokuussa 2019.

Katso muutoskertomuksia suomeksi tämän linkin kautta.

HELMIKUU 2020

 1. Minä Olen Messut Finlandia talolla, Helsinki. Mannerheimintie 13 e, osasto 252,
  la 8. – su 9.2.2020. Messualue avoinna la klo 10 – 18 ja su klo 10 – 17.
  Hän, joka käyttää lääkkeitä ja unohtaa ravinnon – Tuhlaa omaa ja lääkärinsä aikaa. Messuosastollamme nro 252, toinen kerros, on tarjolla ilmaisia maistiaisia, virkistystä ja piristystä, jotta jaksat iloita messupäivästä. Katso uudet tuotteemme ja ideat kotisivuiltamme www.healthylife.fi . Mikäli haluat tilata ja varata pH-tuotteita messuosastolle, niin lähetä viestiä ajoissa, viimeistään pe 1.2.2020, niin voit varmistaa, että haluamaasi tavaraa on saatavissa Sinulle mahdolliseen messuhintaan.

 2. pH-päivällinen Helsingissä la 8.2.2020 klo 19 – 21
  pH-päivällisellä opit luomaan mahtavan ja maistuvan kasvisaterian nopsaa sekä nauttimaan tuloksista hyvässä seurassa. Teemme yhdessä päivällisen, jossa on salaatti noutopöytä, spelt tortilloja, falafeleja, quinoa salaattia, ituja, avokadoja, mehua ja pirtelöä. Reseptit saat mukaasi spostiisi. Tulostetun version hinta on 5 euroa.
  Päivällisen ja tilaisuuden järjestäjä: Rauno Moilanen, jolla on yli 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämästä ja yli 3900 elävän ja kuivan veren analyysiasiakkaan tapaamisesta, sekä noin 70 pH-päivällisen järjestämistä.

  Hinta: Maksettaessa paikanpäällä 20 eur/hlö. Hintaan sisältyy tuorepuristettua vihannesmehua, pirtelöä ja salaattia tortillojen kera, niin paljon kuin jaksaa syödä, sekä ruokaohjeet s-postiin mukaan. Ruokaa voi ostaa myös mukaan, jos jää ylimääräistä. Ruoka on aina ollut niin hyvää, että kaikki (myös miehet) ovat kehuneet, että vatsa tulee todella täyteen ja ruoka on niin hyvää, että mistään ei saa vastaavaa.

  Paikka: Finlandia taloa vastapäätä, tarkka osoite ilmoitetaan osallistujille.

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280 tai

  Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain maksimissaan 15 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta.Kaikkien kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 19 vuoden kokemus pH-tasapainoisesta elämäntavasta ja sen kouluttamisesta eri puolilla maapalloa. 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 25 vuoden kokemus kouluttamisesta + 5 vuoden kokemus kryptokaupankäynnistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 12 vuoden ajan.

Ole muutos, jollaiseksi haluat maailman muuttuvan!

Kysy tulevista tapahtumista 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Quick Navigation
×
×

Cart